čtvrtek 18. července 2024

#Recenze - letní skin care II.🌞




AHOJ HOLKY, 
Přeji krásný čtvrtek ☀️.

Moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které momentálně používám při své pravidelné skin care. 

Začnu produktem, který jsem nejprve min. měsíc dostala a hned začala používat v malých - cestovních balení, proto nyní se dostávám k plnému 50 ml balení. 
Za dárečky moc a moc děkuji, vážně mě potěšily a neskutečně se trefily do mých potřeb. Vyloženě pigmentové skvrny nemívám, ale kdo se v těch mých pihách má taky vyznat, že jo. 😹
S přibývajícím věkem, ale jisto jistě přijdou, pokud už nějaké schované nemám. Navíc léto, slunce je sice krásné, ale také celkem nebezpečné. 

Ještě úvodem zmíním něco málo o samotné značce ACM Laboratoire Dermatologique, která pro mě byla neznámou, do té doby, než jsem dostala možnost vyzkoušet její produkty. A uznávám, že je to skutečně vysoce kvalitní, luxusní a hlavně účinná kosmetika. 






Objevte více než 20 let francouzské tradice. Ve značce vědí, že každá pokožka je jiná. Proto nabízí řešení právě pro tu vaši. Špičkový francouzský dermatologický specialista ACM již od roku 2001 vyvíjí léky a kosmetické přípravky, doplňky stravy a zdravotnické prostředky. V 8 produktových řadách najdete řešení pro specifické problémy pleti, vlasů i nehtů.

Tuba, ve které je Vitix gel je praktické balení, kdy plná velikost, kterou recenzuji právě nyní, je 50 ml a cena se pohybuje od 680,- do 950,- Kč, co jsem našla. Nejčastěji najdete okolo 750,- Kč.

Vitix Gel je určen pro denní péči o pleť s depigmentovanými oblastmi (vitiligo) - napomáhá obnovení přirozené pigmentace v buňkách pokožky postižených vitiligem a zabraňuje progresi tohoto onemocnění.


Vitix Gel je neprůhledný, nemastný gel se slabě granulovaným vzhledem. Zahrnuje mikrokuličky, které obsahují a chrání rostlinnou účinnou látku. Při aplikaci se účinná látka uvolňuje při styku s pokožkou. Studie provedené na projektu VITIX ukazují, že pravidelná aplikace (dvakrát denně v kombinaci s fototerapií nebo helioterapií) může zabránit progresi depigmentace, zpomalit její vývoj a ve velkém počtu případů zajistit uspokojivou repigmentaci.


Vitix Gel obsahuje patentovanou substanci EXTRAMEL - kombinaci dvou vysoce účinných enzymů rostlinného původu, regeneruje melanocyty a napomáhá obnovit přirozenou tvorbu a množství kožního pigmentu melaninu.

Po ranní aplikaci je vhodné během dne vystavit ošetřované místo účinku slunečního záření alespoň 10-15 minut denně bez ochranných slunečních prostředků a bez make-upu.


Samotný gel má lehce mléčnou barvu, je skutečně takový až strukrutovaný, což poznáte při nanášení, jak se na pokožce krásně mění, rychle se vstřebává a nezanechává žádný film, ani povlak. Ovšem je nezbytné, použít další péči, v podobě krému, séra a make-upu. Prostě, jak je kdo zvyklý. Já nanáším krém a potom bronzer, a další líčidla. Make-up nyní na doporučení vynechávám. 
Gel nemá žádnou parfemaci, skvěle sedne mé pokožce, rycle se vstřebá a nijak nedráždí, neirituje mou pleť. Samé skvělé vlastnosti. No a po 6ti týdnech mohu konstatovat, že moje plet je při pravidelném nanášení RÁNO + VEČER, v lepší kondici. Je projasněnější, sjednocenější a vypadá odpočatě. Dokonce bych řekla, že má  tendence stahovat rozšířené póry, což je další velké plus.

Tento gel MOHU ROZHODNĚ DOPORUČIT, stojí za trochu větší investici. Jsem moc ráda, že jsem mohla tento produkt vyzkoušet a doporučit jej dvou známým, které skutečně s pigmentovými skvrnami léta bojují a pochvalují si ho rovněž. Takže ještě jednou díky moc. 


