čtvrtek 27. června 2024

#Recenze Neutrogena & Tesori de Oriente

AHOJ HOLKY, 
přeji krásný dnešní den. 
Toto je již druhá recenze, kterou píšu tady z Bohnic, od DM, kde trávím vlastně většinu času. Domů na Střížkov jezdím krmit prakticky jen Izi. 
Tesori d Oriente BYZANTINUM je velmi krémový sprchový gel, která celkem jemně voní, tak nějak čistě, s tónu mléka. Má být přítomná černá růže. Tak to se přiznám, že snad ani nevím, jak černá růže voní. 
Každopádně sprchový gel má 250ml,  lahvička je standardní s takovým tím typickým plastovým řetízkem, který je praktický jistě do sprchy, ale všude máme vanu, kde stojí na okraji. 


Konzistence je středně - spíš hutně krémová, hezky pění, vůně je taková čistá, moc příjemná, ale určitě to nebude má nejoblíbenější, jo a vůbec nevysušuje. 

Já tento sprchový gel měla v sadě tří, ale samostatně se dá pořídit např. na Notinu za cca 65,- Kč. 
Určitě bych se nebála vybrat tento produkt jako dárek, jelikož mi vůně přijde až taková univerzální, čistá a příjemná. Nedráždí pokožku, umyje a nevysuší. Takže má všechny klady a nemohu na něj říct žádnou negativní zkušenost. Možná, že balení má větší otvor, kterým spotřebuji více produktu, nežli bych asi i potřebovala, tedy tím chci říct, že rychleji ubývá. 
Neutrogena Hloubkově hydratační tělové mléko pro citlivou pokožku 400 ml, které se dá sehnat jak v drogérii, tak i na různých e-shopech za 200,- Kč +-. 
Balení je to velké, ale to mi právě vyhovuje, jelikož má spotřeba tělových mazadel je větší. Mažu pravidelně, po každé sprše. 
Balení je velmi praktické, s pumpičkou. Má bílou barvu, středně hutnou konzistenci, prakticky bez žádné parfemace, ale lehkou vůni cítím. Je určen pro citlivou pokožku, bez nežádoucích efektů. Hezky hydratuje a rychle se vstřebává. 

Ideální i na dětskou a velmi citlivou pokožku. Slibuje hydrataci až po dobu 48h, což jsem nezkoušela, ale pokožka je hezky jemná a vyživená. 
Za mě je to určitě  MOC DOBRÝ PRODUKT. Pokud chcete tuto značku, řadu vyzkoušet a investovat 200,- Kč, mohu vřele doporučit. 
Já spíše sahám po levnějších variantách, ale jsem moc ráda, že jsem mohla tento produkt vyzkoušet. Praktické balení s pumpičkou máme na stole a sem tam si jím namažu ruce, na což je taky moc fajn. Míra hydratace uspokojí i mé potřeby rukou. Nezanechá mastný film, což je velká výhoda, protože se rychle vstřebává, jak jsem psala. 
Oficiální popis doplním:

Neparfemované složení minimalizující riziko alergií. Od prvního použití poskytuje pokožce optimální hydrataci a uchovává ji po 24 hodin.

Je klinicky prokázáno, že Norská receptura, kterou mléko obsahuje, dodává aktivní hydrataci až do hloubky deseti vrstev pokožky*.

Nemastná textura se rychle vstřebává.


Holky, moc děkuji za to, že jsi se recenzí prokousala až sem. Neutrogenu mohu VŘELE DOPORUČIT, zvláště pak na citlivou, suchou a náchylnější pokožku. 

Pokud ti bude recenze přínosem, či jen rozšířením mých zkušeností s testování kosmetikou, budu jen ráda. 

Dneska už mám dovolenou, balím, uklízím, lelkuji na YTB a IG. Zítra odjíždíme do úterý do Pece pod Sněžkou. Tak se moc těším. 

No a nyní už ti popřeji jen krásný a pohodový den. 

papa E. 

7 komentářů:

  1. Eri, já jsem měla od Tesori sprcháč v parfemaci Forest ritual a hodnotila bych ho asi stejně jako ty...
    Užij si dovolenou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, třeba jejich body spreje jsou mnohem lepší a pak mohu pochválit aviváže. ♥ Krásný víkend přeji. ☺ Užijte si chaloupku.

      Vymazat
  2. These products sound so fantastic! It's always nice when you find something that works well. I hope you have a great weekend <3
    the creation of beauty is art.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neutrogena is a great caring cream, but so are other cosmetics. I love your reviews and new posts, I always look forward to them. Thank you so much, have a great weekend too. ☺♥

      Vymazat
  3. Eri, sprcháč jsme měli doma několikrát, dokonce i ve formě aviváže na přání. Tělové mléko znám, ale ještě jsem ho nezkoušela.
    Mějte hezkou dovolenou. 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikol děkuji moc, zrovna se chystáme na první túru. ☺ Aviváže jsou za mě asi lepší. ♥

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, Neutrogena se dá docela často sehnat v akci za 120 Kč, já jí teď pořizovala snad v Rossmannu, ale má to čas od času i Kaufland a další obchody. U mě je takovéhle balení na měsíc, tak jsem na akce trochu vysazená a na velká balení :D Co se týče Tessori já od nich používala pouze aviváže zatím.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping 2024 XXVII. 🌞🫶

  AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešního článku, který začínám velkou - malou radostí. Ne, jisto jistě velkou a tím je kytička Pi...