sobota 22. června 2024

#Oblíbenci za KVĚTEN 2024

AHOJ HOLKY, 
je třetí víkend v červnu, a já jsem si uvědomila, že jsem nesepsala  článek o kosmetice, kterou jsem si brala s sebou do Chorvatska. Tak alespoň přináším květnové oblíbené produkty. 
Nebyla bych překvapená, kdyby se mi zde ve skin care neobjevily nějaké polštářky pod oči, kterých si nyní užívám hojně, často a moc ráda. Tyto jsou ovšem speciálnějšího ražení. Patchology JSOU TOP STROP, co znám. Navíc toto je varianta, která extra umí zmírnit otok a ulevit tak očnímu okolí. Mají v Sephoře, nebo snad i na Notinu a já vám je mohu vřele doporučit. 
Ziaja umí tělové peelingy, tento je s příjemnou sladkou vůní čokolády, má hrubší zrníčka, která by mohla sem tam někoho dráždit. Mě tento sprchový peeling extra vyhovuje i svou olejovou složkou, kdy pokožku krásně vyživí a nezůstane suchá a nepne. 
OnlyBio - obří testovací sada mě provází celé dva měsíce. Peeling si dopřávám tak jednou do týdne, kondicionéry nanáším dle doporučení, tedy do suchých vlasů a moc mi tato nová technika CWC vyhovuje. Olejíček na konečky i sérum na pokožku - kořínky se mnou putoval i na dovolenou. Zbytek čekal doma. 
Mycí gel s kyselinou salicylovou a ceramidy z Actionu je super. Krásně pění, dobře umyje a vyčistí. Moc mile mi překvapil. Za málo peněž, hodně muziky. Určitě si plánuji pořídit znovu. 
Toto Balea schimmer mléko jsem trochu "pomluvila", že není dostatečně třpytivé, což není, čekala jsem asi větší třpyt, ale používám jej vlastně ráda a často. Jako takový toper po tělovém krému, kterým hydratuji pokožku těla. 
The Balm je nejenom nostalgie, láska, ale také skvělé produkty. Verze v miniatuře navíc naprosto stačí, toto byl skvělý a i výhodný kup na Hebe. 
A v Chorvatsku jsem používala a dopoužívala taky set pro poškozené a lámavé vlasy ToDay. Pokud v Penny narazíte, určitě doporučuji se podívat. Mě tedy vlasové produkty moc vyhovují a kupuji opakovaně. 
Tuto píseň mi prvně pustil sám DM, nikdy před tím jsem ji neslyšela, ale nějak se mi zaryla do hlavy a celkem často si jí pouštím sama od sebe. Prostě mám k ní lehkou ♥ citovou vazbu. 

Mých 10min workoutu, o které jsem se snažila denně, což mi vycházelo, max. jednou týdně jsem vynechala a jen se protáhla. Plus jsem doplnila kliky, ideálně udělat denně 100 a více kliků. Protože kliky formují nejen paže, ale zapojuje se celkově celá část těla. 
Od TrndCz&SK jsem dostala na testování tyto nové čtyřkomorové prací kapsle Persil, se kterými jsem začala prát dle doporučení na nízké teploty. 20+30 stupňů není problém, abyste se s nimi zbavily běžného "znečištění", ideální pro funkční prádlo. Na ručníky či povlečení to není, ale i moje umaštěné domácí tepláky, trika od vaření se krásně vypraly. Takže proto zde sdílím i tohoto pomocníka. Již jsem jedno balení pořídila i k DM do bytu. 
Leros čaje jsem si oblíbila, tedy nejvíce ty BYLINKOVÉ, no tento je jeden z nich.Mám jich celkem pět, ale toto je nejnovější přírůstek. 
Ano, asi po stopadesáti letech jsem vzala do rukou knihu. Lída Bárová - přepis rozhovoru a vyprávění jejího příběhu panem Škvoreckým. Půjčeno a doporučeno DM. Četlo se to samo. Ovšem, je cítit, že je to "její verze". Tak to alespoň působilo na mě. 
Holky, tak toto je pecka sprcháč. Mám další tři balení v zásobě, což asi stačí, jak moc jsem si jej oblíbila. ♥ Sladká, podmanivá vůně, která mi nostalgicky evokuje dětství a léto na chalupě v Krašovicích. 
A jaké produkty sis oblíbila ty za poslední měsíc??

Moc ti děkuji za přízeň mému blogu a samozřejmě primárně tomuto příspěvku. 
Tvé přízně a celkově blogosféry, kterou jsme obklopeni si neskutečně moc vážím. Je pro mě podporou a díky za jakoukoli zpětnou vazbu. 

Krásný a pohodový - slunný víkend přeji. 

pa E. 

4 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Ahoj, joo Ziaja umí tyto záležitosti, ale i peeling na vlasovou pokožku je super, z toho jsem byla ještě více překvapená. Měj hezký začátek pracovního týdne. ☺

      Vymazat
  2. Tak konečně už mám taky něco od Ziajy. K narozeninám jsem dostala denní a oční krém. Ale ještě jsem je nestihla vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem zvědavá, co na to tvá pleť řekne. Krásný den Evi. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping 2024 XXVII. 🌞🫶

  AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešního článku, který začínám velkou - malou radostí. Ne, jisto jistě velkou a tím je kytička Pi...