čtvrtek 7. března 2024

#Rossmann - LOKNA - For Your Beauty Sada na tvorbu vlnitých vlasů

AHOJ HOLKY, 
HEZKÝ VEČER PŘEJI. Dneska tady mám takovou speciální recenzi. Přípravky na vlasy používám naprosto běžné, nic výjimečného. Tužidlo jsem si snad pořídila po deseti letech, které právě k tomuto účelu použiji. (viz obrázek dole - běžné Balea)
Tuto loknu mám doma asi měsíc. Pořídila jsem si ji na základě YTB, kde celkem často a pravidelně sleduji Anetu Chroustovou, která svou loknu, jako produkt prodává a denně používá. 
Jelikož si neumím vlasy nijak natočit, nakulmovat (nemám tedy ani čím, kulmu, žehličku či kulatý kartáč doma nemám) a tak mi nějak vyskakovala myšlenka, že by to přeci šlo taky. 
Nejprve mi přišlo, točit si vlasy každý den, jako to právě provozuje zmíněná YTB, pardon za ten výraz, ulítlé, jsou to jen vlasy, na tom tolik nezáleží. Je to jen make-up, je to jen skincare, je to jen oblečení, to si stále myslím, i když všemu věnuji dost možná díky svému zaměření větší pozornost. Pro mě je důležité, jak se cítím, jak mi je, jaká jsem uvnitř. No a úplně stejně hodnotím lidi okolo sebe. Důležitý je pro mě vnitřek, ta schránka je jen součást, ale netřeba ji zanedbávat, to ne. Povaha, charakter, zájmy, schopnosti, srdce, duše a pohled na svět. To činí pro mě lidi plné a zajímavé. Někteří dokáží být i okouzlující tím, jací jsou, jakou mají skvělou povahu a charakter. No a o tom, že pro mě je IQ asi tím nejvíc SEXY faktorem, netřeba hovořit. To by bylo do jiného článku. 
Zpět k recenzi. Na zadní straně papírové krabičky, ve kterém lokna spolu se skřipcem a dvěma saténovými - no nevím, materiál je příjemný, ale satén to asi nebude, gumičkami je NAPSANÝ A VYOBRAZENÝ NÁVOD. Podle kterého postupuji. Je to celkem snadno pochopitelné, jen já jsem šmodrcha a moc mi nejde udržet si styl, způsob utahování, stahování již obmotaných vlasů. 


Asi tak, Loknu jsem si celkem motala asi 4x a z toho 3x wau efekt. Motám tak, že si vlasy rozdělím na dvě poloviny, přiložím na temeno hlavy loknu, zde ji připnu skřipcem. 
Do vlasů nanesu trochu tužidla, opravdu jen trochu, jedno stříknutí, jedna dávka mi vystačí na celou hlavu. 
Rozdělené vlasy na jedné straně, kterou nebudu obmotávat sepnu gumičkou, aby mi nepřekážely. 
Začnu většinou levou stranou pomalu od hlavy, od obličeje směrem dozadu obmotávat pramínky. Je to někdy boj, ale nakonec to "zašmodrchám". 
Pokusím se stejný postup opakovat i na druhé straně. Zagumičkuji, loknu stáhnu dozadu, jako bych chtěla udělat kruh, tam kde se potká sepnu skřipcem. 
A tak chodím večer než jdu spát. S loknou spím úplně v pohodě i na zádech, vůbec mi nepřekáží. Ale je to jistě o zvyku a každém, jak mu bude vyhovovat. 
Stejně většinou spím na břiše, hlavou zabořená do mého saténového polštáře. 
Tyto fotky jsou již odpoledne druhý den. Po sundání loky ráno je potřeba dle svých zvyků vlasy pročesat, já používám prsty a lehce jsem zalakovala. Mám super profi lak Loreal, ale ten mám tak 6, možná i více let. Hrůza co, vůbec jej nepoužívám a zdá se, že mu nic není. 
Je to tedy tato SADA za 209,- Kč. 

For Your Beauty Sada na tvorbu vlnitých vlasů
Popis produktu:

Se sadou lze kadeře upravovat bez jakéhokoli tepla. Pro jemný výsledek natáčení lze vlasy po úplném vyschnutí natočit.

Použití:

Udržujte v čistotě. Pro definované, pevné kadeře může pomoci postříkat vlasy trochou vody a mírně je navlhčit.

Tak a to je celé, kadeře drží, jak na melírvaných vlasech, tak na mých přirozených. Asi jen ještě zmíním, že natáčím na SUCHÉ VLASY, lze je trochu pokropit vodou, či nějakým jiným stylingovým přípravkem, před a nebo po natočení, je to asi o vyzkoušení. 

Já mám doma jen tužidlo - nově, právě k tomuto účelu jsem si jej pořídila a pak lak. 

Sprej na mořské vlny dělá jiný efekt. O to jsem však již také psala. 


Tak co na tento produkt říkáš? Znáš, máš, používáš snad také? A poslední poznámka, lze na loknu namotat i krátké vlasy střižené pod uši, jako mikádo. Vážně, je to tak, viděla jsem zase na YTB u Lucky Minářové. 👍

Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň blogu, který je tady již desátým rokem. Proto plánuje menší soutěže. Budu ráda, když se zapojíš. 








13 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Je to doslova pro všechny vlasy, i krátké mikádo se dá navlnit, jen já jsem dosti nešikovná. Mám rezervy, ale líbí se mi výsledek i tak. A moc děkuji, opravdu si toho vážím. Měj prima páteční večer. ♥

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Jee, děkuji, to je milé, včera jsem zase motala loknu. ☺

      Vymazat
    2. Taky už jsem to zkoušela, ale není to ono - možná na to nemám dostatečnou délku vlasů, nebo to bude rukama. 🙂

      Vymazat
  3. Great review :) I have straight hair but I really like curls, I have to try this set!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you, definitely check it out, you can also find the set on other e-shops. I recommend the hardener and patience. Have a nice weekend. ☺

      Vymazat
  4. Eri, zajímavý kousek vlasové péče. Já jsem nikdy po loknách netoužila, takže tyhle vychytávky jdou mimo mne. Tobě ale lokny sluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, tak to jsme dvě, já jsem v péči o vlasy naprostý barbar. Ale donekonečna se mi to ukazovalo na YTB a pak přišel Rohlík s nabídkou Rossmann a jsem prokletá. 🙃😆 Krásný víkend přeji.

      Vymazat
  5. Ahoj Eri, mně to teda vůbec nefungovalo a nedokázala jsem si zvyknout s tím spát, takže jsem to nakonec vzteky zahodila a nechala si akorát skřipec a gumičky :D Já mám doma kulmy dokonce dvě a to mi teda když už vyhovuje mnohem víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, vidíš pro mě by byla kulma za trest, měla jsem 2x žehličku a vždy se jí zbavila. Toto mi zatím funguje dobře. Každý si nakonec najde to svoje. ♥ Krásný víkend kočko.

      Vymazat
  6. Ahoj Eri,
    já jsem si tuto sadu koupila v Avonu, tak jsem na to zvědavá.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem zvědavá na tvé zkušenosti, dost možná bude kvalitnější, protože mě se trochu zlomil vnitřní drátek. 🙈

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...