sobota 1. června 2024

#Recenze mix oblíbenců l.

AHOJ HOLKY, 
přeji krásnou sobotu, hlásím, že tady na Střížkově&Proseku právě přestalo pršet.

 Moc vás vítám u dnešní dvojité recenze. Jeden produkt je z DMka a druhý mám doma asi dva měsíce a pořídila jsem ho v Actionu. 

Mycí gel bez alkoholu, ve veganském provedení s pumpičkou mě v Actionu vyšel na 55,- Kč a je v běžné nabídce. Balení je plastové a oku lichotivé, líbí se mi totiž kombinace růžové a bílé, která se dle mého ke skin care hodí. 
Gel je obohacen o komplex s ceramidy a kyselinu Salicylovou. Čili je vhodný pro každý typ pleti. Jak suchou, tak i mastnější T-zónu. 


Má pomáhat redukovat černé tečky, stahovat póry a odvádět přebytečný maz z pleti. Já tento gel začala používat relativně nedávno, ale již po prvním týdnu se mi zdálo, že je to víc, než čistič na plet. 

Je k pleti šetrný, nedráždivý, velmi jemně voní. Nevysušuje a hezky pleť čistí. 
Má čirou barvu, gelovou středně tekutou konzistenci, která méně pění, na to upozorňuji. 

Ráno i večer si jím pleť čistím, no nyní jsem si jej brala na dovolenou do Chorvatska, kde pleť byla vystavena jinému klimatu a podmínkám. Trochu se mi chytnul nos, a ani na toto citlivější místo nepůsobil nijak dráždivě. Naopak byl velmi příjemný. 
Dokonce jsem si jím vyčistila houbičku na make-up, což byla také možnost, jak jej použít. Mě tedy velmi mile překvapil a řadila bych jej mezi ty kousky z Actionu ve skin care, k těm LEPŠÍM. 

Jestli bych si jej pořídila znovu, ANO POŘÍDÍM SI JEJ ROZHODNĚ ZNOVU, jen co se do Actionu dostanu. Levný mycí gel, který se hodí do sprchy, na každodenní čistění. Nevysušuje, nedráždí a dobře pleť vyčistí na další péči. 

Za mě ANO. Dokonce jsem ho dávala vyzkoušet na pleť se sklonem k lokální tvorbě akné a ani tam nepůsobil dráždivě. 


Balea Sprej na podporu tvorby loken, ideálně přes noc. Dokonce na balení je vyobrazena lokna, kterou mám já tedy z Rossmannu. 
Sprej má hezké balení, které zaujme. Moc příjemně květinově voní. V lahvičce je 150ml a má klasické automatické dávkování, jako lak na vlasy. 

Zde vidíte výsledek po jedné noci, kdy jsem měla vlasy namotané pouze do dvou drdolů obmotané obyčejnými gumičkami. Víkendová fotka, v předklonu a není příliš zaostřená. 


Sprej slibuje, že vám přes noc pomůže vytvořit snadno, bez námahy a zatížení vlasů hezké lokny. 
No, za mě je to celkem fajn produkt, určitě se jedná o lepší techniku, než používat tužidlo. 

Sprej neslepuje, nezatíží vlasy, neulepí vám prsty. Mohu potvrdit, že aplikace je snadná, výsledný efekt sice příliš dlouho nevydrží, mě se vlasy asi pod tíhou a délkou celkem rychle natáhnou do rovna, ale kdybych použila lak na vlasy a ještě výsledek zafixovala, pomohlo by to. 

Tady foto ráno před prací, jak vlasy vypadají a dají se upravit, ovšem jak jsem psala, chtělo by to zřejmě zalakovat, což já ale nerada dělám. Zbytečně vlasy nechci vysušovat. 

Pokud chodíš ráda do DMka, tak určitě mrkni na tento sprej na snadné lokny přes noc, který se mi více osvědčil, nežli tužidlo. Nelepí, neslepuje a je s ním snadná manipulace. Navíc moc prima - svěže voní. 
V Actionu si příště znovu tento mycí gel pořídím, protože za málo peněz, hodně muziky, jak se tak říká. 

S oběma produkty jsem vlastně MOC SPOKOJENÁ, ale určitě to neznamená, že nebudu dál zkoušet a testovat nové produkty. 


A na jaké nové "vychytávky" jsi v poslední době narazila Ty? Jaké produkty v Actionu máš krom masek v oblibě? 

Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň blogu, který je tady již desátým rokem. Proto plánuji menší soutěže. Budu ráda, když se zapojíte. 



6 komentářů:

  1. Super článek a gratuluji blogu k narozeninám :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eri, ten čistící gel nevypadá špatně, no já mám teď gelů minimálně dokonce roku :D nějak se mi tu nastřádaly než jsem spotřebovala obří balení CeraVe. Co se týče vychytávek na vlasy, tak mě na to moc neužije.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi po měsíci mám loknu ve vlasech. 🙃😇 Čistících prostředků mám taky zásobičku, těším se, až začnu testovat ty z drogérie Müller. 💗

      Vymazat
  3. Vychytávky nemám žádné)))) a v A. jsem byla jen jednou a jen jsem obchod prolítla))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, přeji krásné dobré ráno. Zrovinka mám loknu namotanou na vlasech přes noc, abych nějak vypadala. Poslední dobou mi hodně vlasy povyrostly, ale jsou takové "beztvaré". 😇🙃

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#recenze - KARMA - Tesori d Oriente

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě přeji krásnou neděli.  Moc vás vítám u dnešní recenze. Sprcháče značky Tesori d Oriente se mi doma díky dárkům a vý...