středa 31. července 2024

#Recenze Lush & Balea

AHOJ HOKY, 
přeji krásný dnešní den a moc tě vítám u dnešního článku. Dvojité recenze, kterou jsem nakombinovala tak, jak jsem si tyto produkty poslední týden užívala. 
KOUPELOVÁ BOMBA LUSH INTERGALACTIC, což je skutečný bestseller. Bombu mám již po několikáté, ale tentokrát jsem si řekla, že je ideální příležitost si s ní dopřát koupel. 

Bombu jsem tedy rozpůlila, protože je dostatečně velká 220g má v nyní vyjde na 220,- Kč přímo v prodejně Lush (OC Nový Smíchov nebo např. Palladium, od kať jí mám já). 
Jak vidíte, tak bomba vytvoří krásnou galaktickou vodu, nebo spíš pro mě duhovou s jemnými třpytečkami, ale nebojte. Žádné velké drhnutí vany se nekoná. Vše jde snadno opláchnout. 
Na týden nám vyply totiž teplou vodu, tady všude na P9 +P8, takže jsem si nepomohla, netekla na Střížkově, ani tady u DM v Tróji. Se prostě picnu. Já na takovéto hrůzy nejsem vůbec za celý život zvyklá. Pražská Teplárenská prostě potřebuje udělat nějakou revizi a nechá 300 tis lidí bez teplé vody, kde to jako jsme?? Nechápu, prostě toto mě extrémně vadí. Být SVJ, tak si pokusím udělat svou kotelnu, tak jako tomu bylo např. v Košířích, nebo na Letné. Loni jsem odstávku zažila poprvé, a bylo to velmi, ale velmi nepříjemné. 
Jedna milá paní mi říkala, týden odstávka, to je ještě dobré, to já jako malá zažívala pravidelně i tři týdny. Jako cože?? Nejsem a nikdy nebudu panelákový typ. 


Tak, to jsem si postěžovala, a nyní se zase vrátím k samotné bombě, která je skvělá. Dokonce bych ji volila i jako takový "universální" dárek. 
Obsahuje MÁTU, GRAPEFRUIT A CEDROVÉ DŘEVO. Vůně je to jemná a zajímavá, ale spíš si bomby pořizujeme kvůli tomu wau efektu, které vytvoří vhozením do vody. 
No a jelikož je mi prostě líto dát 220,- Kč na jednu vanu, tak jsem si ji rozpůlila a šlo to celkem dobře, viz obrázek. Druhou jsem uschovala v papírovém sáčku. 
Ještě mají jednu variantu, tak je větší GIGANT INTERGALACTIC - 425g za 480,- Kč. 
Vanu jsem si skutečně užila, celkově produkty Lush mohu doporučit, skvělé jsou koupelové pěny, ty jsou právě určené přímo na vícero použití. 
Nebo miluji pleťové masky, ty jsou skvělé. Tuhá tělová másla jsem ještě vyzkoušela a moc mi vyhovovaly. Např. ale peeling na rty, nebo zubní pasta v tabletkách, co je také velký bestseller, mi nevyhovovaly. 
Z vany jsem vylezla bez jakýchkoli varhánek, což mě se běžně stává již při napouštění vany 🙃.Lehké třpytečky mi vyhovují a také pocit hebké pokožky. Pleť není vůbec vysušená, naopak hezky jemná a nepne. To bych dodala a vyzdvihla, jako další velký plus. 
Pleťová maska Chocolate Cookie, 16 ml
Je hlavně limitovaná edice, kterou jsem kupovala někdy v zimně, tuším a vyndala jsem jí až nyní, ale také vím, že je to mé druhé balení. Proto když jsem ji ve stojanu Balea stále viděla, hned jsem po ní sáhla. Na e-shopu se tváří, jako nedostupná, ale já ji cca přes měsícem a půl v kamenné prodejně sehnala. Cena cca 20,- Kč. 
Toto je přesně ten druh masek, který mě prostě baví. Krásný a poutavý obal, příjemná konzistence a podmanivá vůně sušenek. 
Maska nedělá nic super extra navíc, je prostě na pleti příjemná a nijak nedráždí. Navíc má krásné balení, to mě vždy naláká, pak překrásně voní, skutečně jako pečené cukroví, máslo, kakao. 

