pátek 5. dubna 2024

#Recenze - Jarní oblíbenci 2024

 
AHOJ HOLKY, 
přeji krásný pátek, a
moc vás vítám u dnešního jarního, barevného a hravého článku. Proč hravého, to jen mě ty veselé barvy evokují jakou si radost a lepší pohled na svět, což je moc prima. 


Moje druhá maska na vlasy od Garnier po sobě, což mi dochází až nyní, když sepisuji recenzi. Tato je rozhodně LEPŠÍ, lépe vyhovuje mým potřebám. Krásně voní a má hutnější konzistenci, což je jednak praktické, ekonomické a mnohem snadněji se nanáší. 
To by bylo na úvod. Řada HAIR FOOD není žádnou novinkou na trhu, já mám již třetí variantu, která mi voní asi nejvíce a i konzistence mi přijde trochu jiná, hodnotím ji rozhodně LÉPE. 
Velké balení - 400ml, které ovšem nemělo ochrannou fólii, z čehož vážně radost nemám a dávám mínusové body. Jednou mě z toho trefí šlak, jak jsou lidé bezohlední a zkouší produkty napříč sortimentem a pak je tam drze vrací. No to jsem zase trochu popustila uzdu svému temperamentu, ale zpět k masce, jako samotné. 
Má krémovou barvu, hutnější konzistenci, voní jemně, svěže, přímo ananas bych asi neodhalila, ale o tom to není. Její vlastnosti mi vyhovují, krásně vlasy vyživí, dodá lesk a necuchají se. Dá se použít i jako bezoplachová péče, nebo ji můžete nechat působit třeba i hodinu, což jsem udělala asi jen jednou. 
V akci stojí něco okolo 120,- Kč. Hodnotím ji JEN POZITIVNĚ, asi nejvíc mi vyhovuje konzistence a ta skutečnost, že vlasy nezatíží. 
Isana - Rossmann - pořízeno na Rohlíku. Ze začátku jsem docela odolávala, protože mám přeci doma zásoby. No ale ejhle, když zabrouzdám na Rohlíku do Rossmann sekce, tak čímpak bych si udělala radost, něčím malým, stačí sprcháč k radosti. No a už mám doma asi čtyři, co ti mám povídat. 
Obal, ten si mě získal asi nejvíc. 300 ml balení vyjde na 25,- Kč a určitě by vůně manga mohla oslovit Stáňu. Myje dobře, trochu vysušuje, pění, nedráždí pokožku, přímo vůni manga bych neodhalila, ale voní příjemně. Ladí mi nyní v koupelně na vaně s Garnier maskou. Prostě FAJN LACINÝ SPRCHÁČ, který na sebe umí upoutat pozornost. 
Tak toto jsou jarní oblíbenci, které naleznete v mé koupelně. Vlasová  a sprchová péče z drogérkové řady. Obojí se vlastně dá pořídit i v Rossmannu. Oboje mohu doporučit. Maska mi ovšem dělá větší službu, než sprcháč, ale ten mě zase víc baví svým obalem. Bude mi chybět na vaně, ale ještě štěstí, že mám v zásobě další varianty. 
A jak jsi na tom momentálně Ty? Dáš na marketing a naláká tě pěkný - něčím zajímavý obal? Nebo jdeš přímo jen po produktu, jako takovém?


Hezký víkend přeji, mě čeká zítra asi po stopadesáti letech divadlo. Jdeme s kamarádem Sparťanem do Švandova divadla. 

Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň blogu, který je tady již desátým rokem. Proto plánuji menší soutěže. Budu ráda, když se zapojíš. 


Prima den Ti přeji. ☘️🪻


4 komentáře:

  1. Eri, máš pravdu - vůně manga je pro mne lákavá. Vím, že jsi tento sprcháč zmiňovala i v nákupech, ale nějak jsem na to pozapomněla. Sice mám sprcháčů zásoby, ale pokud nezapomenu, tak po tomto se mrknu. Na léto by byl určitě fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, určitě vyzkoušej, mají i jiné ovocné varianty a nejsou vůbec špatně. Jsem mile překvapená z Isany. Krásný večer. ☺

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, masku jsem měla, ostatně i šampon a kondicionér a za mě asi nejlepší řada z celého Hairfoodu :) ač vůni ananasu teda nemusím. Sprcháč vypadá moc pěkně :) Jinak na obal taky dám, umím ocenit dobře odvedenou práci nejen grafiků v tomto segmentu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, to jsi mi připomněla dobu 8-10let na zpět, kdy jsem využívala akcí 1+1 apod. produktů The Body Shop. Obaly krásné a akce taky, bohužel už na Smíchově obchod není. Škoda. Hezký večer. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...