úterý 16. července 2024

#OBLÍBENCI - ČERVEN & JUNE 2024

 AHOJ HOLKY, 

krásné úterý přeji. 🌞

Moc vás tímto vítám u mých oblíbenců, kdy jsem to nyní pojala skrz na skrz, dalo by se říci. Prostě produkty, nebo záliby, které jsem nejčastěji používala, nebo jimi trávila čas. Červen měsíc, kdy končí školní rok, začínají prázdniny, léto, láme se rok. 

Hned u práce nám letos vyrostl přímo lán Vlčích máků, které mě dělaly velkou radost. Hodně mi zpříjemnily cestu. Vlčí máky mám ráda, je to také symbol míru = konce druhé světové války, pokud se nepletu. 

Ava - skvělé tonikum s Aloe Vera a Alantoinem. Tak z této části skin care jsem NADŠENÁ. Od značky AVA je to již moje čtvrté balení, tedy tím myslím čtvrtý kousek, co testuji a rozhodně TONIKUM SI MĚ ZÍSKALO. Skvěle si sedí s mou pletí a moc mi voní. 

Yves rocher - Levandulový peeling na nožky. Tak intenzivní, autentickou a podmanivou vůni Levandule jsem vážně dlouho nezažila. Skvělý na unavené nožky, nebo i jiné části těla. Jen je mi líto, že mám tak malé balení, ovšem dá se pořídit větší. Již jsem to okukovala. Rozhodně tento produkt potřebuji "nutně" znovu. 

Tělové máslo z Lidlu, trocha té nostalgie. Hutný přípravek s vysokou mírou hydratace, chvilku trvá, než se vstřebá a i občas zanechá bílý film, ale to mě nevadí. Co si pamatuji, tak vůně bývala trochu jiná, lepší. Ne že by mi vůně tohoto body butter MANGO nevyhovovala, ale určitě změnili technologii, nebo složení. Jinak super produkt, zvláště pak pro velmi suchou pokožku, nebo na zimu. 
Persil a jejich nové čtyřkomorové kapsle, které obsahují naprosto vše a umožní praní prádla efektivně i při velmi nízkých teplotách. Ne že bych pravidelně vyvářela, spíš peru na 40C, ale někdy je potřeba dbát informací na cedulkách. Prala jsem zrovna funkční prádlo a hned dvě várky, takže jsem vyzkoušela 30C a i 20C. Oboje se krásně vypralo, krásně oblečení voní, dlouho a je hebké a jemné. Za mě jsou to tedy top tablety na praní. Logicky mi dlouho balení o 11ks nevydrželo, takže jsem si pořídila sama, nové větší. Stojí to rozhodně za tu investici. 

Objevila jsem skvělý YTB kanál Příběhy Slavných. Přiznám se, že mě tento kanál docela pohltil, vybírám si, jaké osobnosti si pustím, co se chci o významných lidech z celého světa dozvědět. Jsem jako houba. Tento krátký cca 10min formát mi velmi vyhovuje. Vřele doporučuji, tedy pokud neznáš. 

Příspěvkovou organizaci Destiny Pet jsem objevila díky Milánkovi z YTB a moc se mi zalíbila, že jsme začali přispívat. ♥

A naše procházky jsem si velmi oblíbila. Zvláště pak, jak je venku teplo, dny dlouhé, miluji letní večery. Naše hovory s DM. 
A tímto bych dnešní příspěvek zakončila. 
Jaké oblíbence jsi měla ty za poslední měsíc? Co nejvíce jsi používala? Budu ráda za tvoje typy a doporučení. 

Moc ti děkuji za přízeň a podporu blogu, který díky tvé zpětné vazbě, je stále mou motivací a zábavou. 

Přeji ti pohodový dnešní den, 

papa E. 



8 komentářů:

  1. Eri, myslím, že vlčí máky jsou symbolem Dne veteránů a jejich tradice už se táhne od konce 1.světové války.
    Mým favoritem je teď toaletní voda Naturelle od YR, řada Rose Astrid 55+(mám sérum a oba krémy) a byl krém na ruce od M&S s vůní magnolie (ten už je bohužel spotřebovaný).
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, jj já vím, co je to za symbol, viděla jsem ho snad i u Sokolů na uniformě, na klopě. Měj krásné letní dny. ♥

      Vymazat
  2. Eri, používám ten levandulový peeling a dávám za něj palec nahoru))))

    OdpovědětVymazat
  3. What a wonderful list of favourites! So many big and little things make the world a little happier :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj make-up and skin care is my "passion" and a great hobby. I have experienced how well makeup therapy works. Have a great summer days. 🌞

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, já si moc oblíbila máslo od Avonu z řady Planet spa s minerály z Mrtvého moře :) Pak mě napadá asi cleanser od The Inkey Listu a tělový sprej Victoria´s Secret s vanilkou a levandulí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi VS umí body spreje, dlouho jsem žádný neměla, ale na Chodov se mi vůbec nechce. Užívej léta. 🌞

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...