středa 5. června 2024

#Shopping2024 XXlV ☀️


AHOJ HOLKY, 
přeji krásnou středu a moc tě vítám u mých posledních nákupů za tento týden. 
Začínám hned kosmetikou a to z DMka, abych tak trochu vykompenzovala poslední nákupy, které byly čistě jen o jídle. 

Do DMka jsem se vrátila podruhé v kratší době, protože prostě v OC Krakov, přes které procházíme, když jdeme na pivo s DM míjím DMko. 
Neodolala jsem a vzala si ještě jeden letní sprcháč z jejich nové limitky. 
Ze stejné limitky mě zaujala tělová emulze se schimmerem, který se příliš ovšem téměř vůbec neprojevuje na pokožce, což mě trochu zklamalo. Asi se budu muset zaměřit na vyšší kalibr a pořídit si něco přímo se třpytkami. 

Denk Mit - dezinfekční sprej jsem sháněla dlouho, hodí se totiž do jakéhokoli provozu, situace a materiál. Já jím nově otírám plastová prkénka, než je dám do myčky. No a na pracovní plochy je taky ideální. Krásně vyčistí, odmastí a vše zanechá čisté a mobil i lesklý. 

Dostal se ke mě tento Dermacol set, kdy kromě tužky na oči, která poputuje do soutěže vše plánuji vyzkoušet. U řasenky si nejsem jistá, zdali jsem již nezkoušela a rudý lak na nehty se hodí na jakoukoli příležitost. No a nyní v létě se na pedikúru a upravené nohy zaměřuji vždy bedlivěji. 
Balíček od Hani, kde jsem krom objednávky Avonu dostala i dva krásné dárečky. 
Tak tyto bronzující perly jsou pro Avon taky ikonické. Kdysi jsem je měla, ale znovu jsem po nich nějak "zatoužila", no a na dovolenou jako dělané. 
Dál jsem si na doporučení Hani objednala z mé oblíbené Anew řady Revitalizační micelární vodu s kyselinou hyaluronovou a vitaminem B3, která je určená pro všechny typy pleti. 
Z řady care jsem si vzala krém na ruce s vůní kakaového másla, který je hutnější konzistence a mě právě vyhovuje. 

Roztomilost sama, zlatá, peelingová - gelová maska s tučňákem, která se mnou také putovala na dovolenou. 
No a ještě jsem dostala v tubě, černou peelingovou - čistící masku od značky Revolution, na kterou jsem mega zvědavá. Jelikož je to můj první kousek z řady pečující kosmetiky, od této značky. Ozkoušenou mám pouze dekorativku. Hani, moc Ti děkuji. ☀️
Něco málo z Chorvatska, potřebovala jsem fén. Tak jsme pořídili v místní drogérii Müller 👍.
Plus šampón, o který jsme se s DM delili oba. 
A ještě jsme si na trhu vzali místní skvělý olivový olej, domácí fíkovou marmeládu, meruňkovou. Kapary konzervované v soli, olivy a filety Sardinek. 
A jako bonus jsme dostali grátis plato domácích vajec. 
No a tímto bych dnešní, tak trochu více "zajímavější", nebo rozmanitější nákupy uzavřela. 

Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň blogu, který je tady již desátým rokem. Proto plánuji menší soutěže. Budu ráda, když se zapojíte. 





6 komentářů:

  1. Produkty z trhu jsou vždycky fajn....v našem městečku jsou 2xtýdně a vždycky tam koupím samé dobroty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechno bylo moc dobré, kapary zrovinka dopotřebovávám. Hnedle bych tam jela znovu. Krásný den přeji. 🌞👍

      Vymazat
  2. Přivezli jste si z dovolené hezké suvenýry.
    Mimochodem - ztrácejí se moje komentáře - i u článků, kde jsem si jistá, že jsem reagovala, tak zpětně nejsou... Nevím, jestli mizí ve spamu nebo co se to děje...
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, musím je schválit, aby se uveřejnily, nevím čím to je. Z mobilu mi to nešlo, proto jsem to udělala nyní vše snad, naráz. Olivový olej je vážně parádní a ty marmelády, no velká dobrota. Sáni, měj krásný dnešní den. 🌞👍

      Vymazat
  3. Miluji potravinové zahraniční nákupy. Vždy tam něco dobrého ulovím)))

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...