neděle 9. června 2024

#Recenze - oblíbenci jaro II. 🌞

AHOJ HOLKY, 
přeji krásné nedělní odpoledne,  a vítám vás u dnešní dvojité recenze, mých jarních oblíbených produktů.

Tělový peeling Ziaja s vůní sladké čokolády je hutný, hrubý, po nanesení zbělá a pomalu se krystalky rozpouští. Přiznám se, že jsem od něj asi čekala větší efekt, vážně jsem se na něj těšila, ale je to za mě tedy docela průměrný peeling. 
Cukrové peelingy mám ráda, vyzkoušela jsem jich docela dost, abych měla porovnání a nejvíce mi asi vyhovují ty z Actionu. Mají pro mě lepší konzistenci a vlastnosti. 
Však zpět k tomuto CUKROVÉMU PEELINGU, který krásně a precizně obrousí, hezky, však nevýrazně voní, a docela ztuha se nanáší. Manipulace je však velmi snadná a líbí se mi jak hned po nanesení na pokožku zbělá. 
Nedráždí pokožku, nevysušuje, však příliš nevyživí, ale hezky obrousí. No vlastně dělá, co má, je takový, jaký je. Nevím, jaký "zázrak" jsem si od něj slibovala. Není vůbec špatný, však znovu bych si jej nepořídila, tento jsem vyhrála na IG. Znám od Ziaji lepší peelingy, které jsem vyzkoušela. 
Pokud máš zkušenost s tímto produktem, budu ráda, za tvé zkušenosti. Já tedy peelingy nejčastěji používám na nohy, krásně si s ním udělám masáž a ulevím jim. Je to velký relax, navíc další benefit je odstranění zbytků samoopalovacího prostředku.

Druhým produktem je  ČISTÍCÍ PĚNA ISANA, kterou jsem si random vybrala na Rohlíku. Pěny, mám velmi, velmi ráda. Na dočistění, jako druhý krok. 
Pěna je to jemná, příjemná, velmi rychle se rozpouští, jako kdyby utíkala z obličeje. Docela rychle ubývá, ale vzhledem k její nízké ceně, to není tak bolestivé. 
Praktická pumpička, dávám si celkem tak 6 pumpiček, abych očistila celý obličej a i dekolt. Pěna nevysušuje, nedráždí, neštípe, je příjemná, je ta parfemace mi přijde hodně nepodařená, pro mě je to chemická vůně, připomínající toaletu. No ale od toho se musím oprostit. 
Obsahuje micely a výtažky z Aloe vera, což tedy vůně skutečně nepřipomíná. Je veganský produkt, ale to nyní jsou snad všechny, balení se mi líbí. Plastová lahvička obsahuje 150ml tekutiny a je určena pro každý typ pleti. 
Svými vlastnostmi bych řekla, že mi vyhovuje asi víc, než ta od Balea, navíc se mi víc líbí obal, až ta vůně, na té by mohli lidé z Rossmanna zapracovat. Ještě se chci podívat po dalších produktech, respektive po dalších pěnách od Isany, abych měla srovnání. 
Čili, na každém produktu mi něco nesedí, ale ve výsledku jsou to prima, docela obyčejné, běžné produkty denní péče, které nezruinují rozpočet. 👍

A čím si nyní ty čistíš pleť? Máš něco speciálního, co bys mi mohla doporučit?

Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň blogu, který je tady již desátým rokem. Proto plánuji menší soutěže. Budu ráda, když se zapojíte. 


Posílám velký a slunný pozdrav z Dalmácie, kam jsme včera dorazili. ☀️☀️


8 komentářů:

  1. To nevypadá vůbec špatně)))
    Vy jste zase u moře? Tak krásnou dovolenou)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, ne ne nejsme, kéž by. Asi jsem se špatně vyjádřila. Krásné pondělí přeji. ☺♥

      Vymazat
  2. Oba přípravky mi přijdou zajímavé, zejména cukrové peelingy mám ráda a stačí mi střední obrušující efekt, tak by mi tento mohl celkem vyhovovat.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, Ziaja umí tyto peelingy. A nebo taky super jsou z Actionu. ♥ Krásný den přeji.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, od Ziajy mám teď jejich marshmallow peeling a na pleť čistící gel od Dermacolu s mořskými řasami.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, marshmallow řada je populární, ale já se obávám, že by mi právě ta typická vůně nevyhovovala. Měj krásný den. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...