Druhým produktem je pleťová maska a jakou byste mohly čekat, no celkem obyčejnou, levnou, běžně dostupnou a hlavně krémovou - v sáčku. 
Tuto hydratační variantu od Isany jsem na Rohlíku zahlédla poprvé a neváhala jsem a vzala hned tři balení. Všechny už jsou pryč. 

Maska vyjde na 18,- Kč, kdy obsahuje 2x 8ml produktu, což jsou pro mě tři plnohodnoté aplikace. Nanesu na vyčištěnou a suchou pokožku, štětcem, nebo i prsty. 

Maska má spíš takovou gelovitou konzistenci, a není vůbec hutná. Překrásně voní. Jako maska z pravých lázní či kosmetického salonu. To se mi vždy líbí a má to u mě plusové body. 
Masku nechávám působit dle potřeby, cca 10min. Já ji oplachuji, ale nemusí se, můžete její zbytky, které se do pokožky nevstřebaly zapracovat prsty. 
Maska skutečně hydratuje, je na pleti neskutečně příjemná. Spotřebuji za týden určitě jedno celé balení. A dobře jsem udělala, že jsem si objednala hned tři balení. Což mi připomíná, že musím doobjednat. 👍

Maska je určena pro hloubkovou hydrataci, obsahuje aloe vera, ideální pro suchou pokožku, která potřebuje dodat plumping efekt. 6 molekul kys. hyaluronové dodá vaší pokožce. 

Ano prosím, TUTO MASKU VŘELE DOPORUČUJI. Hydratuje, krásně voní a na pokožce je moc příjemná. 
Prosím pěkně fotka na mě je velmi nepovedená, byla jsem zrovna tak oteklá, asi z alergie, ten den jsem zadržovala tolik vody, že jsem neměla vidět ani kotníky a celkově jsem si připadla, jako velryba. Nedobře jsem se cítila, ale maska mi hnedle zvedla náladu. Ne vždy se člověk cítí, jako královna. I takové dny jsou. 

A co pomáhá tobě na zlepší nálady? Terapiie skin kare, nebo make-upem? Ta je vyloženě antidepresivní. 

Moc ti děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, který je tady již desátým rokem. Vážím si jakékoli zpětné vazby a vy čtenáři, příznivci jste velkou podporou. Já děkuji za tak báječnou komunitu, kterou tady okolo sebe máme. 

Měj prima dnešní den. 

papa E. 

8 komentářů:

  1. Ahoj Eri, nasadila jsem si zase toulavé boty, takže mávám z oceánských vln)))) v týdnu jsem zrovna byla na farmě aloe vera..... těch produktů tam...no, neodešla jsem s prázdnou, ba naopak))))Koukám, že ten přírodní zázrak je v té masce. Měj se hezky. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, to zní velmi zajímavě, oceán..., jen tipuji Portugalsko, Madeira, Kanárské O., Kaptverdy..., my se budeme držet na souši a zítra vyrážíme směr Murter - Chorvatsko. Jdu balit. ♥

      Vymazat
  2. How wonderful! The mask sounds especially fabulous. It is always nice when skin care products smell good. I hope you are having a wonderful week so far <3
    the creation of beauty is art.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yeah, I think the level of drugstore brands has risen considerably. It's also because skin care has become more mainstream, not just for women. Enjoy your summer, hopefully you're going somewhere where you can enjoy it together. ☺♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, taky jsem se teď setkala se super vůní u krému z Manufaktury, ale bohužel ten zbytek není už tak dobrý jako ta vůně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi přeji krásné letní dny. 🌞 Přesně, na mě je Manufaktura nějaká moc slabá. Havlíkova Apothéka ovšem na mě zanechala jiný dojem a zkušenost. A přiznám se, že Ryor už vůbec ne, léta to není, s čím začínali, s jakou kvalitou.

      Vymazat
  4. Eri, maska mne zaujala. Až někdy půjdu do Rossmanna, tak po ní mrknu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, přeji krásné letní dny. 🌞 Určitě koukni, já se těším do Dr. Müllera.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...