neděle 30. června 2024

#Shopping 2024 XXVII. 🌞🫶


 AHOJ HOLKY, 

moc vás vítám u dnešního článku, který začínám velkou - malou radostí. Ne, jisto jistě velkou a tím je kytička Pivoněk, o kterých jsem dopoledne mluvila a po obědě si kytici nesla domů. 

Přeji krásnou neděli, druhý prázdninový den. My jsme toho času v Peci pod Sněžkou a za chvíli vyrážíme na naši druhou "výpravu" směrem, nikoli až na Sněžku, uvidíme, kam dojdeme. 🌞

Do druhého dne se krásně rozvoněla a rozvila. 
Ne přímo díky váze s Pivoňkami, ale ještě ten večer jsme s DM přeorganizovali a přeuklízeli část obýváku s kuchyňským koutem a našli tak vázičce lepší místo. 
ACM je špičková francouzská dermokosmetika, která se mi dostala do ruky a moc za to díky. 
Tato kosmetika se dá sehnat na Notinu, v Benu či Dr. Max lékárně. 

Pro mě je to první zkušenost. 
Z řady Vitix jsem dostala plné balení čistícího mycího gelu na obličej, který je určen na korekci depigmentace. Prosím pěkně gel v tomto plném balení 50ml vyjde na necelou tisícovku. 
Z řady Duolys.ce dvě séra po 15ml proti stárnutí pleti s antioxidanty. 
Balení vyjde na 650,- Kč. 
Sérum redukuje vrásky, rýhy a mimické vrásečky a díky vysokému obsahu vit. C 15% krásně projasňuje. 
V DMku jsem si po vzoru z Rossmanna vzala ústní sprej, který mi přijde fajn, ale docela silný. 

Dostala jsem tento setík Vichy, což jsou sice miniatury, ale Liftactiv Serum 10 mám asi deset vzorečků, čili budu moci plnohodnotně testovat. No a termální čistící vodu v 30ml mám také 3x. Tu jsem již zkoušela a moc mi sedí, prostě takové super prospěšné tonikum. 
Dál mám na testování a za to velké díky A-Derma, což bude má premiéra a pak od Eucerinu Dermo Pure, na které jsem dostala pochvalné recenze. 
Opět, jsou to sice mini balení, ale dostala jsem jich několik, čili už se těším na testování. 
Obnovující sérum, je moc příjemné na pleti. 
A-Derma pleťový krém, ultra-zklidňující, pro redukci mazu a černých teček. 

Další bylinkový čaj od Leros - BYLINKOVÁ VESELOST, což je hezký název. Obsahuje medový keř, Kardamon, Meduňku, Heřmánek a Dobromysl. Líbí se mi, že složení je hezky a čitelně vypsáno hned na první straně krabičky. 
Od projektu All2Test jsem obdržela tyto Persil expert 4v1, což jsou prémiové čtyřkomorové prací kapsle pro možnost praní s nižší teplotou. Což jsem extra uvítala, jelikož jsem zrovinka měla v plánu prát své nahromaděné funkční prádlo (věci na cvičení a sport obecně) a pak jsme vyprali celkovou lyžařskou výbavu. 
Vzorky jsem dle "instrukcí" a doporučení rozdala mezi kolegyně a kamarády, kdy mi hned po víkendu přišla pozitivní zpětná vazba, za což ještě jednou moc děkuji. 


No a zakončím to objednávkou jak jinak než na milovaném Rohlíku, protože po dvou týdnech, kdy jsem tady doma na Střížkově téměř nebyla, zela má lednice dočista prázdnotou. Čehož jsem využila a celou ji důkladně vymyla. 
Brala jsem i něco k doplnění spíže, jako je černá rýže na můj oblíbený recept od Evči.  Ovesné vločky, cizrnu, nějakou kukuřičku a hořčici francouzského typu. 
Tofu, zelenina ani Miil kefír nesmí chybět. Vše znamenité, vše moc dobré. Navíc na avokáda a rajčátka na větvičce měli akci, no prostě vědí, jak nalákat. 
Po o pravdu dlouhé době jsem si vzala Romadur a zkusila jsem i Jihočeský Syreček. 
Samozřejmě i další sýry, jako Olomoucké tvarůžky a Bannish Blue Cheese, který je znamenitý, vřele doporučuji. 
Na Rohlíku mají i znamenité maso, proto jsem neváhala a na doporučení Silvy z YTB vzala z řeznictví od Dolejších Davelksý Métský salám a balení vepřových burgerů. 
Černá čočka je skvělá potravina a vlastně se do salátu dá přidat i kousek kvalitního sýru, např. tohoto s modrou plísní. 
PreVital kapsičky, pro Izi na zkoušku. Jsem zvědavá, jak pochodím, jestli je zmlsaná milostpaní bude papat. 🥰
A tímto bych mé týdenní nákupy uzavřela. Spíš to byly běžné nákupy a dárky především v podobě báječné kosmetiky k testování. 

Jaká jsi měla ty poslední týden, co do nákupů se týká??
Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, které si velice vážím a je pro mě nesmírně důležitá. 

Pohodový dnešní den Ti přeji. 

6 komentářů:

  1. Eri, vidím, že máš na testování štěstí, já moc ne - ani v trnd ani v all2test. Tuším, proč - nemám účet na Tik-toku a ten instagramový moc nepoužívám, takže tam mám minimální sledovanost. Ale nějak ty žrouty času :) nemůžu konzumovat všechny...
    Já měla právě končící týden "balíčkový" -Dr. Max, Mixit, Mix-tee, Yves Rocher, Brand a Glanc box...
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nemám Tik-tok, ani o něm neuvažuji, ale toto nebylo díky nějaké spolupráci. Stáni, na balíčky a tvé nové nákupy se už moc těším. ☺♥ Doufám, že jsi měla hezký víkend.

      Vymazat
  2. Pivoňky jsou nádherné. Mám je moc ráda, protože mi evokují dětství u babičky.
    Tik tok taky nemám, ale IG docela aktivně využívám, baví mě tvořit reels nebo příběhy....a vždycky mě překvapí, že ty nejjednodušší věci mají nejlepší ohlasy. V pátek jsem tam dala reel jak dělám škvarky a měl do hodiny snad 200 shlédnutí :-) Jsem tam jako Siraelxy...ale to ty víš:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Míšo, posílám velký pozdrav z Pece. Ano, viděla jsem škvarky. Dnes už tolik lidí takovéto pracné a přitom klasické pokrmy "našich maminek či babiček" nedělá. To víš, konzum nás obklopuje všude. Měj krásný den. ☺♥

      Vymazat
  3. Milujem pivoňky, sú nádherné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělaly velkou radost, nyní mám ručně natrhané, přímo z louky mé oblíbené bodláky. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Spotřebováno za květen/may 2024 💐💄

  AHOJ HOLKY,  leč pozdě, ale přeci přináším dnes květnovou statistiku. Nějak mi tento článek úplně zapadl, za což se omlouvám. 🙏🌞  Essenc...