Omlouvám se, opakuji se stále dokola, ale víc prostě o této MOC PRIMA MASCE, říct nemohu. ♥
Samotná maska je krémové konzistence, dobře se nanáší, rychle se do pleti vsakuje. Krásný relax jsem si s ní užila a to celkem 3x z tohoto balení dvou oddělených sáčků. 

  • Maska je ideální pro všechny typy pleti
  • Díky svému složení pleť zanechává ji vláčnou a hebkou
  • Krémové složení s bambuckým máslem a rostlinnými lipidy intenzivně vyživuje pokožku a zachovává její přirozenou pružnost.
  • Panthenol podporuje zklidnění pokožky.
  • Sladká vůně sušenek, vanilky a čokolády dodává pleti osvěžující pocit.
Jak jsem psala, ještě se v kamenných prodejnách dá sehnat, netvrdím, že všude, ale určitě koukni, pokud tě láká buď to tato vůně, nebo příjemná konzistence za pár korun. 
Tak holky, toto jsou dva produkty, kterými jsem si zpříjemňovala tento týden, abych přečkala tu odstávku teplé vody. 
A jaké produkty značky Lash máš ráda ty? Nebo které by jsi ráda vyzkoušela? Protože touto bombou jsem si úplně připomněla, a navnadila se, že uvažuji nad pořízením nějaké pleťové masky. 

Moc ti děkuji za přízeň blogu. Díky, že jsi se touto recenzí prokousala až sem. 

Každá zpětná vazba, každý komentář je pro mě důležitý a vnímám jej, jako další motivaci. 

Přeji ti krásný a pohodový den, stále z Jadranského pobřeží, kde si doslova válím šunky a flákám se. 🌞🍉

papa E. 

6 komentářů:

  1. Eri, koukám, že ses taky "otužovala s Pražskou teplárenskou" :D. Nám neteče teplá voda právě v těchto dnech, ale už jsem si zvykla na sprchování studenou, dokonce i hlavu si pod ní umyji. Přece jen je venku vedro, tak to tolik neva. A navíc jsem panelákový odchovanec, takže jsem na odstávky zvyklá. Dřív opravdu bývaly třítýdenní, v poslední době nebývají myslím každý rok a jsou kratší.
    Prima dovolenou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, posílám velký pozdrav z Jadranu. Tak to zvládáš naprosto perfektně odstávku. Nás bohužel v polovině srpna čeká další, ale v těch vedrech, co panují v Praze se dá i ta hlava, tak jsem to zvládla 💪.

      Vymazat
  2. Vždyt joooo, na dovolené se má válet, relaxovat a odpočívat))) Hezky si to tam užívej!!!!!
    Kosmetika Lush je moje oblíbená. Bomby kupuji často jako dárky, protože doma nemáme vanu. Mám vyzkoušené jejich šampony, kondicionéry, peeling na paty (to je bomba)))), mýdla, tělové tuhé krémy, tuhý i normální parfém-ze všeho jsem byla nadšená. A zubní pasta???? Tablety vyzkoušené nemám, ale měli jsme doma skořicovou v kelímku a ta mi "chutnala")))) A moc se mi líbí jejich látkové obaly na dárky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, to jsi vystihla, Lush je velká láska. Tuhé krémy nebo másla jsou parádní, peelingy a pak ty pleťové masky jsou top&strop. ♥ Krásný den přeji.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, já se přiznám, že mi zní odstávka jako science fiction, já jsem od malička barákový typ a u táty který je naopak bytovkový jsem se s tímhle nikdy nesetkala, ale on bydlí na vesnici, tak nevím jak to tam mají s vodou. Co se týče Lushe mě ty jejich převoněné bomby moc nedělají dobře skrze ty moje záněty, takže spíš ocením masku třeba takovou Mask of Magnaminty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, odstávka vody je prostě za mě NAPROSTÝ PŘEŽITEK, bohužel nás nyní po návratu z dovolené čeká další etapa. Krásný víkend přeji. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...