sobota 8. června 2024

#Shopping 2024 XXV. 🌞🫶

AHOJ HOLKY, 
krásnou volební sobotu přeji. ♥

 A zároveň moc vás zdravím u nového příspěvku, u nákupů z Murteru. Bude to takový mix, co jsem si "nutně" potřebovala pořídit. 

Začnu produkty běžného rázu, jako je olivový olej, sušená rajčata, marmeláda a fíky v metu. Vše pořízeno na trhu od místního známého DM. Je skutečně velká výhoda, že DM se domluví plynule s místními a máme tak mnohem snadnější nákupy a i dost možná lepší kvalitu. 

Ovšem, kam jsem nutně potřebovala, byla DROGERIE MÜLLER, kterou my v ČR nemáme. Vím, že jsem v ní kdysi byla, právě tady na dovolené v Chorvatsku, ale snad nic jsem si nepořídila. 
Začnu dárkem, což je paletka očních stínů Essence Joker, kterou DM vybral. Je to limitka a u nás jsem ji nezaznamenala, ale já příliš tyto "pohádkové&filmové" limitky nesleduji a po pravdě mě míjí. Pokud ji u nás máme, tak mě opravte. 🙏
Sobě jsem si vzala něco z privátní značky AVEO a to tělový krém soft care, který beru tak, že bude takový ten "víceúčelový" tělový krém ve verzi pro citlivou pokožku. 

No a jedny hydrogelové oční polštářky Essence, které jsem sice již měla, ovšem došly mi. 

Znáte mě, já prostě tyto pleťové masky v sáčcích miluji. Navíc moc ráda zkouším nové produkty, tak jsem si nabrala celkem slušnou zásobu. Od každého něco jsem se snažila. Vše privátní značka Müllera. 
Ne, že bych byla vyznavačem značky Nivea, ovšem tento tělový peeling mě zaujal, opět koukala jsem se pro produktech, které u nás nemáme. Navíc byl ve slevě a cena se mi zdála adekvátní. 

CV cadea vera - mycí gel na obličej s aloe vera a termální vodou. Tak na ten se moc těším, uvidím, jakou privátku Müller má. 
Vzali jsme i druhý šampon pro mastné vlasy značky Subrina, který DM moc vyhovoval, tak prý s sebou do Prahy se bude hodit. Je fajn i pro jemné vlasy s citlivou pokožkou. Máme vyzkoušeno a opět, značku Subrina jsem u nás též neviděla. 
Aveo - krém na ruce v tubičce mě zaujal svým vzhledem, prostě se mi líbil. Je mi jasné, že nebude tak dobře hydratovat, jako můj milovaný Loccitane, ale využití pro něj najdu, o to se nebojím. ♥
DM si ještě se zájmem prohlížel sortiment dentální hygieny a zaujala ho tato Himalaya skořicová zubní pasta. Jemu Himalaya produkty vyhovují, má tedy taky krásné, bílé a zdravé zuby snad jen s jednou plombou, což je paráda. Tak jsme ji braly. Není sice nejlacinější, ale člověk nějak na dovolené tuto stránku zas až tolik neřeší. 
Aveo - balzám na rty, celkem běžná tyčinka, ovšem moc hezké balení a letní varianta s ananasem a maracujou mě prostě nalákala. 
Na domácí doplnění jsme ještě brali Aveo mýdlo na ruce do dávkovače, prima, nic extra, ale pro běžné potřeby, naprosto dostačující. 
Celý nákup v Mülleru vyšel něco málo přes 50Euro. 


A nyní ti už jen poděkuji za přízeň mému blogu, které si velmi vážím a tvá zpětná vazba je pro mě důležitá. 

Jak jsem psala hned úvodem, v pozdravu "volební" víkend. Já pojedu volit až dneska, neboť se mé včerejší plány nějak samy rozpadly, kdy jsem je prostě zaspala. Šlofík se mi protáhl až do dnešního svítání a tak jsem promeškala jak mou oblíbenou akci Noc kostelů, tak vizi zajet na Smíchov a odvolit již včera. No nic, udělám si dopoledne výlet. 

Měj pohodový den. 

papa E. 

6 komentářů:

  1. Eri, zajímavé nákupy. Já obvykle vozím z dovolených hromady krabiček s čaji :D. Na kosmetiku obvykle už nedojde ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, snad brzy znovu na Murter vyrazíme 🌞 a na čaje se taky podívám, přiznám se, že i na dovolené dělám denně min. jednu konvici čaje, ale vezla jsem si své. Krásnou neděli přeji. ♥

      Vymazat
  2. Drogerii M. pravidelně navštěvuji v Německu. A jsem moc spokojena-s výběrem, sortimentem, kvalitou i cenou. Noc kostelů jsem letos zažila a bylo to moc fajn. Prozradíš mi kolegyni, která mě asi zná?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, Noc kostelů je super akce, ještě byla o víkendu akce "otevřené zahrady", nebo tak nějak, ale přiznám se, že jsem moc líná byla a nešla. Evi je to Káta O. ☺♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, zajímavá směsice produktů. Já si obvykle vozím jako suvenýr magnetky :D či nějaký hadřík. Kosmetiku jsem si ještě snad nikdy nedovezla, ale je to super nápad.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...