úterý 16. dubna 2024

#Recenze - Avon The Tranquility ritual face mask with Dead Sea Minerals

 


AHOJ HOLKY, 
přeji krásný den. Vítám tě u recenze na mou novou masku z mé oblíbené řady Avon Plane Spa - s minerály z Mrtvého moře - THE TRANQUILITY TITUAL. Masku jsem pořídila v sadě, kdy jsem již spotřebovala skvělý sprchový krém.
Masku jsem si právě před chvíli smývala z obličeje. Měla jsem být sice na víkend na chalupě, ale nakonec jsem nejela. Proto taky zasedám ke své oblíbené činnosti a tím je blog, YTB apod. kosmetické radosti. A jak trávíš volný čas ty? Myslím tím, sama trávíš čas, čím své chvíle vyplňuješ?

Maska má krásnou krémovou konzistenci, která se naprosto parádně nanáší a co je na masce nejlepší, je parfemace. Naprosto LUXUSNĚ VONÍ, alespoň tedy mému nosu. 
Maska je v tubičce a ještě zabalená v krabičce. Ovšem to je asi vše, co k obalu mohu říct. Výrobky Avon poslední roky nemají prakticky žádné popisky, což je škoda, zvláště pokud jde o skin care. No ale mě to neodradí, protože řadě Planet Spa zůstávám roky věrná a ráda se k ní vracím. 
Maska má šedo&modrou barvu, která koresponduje s balením, které je o objemu 75ml. Krom báječné parfemace, která mě rázem přenese do kosmetického salónu, nebo rovnou na dovolenou mi vyhovuje i její možnost, masku navrstvit. 
Navrstvení jsem zkoušela 2xz, ale výsledek stojí za to. Sice úplně nezaschne, jako při běžné vrstvě, ale pokožka se po ní jako by vyloupne z běžné šedi. Na omak je jemnější a také stahuje póry, u mě konkrétně v oblasti brady a okolo nosu. 

Masku nanáším štětcem, smývám houbičkou a teplou vodou. Smývání je takové, jaké je, trochu si zaneřádíte umyvadlo, ale s tím se musí počítat. 

  • Skvělá krémová konzistence. 
  • Naprosto FANTASTICKÁ - PODMANIVÁ VŮNĚ. 
  • Výsledný efekt stažených pórů a celkového refreshe. 

Tak bych shrnula tuto pleťovou masku, kterou používám nyní min. 2x do týdne. 

Ano, jsem milovníkem pleťových masek, snad neuplyne týden, abych si alespoň jednou nějakou neaplikovala. Masky třídám, většinou mám tak dvě otevřené a pravidelně si jimi zpestřuji své chvíle. 

No a tímto zakončím dnešní recenzi. Opět mě řada Planet spa nezklamala, díky Hani mám stále k Avon produktům přístup. 

Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň blogu, který je tady již desátým rokem. Proto plánuji menší soutěže. Budu ráda, když se zapojíš. 


Prima den Ti pře



7 komentářů:

  1. Eri, já tyhle masky, co se musí pracně smývat moc nevyhledávám - jsem na to smývání (a mytí umyvadla) líná. Ale věřím, že bude fajn.
    Já si ve volnu, když jsem jen sama se sebou, hodně čtu, no a pak mám blog a taky svou sbírku čajových přebalů.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
  2. Masku jsem nikdy neměla. Používám jen ty plátýnkové.
    Já a volný čas???? Zrovna teď jsem byla na Proseku na květinovém workshopu. Jinak časopisy, knihy, filmy, jóga a dobrá káva))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, na Prosek se chystáme do nově otevřené Pizzerie, vypadá slibně. Krásný víkendím ti přeji. ♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, masku znám a též mám už léta moc ráda :) Používám jí právě když mi vylezou pupínky ať už díky měsíčkům nebo nějaké stresové či jídelně prasící situaci. Zrovna dneska jsem přijela ze Znovín walkingu, kde kromě krásné procházky NP Podyjí došlo i na degustace vín.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, zrovinka včera jsem si jí dávala, je to skvělá maska, parádní řada, ta se povedla. Krásný začátek nového pracovního týdne přeji, kočko. ☺♥

      Vymazat
  4. Ahoj Eri,
    já masku znám roky a celou dobu jsem s ní moc spokojená. Vyhovovala mi, když jsem měla spíše mastnou pleť, a mám ji moc ráda i nyní, když ji mám suchou.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...