pátek 21. června 2024

#Recenze - pleťová maska z Hebe

 

AHOJ HOLKY, 
moc vás vítám u dnešní recenze, na kterou jsem se obzvláště těšila. Ava je kosmetika, kterou jsem si pořídila na doporučení na Hebe. Jeden krém mi po pravdě tolik nesedl, ale jinak velká spokojenost. Toto jsem ovšem nečekala. Za tak málo peněz, tolik muziky a přínosu pro mou pleť. 


Tato krémová peelingová maska neskutečně skvěle hydratuje a projasní mou pleť. Zrovinka před chvílí jsem si ji nanesla na obličej. 
Má krásně krémovou konzistenci, krémovou barvu a obsahuje nepatrné, skutečně miniaturní částečky, které na pleti nejdou ani cítit. 


Krásně se mi maska nanáší a i smývá. Obsahuje tedy papain, což je enzym který umí jemně odloupnout odumřelou pokožku a krásně ji tak vyčistit a hlavně projasnit. Na to, že je to peelingová maska, tak má OPRAVDU MIMOŘÁDNĚ SILNÉ HYDRATAČNÍ ÚČINKY, no a moje pleť si ji naprosto zamilovala. Již mám objednané další balení. 

50ml tubička, která je běžná, obal zajímavý, jen je na mě na něm příliš mnoho textu a informací, které mi přijdou trochu až matoucí vyjde na krásnou stokorunu. 

Obsahuje též růžový jíl, který snižuje podrážděnost pokožky a kyselinu Hyaluronovou v dernis, která se až 14x rychleji stimuluje syntézu v pokožce. Proto je pleť tak krásně hydratovaná, projasněná a jemná. 


Maska nedráždí, krásně pročistí a projasní pokožku, navíc krásně voní. Její parfemace mi připomíná profesionální kosmetiku, která se používá v salónech. 

 


Nechávám působit v menší vrstvě cca 5-10min a poté smyji vlažnou vodou a nanesu sérum, krém apod.

Masku si dopřávám tak 2x do týdne. Musím říct, že toto je zatím NEJLEPŠÍ PRODUKT ZNAČKY AVE, co jsem vyzkoušela. Za stovku tak skvělá maska, která se rozhodně vyrovná high and produktů např. ze Sephory či Notina.
 Za sebe ji MOHU JEN A JEN DOPORUČIT. Pokud chceš svou pokožku jemně exfoliovat, vyčistit, projasnit a mít přitom zajištěnou hydrataci, tak jdi do této. 

Jelikož mi maska voní jako profi salón, dokáži se s ní mnohem snáze uvolnit a užít si potřebný relax, který dělá dobře pleti i psychice. A to jsou přesně ty chvíle, ty přínosy, proč mám kosmetiku jako vášeň, jako zálibu. 
Hned se dostaví ten pocit pohody, většího klidu a dobrého naladění. Navíc je to způsob, jak o sebe více pečovat, trávit čas sama se sebou a investovat do sebe. 
Sama na sobě mám vyzkoušeno, že terapie make-upe funguje. Stačí se trochu nalíčit a hnedle se cítím o poznání lépe. 
Znáš ten pocit taky? Působí na tebe kosmetika stejným, uklidňujícím výsledkem? Nebo jak nejradši relaxuješ? 
Moc děkuji, že jsi se článkem "prokousala" až sem a nyní u Ti popřeji jen krásný a pohodový dnešní den. 😊🐞
PS. tady malá foto ukázka, jak maska vypadá, když ji nanesu. 

Masku si dávám pravidelně a moc ráda, min tak 2x do týdne. 

A co ty a produkty z Hebe?? Máš nějaké oblíbené??

No a nyní už ti přeji jen krásný dnešní den, užij si pátek a ať máš hezký víkend. 🌞😇

4 komentáře:

  1. Eri, maska mne zaujala. Já ještě z Hebe nic nevyzkoušela. A momentálně se mi celkem daří držet se svého předsevzetí spíš likvidovat zásoby, než nakupovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, to je velmi rozumné a taky zodpovědné. Měla bych přestat tak spíš "dokupovat", víc spotřebovávat. Zaměřím se na to přes léto. Krásný víkend přeji. ☺♥

      Vymazat
  2. Z Hebe nemám nic vyzkoušeného. Asi jsem "konzerva"-věrná "svým" značkám)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, hlavně, když ti kosmetika ozkoušená vyhovuje ♥. Třeba se k tobě něco dostane nějakým dárkem, či tak ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Spotřebováno za květen/may 2024 💐💄

  AHOJ HOLKY,  leč pozdě, ale přeci přináším dnes květnovou statistiku. Nějak mi tento článek úplně zapadl, za což se omlouvám. 🙏🌞  Essenc...