středa 19. června 2024

#Recenze na produkty Kallos a Isana


AHOJ HOLKY, 
moc vás vítám u dnešní recenze. Dneska nás čeká tropický den, tak ať ho přečkáme bez "úhony". 🌞🌞
 Dlouho jsem neměla vlasovou kosmetiku Kallos a musím říct, že s odstupem mi neskutečně sedla. 
Kallos je celkem obyčejná vlasová kosmetika, vím že jen tak někomu nesedne, ale mě velmi. Snad jsem se nesetkala s produktem, který by byl špatný pro mé potřeby a melírované dlouhé vlasy. 
Kallos masku na vlasy jsem snad kupovala na Elninu v nějaké super akci, čili vyšla mě snad na cca 50,- Kč, mají ji stále v nabídce. 
Jedná se tedy o variantu PRO BARVENÉ VLASY, 275 ml má tento kalíšek, ještě je v nabídce litrové - obří balení. 
Má bílou barvu, středně hutnou konzistenci, dobře se s ní pracuje, ale doporučuji rychlejší manipulaci, aby nedocházelo ke ztrátám. Parfemace je také příjemná, není výrazná, spíš taková jemná. 

Obsahuje olej z lněných semínek a UV filtry. 

Já osobně mám po této masce, kterou nechávám pravidelně působit 5-10min lesklejší a poddajnější vlasy. Celkově mi přijde, že se touto maskou oživily. 

PROTO MÉ HODNOCENÍ JE KLADNÉ, masku bych si klidně pořídila znovu. Vlastně touto zkušeností znovu kouknu na další produkty, které jsem třeba ještě nezkoušela. 
Isna - 24 hydro booster je skutečně gel&krém. Na začátek zmíním, že mě produkt velmi mile překvapil. 
Používám ho jako takový doplňkový, nebo spíš příležitostní krém, ale moje pleť s ním nemá žádný problém, rychle si na něj zvykla. 

Na to, že se jedná o lehčí konzistenci, tak mi vyhovuje, přitom já preferuji spíš hutnější konzistence. 

Standardně obsahuje kyselinu Hyaluronovou, chladivou Aloe Vera a provitamín B5. Pleť dobře hydratuje, ovšem jestli splňuje výdrž 24h nemohu potvrdit, neboť jsem nic takového nezkoušela. 

Ale na pleti je velmi příjemný, lehký, dobře se vstřebává a míra hydratace mi vyhovuje. Což mě velmi mile překvapilo. 

Krém má světle modrou barvu, příjemnou lehkou vůni, krásnou gelovo&krémovou konzistenci, která je velmi lehká. 
Balení je skleněné s plastovým víčkem a co musím vyzdvihnout, ochranný obal. Přitom krém je zabalen extra v papírové krabičce. Čili velká spokojenost a chvála pro Isanu. 

Tento krém jsem zcela náhodně pořídila na Rohlíku, kde vyšel na cca 75,- Kč, což je krásná cena. 
Za mě je to povedený krém, pokud chcete něco lehčího, ale co dodá hydrataci a nechcete do krému příliš investovat a nemáte očekávání typu odstranění vrásek či vypnutí pleti, tak ho mohu doporučit. 
Řekla bych, že mé očekávání předčil a vyhovuje mi mnohem víc, než naposledy pleťový krém od Balea. Levný, dobře a bezpečně balený, nedráždivý k pokožce, sice neobsahuje žádné SPF, však dobře hydratuje. 

Za mě tedy spokojenost, větší než jsem čekala. Určitě mohu doporučit a i díky tomu Isanu ráda prozkoumám víc. 

Dnes to bylo opět o dvou celkem běžných produktech, každodenní potřeby z třídy drogérka. Však ráda se s vámi o to podělím a třeba někoho inspiruji. 


Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň blogu, který je tady již desátým rokem. Proto plánuji menší soutěže. Budu ráda, když se zapojíte. 


Prima den Ti přeji.



8 komentářů:

  1. I'm so glad you found products that work well! The mask sounds fantastic <3
    the creation of beauty is art.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hi, and have a nice Friday. Yes, this pretty basic product from Rossmann suited me beautifully. Have a great weekend. 🌞🤗

      Vymazat
  2. Eri, ten krém od Isany nevypadá špatně, ale na léto hledám něco s ochranným faktorem. Na běžné přecházení po městě se nechci patlat speciálně opalovákem, ale trochu chránit se chci (přece jen má moje pokožka už něco za sebou)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, některé krémy od Avonu mají slušné SPF. Nebo mohu doporučit Hebe e-shop. Přeji krásný pátek a i víkendík měj. ♥

      Vymazat
  3. V kanceláři mám docela zimu, takže o žádných tropech ani nevím))))
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, tak to je moc dobře, že máš v kanceláři příjemně. 🌞🤗 U nás to taky docela ujde. Uvidíme, co udělá nově pořízená klimatizace. Měj krásný víkend. ♥

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, no u nás je dneska jako v prádelně a teď to vypadá, že se sem žene nějaká čína, Já teď přes léto budu testovat dva lehčí krémy - Manufakturu a BYOMu tak jsem taky moc zvědavá jaké budou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten déšť, co včera přišel mě dvakrát uspal. 😇 těším se na tvé recenze, od Manufaktury jsem dlouho nic neměla. Krásnou sobotu. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping 2024 XXVI. 🌞

  AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný čtvrtek a prodloužený víkend, jaké máš plány? 🌞 Zároveň vás moc vítám u dnešních nákupů.  Na Ro...