pátek 1. března 2024

#recenze BĚŽNÍ OBLÍBENCI V.( sprcháče )

AHOJ HOLKY, 
přeji krásný první březnový den. Tento sprcháč je docela obyčejný, k dostání v každé prodejně Penny za naprosto nepatrný peníz, ale neskutečně mě zaujal obal a také jeho vlastnosti. 
Sprchový gel, který mě prvně zaujal svým pěkným, hravým a přitom jemným obalem, že jsem si jej pořídila. Měla jsem krapet předsudky. A to byl právě špatně. Opak je pravdou. 
Opět se mi potvrdilo, že kosmetiky ToDay je skvělá, levná, dostupná a přitom tak trochu obyčejná. Ano, pro mé běžné potřeby naprosto vyhovující. 
Sprchový gel má krásný plastový obal, o objemu 300 ml a jeho cena je 25,- Kč, což je běžná cena např. Balea či Isana produktů. Obal je krásný, mě se opravdu velmi líbí. Jemný a přitom zaujme 
Sprchový gel má jemně perleťovou barvu, středně hutnou konzistenci. Dobře pění, nedráždí pokožku, nevysušuje. Umyje, osvěží a dá se příležitostně použít i při holení, ale na to bych jen 2x nepoužívala, znám lepší přípravky tohoto druhu. 
Pokud budeš v Penny určitě doporučuji juknout do sekce kosmetika. Šampon na vlasy z řady Volume je parádní, jejich čistící ubrousky mi taky moc vyhovují. Sprcháč s kokosem mám již podruhé, proto jsem se rozhodla, že recenzi sepíšu. 
Vyzkoušeno i na atopické pokožce, která  jej vyzkoušela a neměla žádnou alergickou reakci. 👍


A aby těch sprcháčů nebylo málo, mám tady ještě jeden tip a ten je od Avonu z mé oblíbené řady Planet Spa. 

Tento sprcháč byl součástí sady, která obsahovala ještě pleťový peeling a masku, na které přijde řada. 
Sprcháčů mám sice docela zásobu, ale neodolala jsem a hned ho začala používat.
Je to spíš krémový produkt, středně řídké konzistence. Skvěle pění, ale naprosto NÁDHERNĚ voní. Opojná vůně spa navodí pocit, že jste někde na dovolené, ideálně u Mrtvého Moře, když obsahuje výtažky. 
Balení obsahuje 200ml a samostatně se prodává za 4Libry, co mi google ukázal, jinak jsem jej nenašla. Ale do sto koruny se dá pořídit. Lahvička je tedy dle mého názoru docela "odfláknutá", na to, jak skvělý produkt se uvnitř ukrývá. 

Planet Spa The Tranquility Ritual Body Wash


Popis výrobku

Dopřejte své mysli, tělu a duši každodenní chvíle klidu s naším Planet Spa The Tranquility Ritual Body Wash, s minerály z Mrtvého moře pro osvěženou a zdravě vypadající pokožku. Toto hydratační složení vytváří bohatou, krémovou pěnu, která udržuje přirozenou vlhkost vaší pokožky a zanechává ji svěží, na dotek hebkou se sametovým pocitem.

Specifikace produktu:

• Hydratační, krémový sprchový gel.
• Obsahuje minerály z Mrtvého moře.
• Dermatologicky testováno.
• Část kolekce Planet Spa Tranquility.

K výše zmíněnému popisu, který jsem našla se mohu VŘELE PŘIPOJIT, a souhlasit se vším. Krásně pění, nevysušuje pokožku, konzistence mi také vyhovuje, ovšem nejlepší je ta PŘEKRÁSNÁ VŮNĚ. 
A takový malý tip na závěr, tento sprcháč se dá báječně použít i jako pěna do koupele, což právě nyní docela často dělá a dle toho také bohužel vypadá jeho spotřeba. 
Za mne je toto luxusní, domácí spa. Parfemaci bych přirovnala např. ke značce Rituals. 


Krásný víkend přeji, ať ti vyjdou plány. Já budu v Praze a v neděli mám takový "speciální program". ☺♥ Už se moc těším. 

Moc Děkuji za Tvou pozornost a podporu blogu, který je tu již 9 let. ♥♥♥



8 komentářů:

  1. Eri, neznám ani jeden sprcháč. Od Today jsem měla krém na obličej a byl OK, od Planet Spa mám te´d krém na ruce a voní moc hezky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj oba sprcháče padly velmi rychle, byly skvělé. ☺ Krásný víkend přeji.

      Vymazat
  2. Celkově mám na Penny předsudky, i když v poslední době slyším dost chváli. Asi tam budu muset brrzy zajít a sama se přesvědčit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, já znám jednu prodejnu Penny přímo v centru Prahy a ta je hrozná. Nyní mám zase z ruky Lidl, nebo jsem spíš líná tam zajít. Krásný víkend přeji. ☺

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, moc pěkné tipy na sprcháče. Já teď konečně testovala tři loňské Dove novinky a poslední mám ještě ve sprše. Co se týče řady Planet spa z Avonu, tak mně se daleko více líbil ten starý design obalů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, souhlas, tyto obaly produktům samotným příliš nelichotí. Dove produkty + další je prý super kupovat v Actionu, škoda že jsem se tam minule nestihla po ničem podívat. Byl příliš přeplněn lidmi a všude shon, necítila jsem se vůbec ve své kůži. Krásné jarní dny přeji kočko. ♥

      Vymazat
  4. Ahoj Eri,
    já znám logicky jen ten Avon. Teď se dostávám na dno svých zásob, takže si budu možná příští měsíc moct dovolit koupit nějaké sprchové gely:-D
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...