neděle 31. března 2024

#Recenze- běžní oblibenci VII.

AHOJ HOLKY, 
krásnou velikonoční neděli přeji. Dneska tady mám kombinaci dekorativní kosmetiky a tělové. Drogérka & katalog. 

Začínám VODĚODOLNOU ŘASENKOU CATRICE. Já voděodolnou řasenku používám celoročně, jako druhou vrstvu po té klasické. Dělala jsem to tak odjakživa, co se pravidelně líčím. Dokonce si pamatuji, když jsem si ve dvaceti v OC Nový Smíchov, ano je tomu již dvacet let, pořídila Esthée Lauder - objemovou řasenku ve voděodolné variantě. Již tehdá vyšla na nějakých sedm-osm stovek. Což je až neuvěřitelné, že přes inflaci, dobu se cena tolik nezměnila, řasenka naštěstí také ne. 

I tuto řasenku mám doma v zásobě. Však dnes je to o CATRICE, což je kousek  běžně sehnatelný v každé drogérii, já kupovala v DMku za stovku. No a hned na začátek mohu říct, že jsem spokojená. 
Jedná se o řasenku objemovou, což mohu potvrdit. Mě dělá hezké, dlouhé, husté a i natočené řasy. Netřeba čekat, řasenka funguje krásně hned od svého otevření. Nevím jak ty, ale já řasenky uchovávám v lednici a neotevírám je, nekoukám se na kartáček, od toho jsou přeci testery. 
Barva je černo černá, řasenka se mi neobtiskává, což je vlastnost, za kterou dávám asi nejvíce bodů. 
Kartáček má silikonový, dlouhý a úzký s jemnými bodlinkami. Řekla bych, že je vhodná jak pro větší oko, tak menší, které mám právě já. Dobře se těmito jemnými bodlinkami dostanete i do koutku oka a spodní řasy se mi s ní líčí velmi dobře. 
Sečteno a podtrženo, TATO CATRICE ŘASENKA ZA STOVKU JE VÁŽNĚ SUPER. Krásně zvýrazní řasy, neobtiskává se, je skutečně voděodolná, však jde dobře a snadno odlíčit (používám nyní 2fázový od Mixa). Nedrolí se, své vlastnosti má konzistentní hned od začátku jeho používání. Poslední klad je její dostupnost. Můžeš zajít do drogérky a za stovku máš super řasenku, kterou nyní používám a moc si ji chválím. 
A poslední poznámka, mé řasy jsou celkem pěkné, dlouhé a natočené. 
Avon set tří produktů z řady Senses Essence. Vybrala jsem si variantu s BERGAMONTEM A ZELENÝM ČAJEM. Tělové mléko mám téměř vypoužívané na chalupě, kdy jsem na něj, na jeho vůní dostala několikrát pochvalu. Což mohu jen a jen potvrdit, vůně je to omamně příjemná, šťavnatá a zajímavá. Exotický, nebo spíš orientální Bergamont hraje hlavní roli. 
Toto je prosím pěkně TĚLOVÝ SPREJ, kterým si zpříjemňuji třeba i několikrát denně všední dny, kdy jsem doma. Vůně je to podmanivá, příjemná a sexy. Nevydrží vonět dlouho, což jsem ani neočekávala. odpouštím. 
Občas použiji jako bytovou vůni, abych si tím navodila příjemnější a domáckou atmosféru. 
Používám dokonce i na polštář, chvíli před tím, než si jdu lehnout. Jen upřesním, že mám ráda vše voňavé, prádlo bez aviváže bych si nedokázala snad ani představit. A jak jsi na tom ty s voňavými produkty, ano či ne? 
Lahvička je plastová, jednoduché etikety, možná kdyby obsahovala vyobrazení ingrediencí, nebylo by to od věci, ale lahvička je praktická a plně funkční. Střička také, skvěle funguje, hustota rozstřiku je tak akorát. Používám jak na samotné tělo, tak i na oblečení, či do vlasů, pro delší výdrž. 
Jelikož jsem pořizovala v setu, tak mě tento BODY SPRAY vyšel na 120,- Kč. Je stále v nabídce, určitě koukni do nějakého katalogu. Tento produkt bych zařadila do wellness sekce. Když vezmu do ruky spray, nebo ucítím svěží - orientálně podmanivou vůni, okamžitě se mi vybaví lázně, relax a pohoda. Což jistě z tohoto produktu DĚLÁ MÉHO VELKÉHO, SOUČASNÉHO OBLÍBENCE. 

Spray mi prostě navodí pocit pohody, což je to, co vyhledávám a co poptávám. 

Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň blogu, který je tady již desátým rokem. Proto plánuji menší soutěže. Budu ráda, když se zapojíš. 


Prima den Ti přeji. 



8 komentářů:

  1. Doma jsme tuhle řadu od Avonu zkusili jako krém a tekuté mýdlo na ruce. 🙂
    Hezkou sváteční neděli, Eri.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivím se. Sprej již téměř není, jak moc jsem si jej oblíbila. Krásné Velikonoční pondělí. ☺♥

      Vymazat
  2. Řasenka vypadá zajímavě - mám tenhle tip kartáčku docela ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, koukala jsem a mají více tipů s tímto kartáčkem, je velmi precizní, proto mohu doporučit. Hezké Velikonoční pondělí přeji. ☺♥

      Vymazat
  3. Eri, přeji krásné Velikonoce))) Jsem na cestě z dovolené, nebyla jsem několik dní na příjmu, tak jsem nemohla komentovat. Měj se hezky a užij si velikonoční pondělí se vší parádou. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, už se těším na Tvé cestovatelské články a inspirace. Krásné Velikonoční pondělí přeji. ☺♥

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, s řasenkou musím souhlasit ač já jsem měla její nevoděodolnou ségru :) z řady bergamot a zelený čaj mám nyní mýdlo na ruce a krém na ruce a ta vůně mi přijde hrozně záchodová :D asi ji neumím úplně docenit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, vidíš, já jsem si zrovna na sadu s bergamontem myslela. :)) Krásný začátek prac. týdne. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...