úterý 30. července 2024

#Recenze - Anastasia BH



AHOJ HOLKY, 
moc vás zdravím stále ještě od Jadranu. Vítám vás po nějaké době u recenze mou novou DEKORATIVNÍ KOSMETIKU. Kterou jsem si s sebou brala i sem, do Chorvatska. ☀️
Prosím pěkně, toto je zcela nová paletka očních stínů Anastasia Beverlly Hills MODERN RENAISSANCE. 

Tuto ikonickou paletku jsem adoptovala, zcela novou, prostě jsem měla štěstí a ulovila jsem ji na IG za krásných 600,- Kč od KejT, kterou také můžete znát z jejího blogu instantniKrasa ♥. 
Paletka je v krabičce se štětečkem uvnitř, který se dá naprosto v pořádku použít, v tomto se celkem oproti např. 8-10 letům na zpět o dost zlepšili. 
Má fialkovo&šedé semišové balení a celkově působí velmi luxusně. 

Běžně se nyní tato paletka dá pořídit nejlevněji, co jsem našla za 1100,- Kč. Docela jsem si s ní dávala na čas, než jsem ji začala používat a skutečně se to taky vyplatilo. 
Je to má první paletka od této značky. Paletka je to s teplými podtóny, se kterými se dá vytvořit přenádherné denní, běžné, ale i lze ztmavit na večerní look. Z paletky mám opravdu velkou, velkou radost. 

Paletka obsahuje: 
  • 14 neutrálních i barevných očních stínů
  • z toho je 11 matných, 2 metalické a 1 saténový stín
  • jsou vysoce pigmentované a dají se snadno vrstvit
  • součástí paletky je oboustranný štětec
  • vhodná na cesty díky velkému zrcátku

Zde jsou stíny, které používám skutečně denně. Je vysoce pigmentovaná, některé stíny logicky trochu práší, ale ty třpytivé jsou krásně máslovité. To, že má praktické zrcátko ji řadí jako aspiranta na cestování. Zrcátko se dá skutečně krásně použít. 

Tady jsem se pokusila o swatche, kdy jsem jen jednou "namočila" v paletce a přetřela svou ruku. 
Díky této paletce jsem si sama sobě dokázala, že teplé tóny, např. s cihlovou barvou, fialovou nemusí nutně na očích působit uplakaně a dělat unavené oči. Jsou to sice teplé tóny, ale krásně jsem se je naučila kombinovat s těmi z paletky, které jsou ryze se studeným podtónem, dělá to přenádherný výsledný efekt. 

Já se rozhodně řadím so skupiny očních stínů, linky jsou mi cizí, nebo je neumím správně nalíčit, ale vlastně jsem to při první zkušenosti, což bylo opravdu před mnoha lety, dost možná na začátku mého blogování vzdala. Když mi něco nejde, logicky u toho nevydržím. To jsem hold já, beran...😇. 

Navíc mi přijde, že samotné linky by na mých očích působili dosti tvrdě, zvláště pak černé. Mnohem raději si čas od času, když chci oko zvýraznit udělám decentní linku tužkou a zapracuji do ni stín. Vydrží krásně celý den a nepůsobí tak "nepřirozeně". Navíc, už mám povolené víčko. Chjo, hold věk nezastavíš. 🙈

A jaký ty jsi tým? Dáváš přednost očním stínům, nebo naopak linkám?
A značka Anastasia BH je pro tebe známá? Máš nějaký produkt?


Závěrem asi tolik, že jsem měla neskutečné štěstí, jak jsem vůbec samotnou paletku ulovila a poté mohu ryze konstatovat, ŽE JE TO NAPROSTO SKVĚLÁ PALETKA. 

Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň mého blogu, která je pro mě důležitá a moc si jí vážím. Každá zpětná vazba je pro mě motivací. A díky za tak skvělou komunitu, kterou zde máme. Není to samozřejmě. 

Určitě budu ráda, když se zapojíš do blížící se soutěže k desetiletému výročí. 

Měj krásný a pohodový dnešní den. 

papa E. 

10 komentářů:

  1. I have always heard amazing things about this palette but haven't added it to my collection yet. The swatches are so gorgeous! It looks really beautiful.
    the creation of beauty is art.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, krásný a slunný pozdrav z Chorvatska zasílám. Děkuji, stíny mám i tady s sebou a již jsem je dokonce 3x vytáhla. Doporčuji. ☺♥

      Vymazat
  2. Great review. Unfortunately, I don't know this eyeshadow palette. I rarely do makeup lately, but I'll get back to makeup :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you so much, this is my first experience with this brand, but indeed the shadows are very good quality. I wish you beautiful summer days. ☺♥

      Vymazat
  3. Tak to jsou moje Barvy až na ty červené, krásná paleta.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooo děkuji, byl to kup tohoto roku. Paletka je parádní, mám ji s sebou i tady v Chorvatsku. :))

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji, jsem s ní velmi spokojená, stíny jsou hodně kvalitní, už chápu, proč je tato značka tak populární. Krásný den přeji do Prahy. ♥

      Vymazat
  5. Paletka vypadá dobře, má krásné barvy i obal))))
    Přeji hezké dny u moře.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...