pondělí 24. června 2024

#Recenze - maska z dr. Müller 💪👍 + pečující tonikum z Hebe


AHOJ HOLKY,
přeji krásné  pondělí 🌞.
moc vás vítám u dnešní recenze, kterou píšu velmi, velmi pozitivně naladěná, protože s oběma produkty jsem SPOKOJENÁ. 

Pleťová maska, kterou jsem pořídila v Chorvatsku v drogérii Müller jsem vážně udělala moc dobře, že jsem si je pořídila. Celkem jsem si od každé masky brala dva kusy. 

CADEA VERA - je PRIVÁTNÍ ZNAČKA, tato maska je ze základní série - edice a vyšla mě na 0,45€.

zde je oficiální popis produktu:
Slupovací maska CV PEEL-OFF s extraktem z dračího ovoce a termální vodou odstraňuje povrchové nečistoty a odumřelé kožní buňky a při pravidelném používání pomáhá předcházet vzniku nových nečistot. Pro zářivou a okamžitě zjemněnou pleť.
Extrakt z dračího ovoce a termální voda
Hloubkové čištění a projasnění pleti
Všechny typy pleti


Už jen ten obal mě zaujal, krásné balení, které volá léto, a růžová barva ve mě v kosmetice evokuje pečující schopnosti. Vyobrazené dračí ovoce má nádech exotiky. Obal velmi povedený, popisky dostačující. Maska je ze základní skin care a ve stálé nabídce, nejedná se o limitovanou edici, z čehož mám další radost. Samozřejmě příště, až budu v drogérii Müller, tak si ji rozhodně budu brát znovu. 
Jeden sáček krásně vystačí na jednu aplikaci. Jedná se tedy o gelovou - slupovací masku. Má jemnou a moc příjemnou parfemaci, která není umělá. Růžová barva je cude. Dobře se nanáší, zasychá rovnoměrně, trvalo to celkem asi 10min, co jsem ji měla na obličeji a vůbec jsem o ní nevěděla. Krásně šla sundat, celistvě sloupnout. Nijak to při slupování nedráždilo pokožku, netrhala se. To, jak dobře šla sloupnout musí asi vyzdvihnout nejvíce, protože takto dokonale celistvou masku gelové konzistence jsem ještě nezažila. 
Pokožka byla potom hladká, jemná a vyčištěná. Skutečně má peelingový a čistící efekt. Již po prvním použití byly mé póry na bradě menší a viditelně vyčištěné. 
Jsem z této MASKY NADŠENÁ, nečekala jsem, že bude mít takový wau efekt. Celkem čtyři aplikace, všechny se stejným výsledkem. Snadná manipulace, kdo nemá rád gelové - slupovací masky, tak mohu vřele doporučit, ať vyzkouší, protože tato je opravdu jiná. Perfektní a snadné nanášení a celistvé sloupnutí, které nedráždí pokožku. 
Výsledný efekt a pocity z masky
Druhým produktem, který zde dnes mám je PEČUJÍCÍ TONIKUM S ALOE VERA, které skutečně přenádherně voní. Opět vůně není umělá, není přehnaná ani dráždivá. 
Tonikum má čirou barvu, krásně pokožku vyčistí a připraví na další skin care. Používám moc ráda a to denně, ráno i večer. 
Na čištění - odlíčení je také moc dobré, ale spíš jej používám jako následnou péči po důkladném odlíčení. 

