pondělí 15. července 2024

#recenze letní skin care I. 🌞


AHOJ HOLKY,
moc vás vítám u dnešní recenze. A přeji krásné pondělní ráno. ☀️ Jaký jsi měla víkend?? 

Skin care je dle mého základ, pravidelné odličování a čištění pleti je naprostou samozřejmostí každého ráno a hlavně i večera. Připravená pleť, hydratovaná a opečovávaná teprve vypadá s make-upem svěže a fresh.
Dala jsem na doporučení vás, které jste si oblíbily tento odličovač očí od Isany. Jelikož používám pravidelně voděodolnou řasenku, tak mi 2fázové odličovače prostě vyhovují, jelikož jsou účinnější a lépe odlíčí, ale nebudu předbíhat.
Isana - Micelární odličovač očí bez olejů
Pořídila jsem na doporučení Sabči, Hani a Stáni. Na Rohlíku jej mají, takže jsem neváhala a vzala jedno balení.
Neštípe, skutečně se jedná o jemné a nedráždivé odličocadlo očí. Čirá tekutina, kterou lze odstranit snadno a bez nutnosti "dření" běžné líčení, řasenku a i dlouho trvající rtěnku.

Jemný odličovač očí s provitaminem B5 je vhodný na všechny typy pleti. Odstraní i voděodolný make-up. Založený na micelárním složení, nemastí.
To je na tomto odličovači očí, které je velmi cenově dostupné asi to nejlepší, že prostě nedráždí a neštípe v očích. Přitom snadno a rychle odlíčí. Nezatíží oční okolí. Voděodolnou řasenku zvládne v podstatě taky, až na spodní linii řas, která mi sem tam zůstane trochu "černá", ale vezmu vatovou štětičku a přebytečnou maskaru setřu.
Holky, jsem vám moc vděčná, že jste mě na toto odličovadlo přivedly. JE TO JEDNOZNAČNĚ SUPER PRODUKT, asi nejlepší ze všech privátek, co jsem měla možnost vyzkoušet.






Balení je praktické, plastová lahvička obsahuje 100ml a vyjde na krásných 30,- Kč.
Na odlíčení mi stačí tři vatové tampónky.
Nemá žádnou parfemaci a celkem ani neubývá, už mám tedy doma v zásobě pořízeno další balení, ale ne z důvodu toho, že by rychle ubývalo.

Revitalift Filler hyaluronové sérum proti vráskám. Je mé oblíbené sérum, které mám již potřetí, nyní ovšem v inovovaném složení, proto je tu update recenze.
Lahvička je skleněná, pipetka plně funkční, luxusní balení o objemu 30ml vyjde asi nejvýhodněji v DMku a pořídíte jej za 430,- Kč.
Sérum má čirou barvu, příjemně se na pleť nanáší, rychle se vstřebává a kýžený efekt se dostaví již po pár použití. Já nanáším ráno i večer. Nanáším 2až3 kapky na vyčištěný obličej a dekolt.
vyhlazuje vrásky a bojuje proti známkám stárnutí - ano, již po třech dnech používání
viditelně vyplňuje pleť a vyhlazuje její povrch - ano, hydratace a i vypnutí pleti je patrné
dodává pleti mladistvý vzhled a zpevňuje ji - také mohu potvrdit, na pleti je moc příjemné
Složení:makro kyselina hyaluronová – pomáhá hydratovat a vyhlazovat povrch pleti
mikro kyselina hyaluronová – vyplňuje vrásky zevnitř
Jelikož je spotřeba skutečně malá, sérum mi vždy vydrží velmi dlouho. Inovovanou verzi vnímám nejvíce v tom, že není přehnaně parfemované a co do textury, méně lepkavé.
Toto sérum bych doporučila pro všechny typy pleti, doporučila a darovala jsem jej své mamince a i o dvě generace mladším holčinám. No a všechny si jej chválí a opakovaně používají.
Závěrem asi tolik, že každá koruna investovaná do Revitalift filler řady značky Loreal se prostě vyplatí. Docela často jsou v nabídkách výhodné sety. Co se týká kyseliny hyaluronové, tak je to má oblíbená a často používaná aktivní látka, ovšem v tomto séru ji mám nejraději.


Odličovač očního okolí rovněž mohu doporučit, levné, funkční a hlavně nedráždivé.

A co ty a séra? Jaké nyní používáš??


Moc ti děkuji za přízeň mému blogu, které si velmi vážím a každá tvoje zpětná vazba je pro mě přínosem a moc ti za ni děkuji.


Měj krásný a pohodový dnešní den.


papa E.

5 komentářů:

  1. Eri, myslím, že odličovák na oči od Isany je opravdu všeobecně oblíbený. Já po používám taky a jsem s ním spokojená.
    Pokud jde o séra, tak teď ráno používám Astrid Rose 55+ a na večer tam mám ještě sérum od Neutrogeny s retinolem, které používám večer. Ale to už mi brzo dojde a pak budu i večer používat Astrid

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, zrovinka jsem před chvílí vylezla z vany (odstávka vody), tak to bylo takové nedobrovolné otužování. Sérum od Lorealu je vážně inovované, řekla bych, že mi vyhovuje nyní ještě více. Krásný večer přeji. ☺

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, odličovač mám zrovna načatý v koupelně. Co se týče séra momentálně mám kyselinu hyaluronovou od Revolutionu, co jsem dostala k Vánocům od ségry a dnes mi dorazil z dmka niacinamid v kombinaci se zinkem též od značky Revolution :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je za tebe nejlepší, co píšeš, od Revolutionu jsem snad žádnou skin care neměla, celkově tuto značku spíš "míjím". Odličovač je super, ale s voděodolnou řasenkou mi dá větší práci, ovšem je extra jemný, což velmi oceňuji. Měj prima večer kočko. ♥

      Vymazat
  3. Isanu nepoužívám, od Lorealu jsem měla nějaké krémy s h.kyselinou a docela dobrý. A víkend???? Ten jsem měla móóóc nabitý-příspěvky určitě budou)))

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...