čtvrtek 6. června 2024

#Recenze Hebe skincare

AHOJ HOLKY, 
moc vás zdravím a vítám  u recenze na další produkt, který jsem si pořídila na základě doporučení na e-shopu Hebe. 
Ava - kolagenový, výživný noční krém je skutečně hodně výživný a hutný. 


Není to tedy žádný heloučkatý krém, lehký jako vánek. Má sněhobílou barvu, obsahuje mořský kolagen, který opravdu velmi slušně a dlouho hydratuje pokožku. Osvědčil se mi i jako podklad pod make-up. Jen co by možná nemuselo vyhovovat každému, že se delší dobu vstřebává do pleti. 
Balení je pěkné, 50ml kalíšek je ze skla, se zlatým víčkem, a to celé bylo ještě zabalené v papírové krabičce. Balení mě vyšlo na 209,- Kč, což je pěkná cena. 

Mořský kolagen proniká do hloubky položky, díky jednoduchému složení dochází k obnově elasticity pleti rychleji a efektivněji. Má též bojovat proti vráskám. 

Je pravda, že mohu potvrdit jeho vysokou míru hydratace. Ta je parádní, ale na pleti mi není 2x příjemný. Ne, že by byl nepříjemný, nebo mi vyvolával pocity podráždění, pnutí, ale chybí mi taková jemnost, hebkost a fresh pocit, který jsem měla např. s mým posledním pleťovým krémem. 
Tak nějak mi až moc na pleti "sedí". Neucpává póry, nedělá na pleti neplechu, ani bych neřekla, že je až moc hutný, jen kdyby pleti dovoloval více dýchat, tak bych se cítila lépe. Určitě bych zvažovala, že si jej pořídím znovu, takto k tomu žádný důvod nemám. 
Sama za sebe krém mohu i nemohu doporučit, záleží na osobních potřebách a preferencích. Na mastnou až aknózní pleť bych jej nevolila. 
Ale určitě to neznamená, že značku Ava, jako takovou nebudu dále zkoušet. Ještě mám doma na doporučení pleťové tonikum. Tomu dávám více "šancí". 
A co Ty? Máš s kosmetikou Ava nějakou zkušenost? Jaké produkty bys mi mohla doporučit? Objednáváš na Hebe?

Tento článek jsem napsala třetí den naší květnové dovolené u Jaderského moře, jelikož dnes tady fouká silný vítr Bura rychlostí orkánu. Uklidnit se má až navečer, tak trochu využíváme situace a otevřeli jsme si NTB. 


6 komentářů:

  1. Eriko, značku neznám. Ale myslím, že by mi krém úplně nevyhovovat, nemám ráda ty, co se déle vstřebávají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, hezký víkend přeji. Značka má své top produkty, právě testuji úžasné tonikum 🤗😉💪, bude recenze.

      Vymazat
  2. Produkt neznám, ale zaujalo mě to balení. Je moc krásné, takové elegantní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, balení ano, ale už jsem od této značky měla lepší produkty, zrovinka nyní mám fantastické donikum. ☺♥ Bude recenze. Krásný den přeji.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, značku neznám a krém by mi dle popisu zřejmě nesedl, ale balení vypadá hezky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Značka má spousty produktů, dnes ráno jsem zrovinka měla jejich hydratační masku. : )
      Krásný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...