úterý 2. dubna 2024

#Recenze - první produkty z Hebe lI. - SORAYADUO FORTE

 

AHOJ HOLKY, 
ano, ani já jsem neodolala a po víc jak roce mě zlákal e-shop Hebe. V kamenné prodejně v OC Harfa, kam jsem zavítala tuším, že tak před rokem jsem si nedokázala vybrat. No ale díky doporučení a kladným recenzím jsem si něco objednala. No a druhá objednávka na sebe nenechala dlouze čekat, ale o tom se dozvíte v nákupech. 

Jinak přeji hezké úterý a začátek nového pracovního týdne. ☺
Jsem milovníkem skin care, krémíky, séra, masky, tonika, čistící pěny, to je prostě moje. Jelikož jsem dopotřebovala současné duo krémů od Esthée Lauder, tak jsem se rychle začala poohlížet po něčem jiném a zatoužila jsem vyzkoušet něco nového. Ne že bych doma krém neměla, mám, ale ten znám. 
Navíc byla ten víkend doprava zdarma, čili jsem tomu neodolala. Zpět, ale k tomuto hydratačnímu - duo výživnému krému, určenému pro 60+, což dobře nejsem, ale má pokožka potřebuje hodně výživy a hydratace, proto jsem neváhala. Krém skutečně skvěle hydratuje mou suchou pokožku, díky obsahu kyseliny hyaluronové. Pleť vypadá a působí svěžeji a není povadlá. Za mě PROSTO VELMI VYDAŘENÝ PRODUKT, který mohu jen pochválit a doporučit. 
Krém je docela slušně hutný, bílé barvy, dobře se nanáší, nezanechává žádný film, neucpává póry, to bych vyzdvihla. Konzistencí mi připomíná Weledu skin food light verzi. Tak skvěle hydratuje. Přitom jako podklad pod make-up je značka ideál. I s pleťovým sérem si dobře rozumí. Jen je parfemovaný, to mě krapet překvapilo, ovšem mě nijak parfemace nedráždí a nemám na ni prakticky žádnou reakci. 
Můj požadavek byl pořídit si hydratační krém, který pleti dodá výživu na celý den. No a to naprosto splňuje. Značku Soraya neznám, popisky na krabičce jsou všechny v polštině. Sklenička, nebo chcete-li kalíšek je skleněný, ochranný obal nechyběl a obsahuje standardně 50ml produktů. Tento krém je z té nejlevnější cenové úrovně. Nejedná se o žádnou asijskou kosmetiku. 
Říkala jsem si, když budu něco zkoušet, tak ať za to nedám majlant a po pravdě jsem neměla ani v plánu, podléhat trendům asijské kosmetiky, i když Japonská sekce mě na Hebe oslovila. U té Korejské jsem zdrženlivější, neláká mě prostě. 
Na Skin care obecně pěla ódy Silva Mono na svém YTB kanálu, která objednává opakovaně. To mě vlastně přimělo udělat první objednávku. 

SORAYADUO FORTE je denní a noční pleťový krém vyplňující hluboké vrásky 60+, 50 ml

50ml balení vyšlo na krásných ve slevě ze 130,- Kč 90,- Kč.

POPIS PRODUKTU Z WEBU HEBE:
Krém vyplňující hluboké vrásky SORAYA HYALURONOWY MIKROZASTRZYK DUO FORTE 60+ v sobě kombinuje dvojnásobnou sílu kyseliny hyaluronové a lipofilleru, díky čemuž výrazně zpevňuje a regeneruje pokožku a redukuje hluboké vrásky. "Hyaluronová mikroinjekce" - precizně proniká do pokožky, kde váže vodu, vyplňuje a vyhlazuje existující vrásky. Progresivní hyaluronová matice obohacená stimulátorem hydratace tvoří na pokožce síť, která postupně uvolňuje do pokožky vitamíny skupiny B, díky čemuž zpomaluje vznik nových vrásek. Vyhlazuje a intenzivně hydratuje. Lipofiller - stimuluje obnovu tukové tkáně za účelem změn pleťových kontur.

A jaká je tvoje současná skin care? 

Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň blogu, který je tady již desátým rokem. Proto plánuji menší soutěže. Budu ráda, když se zapojíš.

6 komentářů:

  1. Ahoj Eri, zajímavý produkt. Já od Sorayi zkoušela tělovou péči a byla jsem spokojená, určitě plánuju zkoušet i další produkty. Moje skincare je momentálně už delší dobu stejná, ale v dubnu mi určitě nějaké věci dojdou.
    Avon micelární voda, CeraVe čistící gel, COSRX šnečí esence a Beauty of Joseon Dynasty krém a parádně mi to funguje bych řekla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi tu micelárku musím taky vyzkoušet, když ji tolik chválíte. Krásný den přeji. ♥

      Vymazat
  2. Eri, zajímavá recenze. Já aktuálně používám sérum s retinolem od Neutrogeny, noční krém stejné značky, denní krém od Baley a oční krém od YR. Nachystané mám krémy od Astrid a ještě předtím bych ráda dodělala noční krém od YR. který mi tu nějak zbyl načnutý

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, jsi dobrá, já jsem na oční krém neuvěřitelný lajdák. Krásný den ti přeji. ☺

      Vymazat
  3. Eri, dodatečně přeji vše nejlepší k svátku. Tuhle značku neznám.
    P.S. za 14 dní se chystám do prosecké prosekárny na worskshop vázání květin. Už jsi tam byla ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, nene ještě jsem tam nebyla, ale hned po vydání tvého článku jsem šla okolo (do jiného podniku). Tak si workshop moc užij. A děkuji kočko. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...