čtvrtek 30. května 2024

#Recenze jarní &letní shower time

AHOJ HOLKY, 
hezký čtvrtek přeji, dnes to tedy na léto příliš nevypadá. 
Ale i přes to, vás moc  vítám u dnešní dvojité veselé - jarní až letní recenze. 
Začnu produktem, který mám doma delší dobu a tím je velké balení sprchového gelu z Action. Mango a passion fruit přímo křičí léto, sluníčko, dovolená. Obal je to krásný, balení velké 500ml vyšlo i velmi výhodně. Ano, dohledala jsem cenu, která je krásných 40,- Kč.

 
Na výběr mají více variant, např. s kokosem, banánem a broskví&maliny. 
Koupelový a sprchový gel bubble má krásné balení, moc hezky pění, nevysušuje, nijak extra zvlášť. Nedráždí pleť, má středně krémovou - gelovou konzistenci, světle růžové barvy s perleťovým finišem. 
Krásný hravý obal zvítězil a jestli se znovu podívám do Actionu, jako že to mám v plánu, tak bych si vzala min. variantu s kokosem, či broskví, což je imho. barva letošního roku. 
Za mě parádní sprchový gel, který mě nejen baví pohledem, ale i svou pěnivou schopností. Vůně je poslabší, ale není nijak výrazná a do nosu vás nepraští. 
A jsme u Baley, u jaké jiné značky, když se řekne hravý, veselý obal. Tak mě se okamžitě vybaví jejich letní limitky, na které jsem se letos těšila. Vzala jsem si pěnu na holení, což je ta menší varianta produktu na holení, ještě mají gel. 
Tato pěna Berry Blossom určená pro citlivou pokožku má 150ml a vyšla mě na cca 30,- Kč. 
Má světle růžovou barvu, snadno vytvoříte poměrně hustou a pevnou pěnu, se kterou se mnohem efektivněji a více do hladka oholíte. Alespoň toť moje zkušenost. 
Kombinace krásného, barevného a hravého obalu je velmi vydařená. Budu se opakovat, ale přímo z ní je vidět léto, krásné slunné dny, někde na zahradě, na chalupě, či u baráčku. No a varianta malin a Levandule, je značka ideál. Obě dvě vůně patří k mým zamilovaným. Vůně není vůbec špatná, tady bych jí hodnotila víc kladně než u sprcháče z Action. Je celkem autentická, nevtíravá a já z ní tedy nejvíce cítím podmanivou vůni levandule. Prostě parádní kombinace. 

Mají ještě ještě jednu letní limitku holící pěny, která je žlutá, ale víc si nevybavím. Uvidím, zdali si ji pořídím, taky podle toho, jak dlouho mi toto balení vydrží. Schválně jsem si pořídila pěnu, která je v tom menším balení, abych mohla vyzkoušet více produktů, více limitek. Chytré, až prozíravé. Jak by řekl Luky, kdysi mi tak občas řekl "ona je to naše chytruška" a tím nemyslel nic hanlivého, spíš je to roztomilé. 

Tak a jak jsi na tom Ty s letními limitkami, nechala si se nalákat?? 


10 komentářů:

  1. Very interesting products. Unfortunately, I didn't have a chance to test them. I'd like to check them out for myself :) Thank you for your review :)

    OdpovědětVymazat
  2. These product sound fantastic! It is always nice when shower products work well, but also smell great! I hope you're having a wonderful week so far <3
    the creation of beauty is art.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Eri, to si piš, že jsem se nechala nalákat. Pěnu mám ve sprše a přijde mi, že změnily konzistenci. Dřív mi pěny tolik nesedly jako gely, ale tahle je vážně pecková a pěkně drží konzistenci, je krémová a božsky voní. Já mám i tu žlutou to je Sweet Almond a ještě jsem si pořídila gel na holení ten je též do žluta a tuším citrusový :D Mám trochu větší spotřebu tohoto typu produktu, tak se mi to doma neztratí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, já budu muset dokoupit, protože mám tuto již spotřebovanou, ale byla parádní. Krásný víkend měj. ♥

      Vymazat
  4. Eri, já se nechala nalákat na limitku od Isany - koupila jsem si sprcháč s mangem a pak ještě s broskví (i když mám doma sprcháčů poměrně dost v zásobě ;-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, nedivím se ti. Zrovna mám tělové máslo z Lidlu s vůní manga. Tak jsem si hnedle na tebe včera vzpomněla. ♥ Měj krásný víkend.

      Vymazat
  5. Můžu obdivovat akorát tak krásné obaly)))
    Znáš mě...))) Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, ano obaly jsou velmi cool. Zrovna to dnes na léto venku nevypadá, ale snad se přes týden počasí umoudří. 😉👍

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Spotřebováno za květen/may 2024 💐💄

  AHOJ HOLKY,  leč pozdě, ale přeci přináším dnes květnovou statistiku. Nějak mi tento článek úplně zapadl, za což se omlouvám. 🙏🌞  Essenc...