pondělí 1. dubna 2024

#Recenze - první produkty z Hebe ll. COSRX 96% šnečí esence

AHOJ HOLKY, 

HEZKÉ VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ PŘEJI, a
moc vás vítám u dnešní recenze. První recenze z Hebe na sebe nenechala dlouho čekat.
Proto nepřicházím ostatně s ničím novým, tento produkt je více než známý a velmi populární. I já jsem si jej objednala a tak troch podlehla trendu, ale bylo to na doporučení z rodiny. 
Tento produkt se dá sehnat napříč celým internetem, já jej však kupovala na Hebe, kde mi přišel, že je i cenově nejvýhodnější. 100 ml balení ve slevě vyšlo na 380,- Kč, nyní se prodává o rovnou stovku více, ale určitě je dobré počkat na nějakou akci. 
Sérum, nebo essence, jak zní popis a název má čirou barvu, žádnou vůni, lehce lepkavou konzistenci, ale ne příliš, proto je dobré jej skutečně do pleti zapracovat lehkým poklepáním na pleť. 
Popis:

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence obsahuje 96 % šnečího extraktu, který má vyjímečně pozitivní účinky na pleť.

Šnečí sliz stimuluje regeneraci buněk, zúžuje póry, zklidňuje podráždění a je vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé. Dokonale hojí především jizvičky po akné, tlumí zarudnutí a zároveň podporuje přirozenou tvorbu kolagenu. Essence je vhodná pro všechny typy pleti. Intenzivně hydratuje a regeneruje pokožku, má antibakteriální a protizánětlivý účinek, proto je obzvlášť účinná i při péči o aknózní pleť.

Použití

Po očištění a tonizaci naneste malé množství na celý obličej. Jemně poklepejte konečky prstů, abyste pomohli vstřebávání a poté pokračujte s hydratačními krémy.

Původ: Jižní Korea

Složení

Filtrát sekretu hlemýžďů, betain, butylenglykol, 1,2-hexandiol, polyakrylát sodný, fenoxyethanol, hyaluronát sodný, allantoin, ethylhexandiol, karbomer, panthenol, arginin.
Používám ráno i večer. Nejvíce bych řekla, že mi pomohl s vyrovnáním drobných diskolorací, zarudnuté místečka se již neobjevují. Na pleti je příjemný, nedráždivý, jen je asi potřeba počítat s jeho typickou konzistencí. 
Balení je z pevného plastu, plně funkční pumpička je součástí a krabička také. Popisky nejsou v češtině, ale to by bylo to nejmenší. 
Řekla bych, že krásně zklidní drobné podráždění a urychlí proces hojení pupínků. Je vhodný pro všechny typy pleti, doporučuje se i na aknózní pleť, což bych rozhodně potvrdila a dokonce by si měl poradit s drobnými jizvičkami, což by bylo moc fajn. Mám jednu ošklivou na spodní levé části čelisti. Asi se na toto místo více zaměřím. 
S produktem jsem VELMI SPOKOJENÁ, proto si výhledově určitě pořídím další skin care od značky Cosrx, což je JihoKoreská značka. 

A jaké jsou tvoje zkušenosti s korejskou kosmetikou, případně přímo se značkou Cosrx?



Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň blogu, který je tady již desátým rokem. Proto plánuji menší soutěže. Budu ráda, když se zapojíš. 


Prima den Ti přeji. ☘🪻



2 komentáře:

  1. Ahoj Eri, já zatím zkouším také šnečí sliz - myslím, že v dubnu ho dodělám. Za mě výborný hydratační a hojivý produkt, za ty peníze vystačí na velmi dlouhou dobu. Celkově v tomhle je korejská skincare super - účinné čisté složení za velmi přijatelné peníze. Sestřenice od této značky používá ještě šnečí krém a ten jejich Low PH Good Moorning Gel Cleanser. Teď bude COSRX k dostání i v drogériích Rossmann :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, mě ukazuje Hebe masku a nebo krém, spíš mě víc láká ta maska, krémů mám dost. Krásný den přeji. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...