Tonikum jsem si pořídila na základě doporučení Silvy z YTB. Hned při prvním použití mě neskutečně mile překvapila vůně, která skutečně připomíná Aloe vera - agáve se mi hned vybavilo. 
Je jemné, šetrné, nedráždí pokožku, naopak má zklidňující účinky. 
Pokožku zanechá jemnou, hladkou, hydratovanou - vůbec nevysušuje a nedráždí ani oční okolí. 
Naprosto geniální složení má a také účinky. Dlouho jsem tak dobré tonikum neměla. Přitom je to levná záležitost, ale svými blahodárnými pečujícími účinky se vyrovná mnohem dražším značkám. 
Silvo, moc Ti děkuji za skvělé doporučení. Ava Pure & Free tonikum je vážně trefa. Rozhodně potřebuji další balení, a když už budu objednávat na Hebe, tak se podívám po nějaká další skin care od značky Ava. Toto tonikum mě naprosto DOSTALO a očarovalo. Používám moc ráda a výsledky byly okamžité. 
Skvělý, levný a účinný produkt, který nedráždí a nevysušuje pokožku. 


Oba produkty si rozhodně potřebuji pořídit znovu. Oba mi moc vyhovují a dělají mé pleti moc dobře. 

Skin care je velmi důležitá, aby pleť vypadala s make-upem dobře, je nezbytný základ. A investice do skin care se dlouhodobě vyplatí a vyplácí. Odličování, čištění, hydratace, tonizace a případně další použití aktivních látek v podobě sér či SPF, která já zas až tak neřeším, sem tam si jej speciálně nanesu, ale spíš vyhledávám pleťové krémy, které jej obsahují. Nebo i make-up obsahuje často ochranný faktor. 

Jak ty přistupuješ k SPF? Netvrdím, že můj přístup je správný, ale mě tak nějak vyhovuje. Nemíním podléhat davové smršti a používat speciální produkt, který mi navíc vždy dost ucpával póry a dělaly se mi poté pupínky. I po produktech, které jsou populární a virální. Prostě si s mou pletí nějak SPF nesedí. 

Moc děkuji za tvou přízeň a podporu. Děkuji za zpětnou vazbu, která je pro mě velmi důležitá a cenná. 
Vážím si tvé podporu a skvělé blogosféry, kterou zde máme. 

No  a nyní už ti popřeju krásný a pohodový den. 

papa E. 

5 komentářů:

  1. Pleťovou masku od této značky jsem kupovala kolegyni v Německu a byla s ní moc spokojená. Já sama ji vyzkoušenou nemám. Díky za recenzi. Přeji hezký zbytek června.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, do drogérie Müller se v létě dostanu, tak kouknu po nějakých dalších. Měj krásný den a konec školního roku kočko. ☺

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, co se týče SPF není to tím, že ti nesedí SPF, ale přímo daný produkt nebo skupina produktů. Já ho velmi dlouho neřešila, až poslední rok jsem začala zapojovat SPF do skincare. Pleťový krém mám zásadně bez SPF protože používám jeden na den i noc, proto potřebuju SPF ještě k tomu. Vyhovuje mi třeba Beauty of Josen SPF50 matující v tyčince, ale to je údajně spíše na reaplikaci. Mně ale právě nezlobí na pleti a používám před líčením. Teď testuju ve spreji na makeup, čili typ který není potřeba vtírat do pleti, aby SPF fungovalo a to mi tolik nevyhovuje. Na dovolené budu testovat od Avonu klasické krémové na obličej, tak uvidíme. Hlavně pokud člověk používá aktivní složky, tak by alespoň v nějaké formě SPF používat měl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wau, jsem lajdák vím. Ale jak píšeš, spíš mi nesedl daný produkt a jsem příliš pohodlná, něco nového zkoušet, a kupovat. Není to levná záležitost. Tyčinka zní dobře. Já nyní používám jen sérum k sys. Hyaluronovou, žádný retinol. Ale i tak, máš pravdu kočko. ♥

      Vymazat
  3. Eri, já se minimálně v létě snažím krémy se SPF používat i na běžnou skin care. Pokud vím, že budu víc na sluníčku (než je třeba jen cesta do a z práce), tak v takových dnech, jako jsou teď, přidávám ještě opalovák s SPF 50.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Neutrogena & Tesori de Oriente

AHOJ HOLKY,  přeji krásný dnešní den.  Toto je již druhá recenze, kterou píšu tady z Bohnic, od DM, kde trávím vlastně většinu č...