pondělí 29. července 2024

#Spotřebované za červen 2024

AHOJ HOLKY, 
přeji krásné pondělí a s měsíčním zpožděním, ale přeci 🙈, dnes přináším mé červnové statistiky. 
  • Isana - šampón pro dodání lesku s Lotusem a Magnólií mi přišlo, že jsem spotřebovala hrozně rychle. Krásně pěnil, dobře myl a celkově jsem s produktem byla spokojená, proto bych si jej pořídila znovu. ANO dávám 90%
  • Avon - pleťový krém z mé top řady Anew byl lehounký, na pleti téměř nezaznamenatelný, měl gelovo - krémovou texturu, bílou barvu, středně silnou parfemaci. Krásně hydratoval a celkově mé pleti dělal MOC DOBŘE. Určitě si pořídím výhledově znovu. SKVĚLÝ PRODUKT, dávám 100%. 


  • Patchology - hydrogelové oční polštářky s extra chladivým účinkem. NEZNÁM LEPŠÍ ÚLEVU PRO OTEKLÉ A UNAVENÉ OČNÍ OKOLÍ. Lepší polštářky jsem nezažila. Kupuji v setu po 5ti kusem na Sephoře. Mají více druhů, vybere si každá. VŘELE A VŠEMA DESETI DOPORUČUJI, uleví, pohladí a projasní oční okolí. ZA MĚ TOP PRODUKT V TÉTO KATEGORII, a stojí za to každá investovaná koruna. 100%. 
  • Tesori d Oriente - koncentrovaná aviváž, ve variantě Byzantium. Hezká, lehčí vůně s tóny Ambry. Moje první zkušenost s aviváží této značky. Ještě mám dvě varianty. URČITĚ JSEM RÁDA VYZKOUŠELA, ale např. řada Ajurveda mi sedí více. Tuto bych si spíš znovu nepořídila. Mé hodnocení je však KLADNÉ. 90%. 

  • Gym Beam - vitamin D3, velké balení, které jsem měla již podruhé. K doplňkům stravy od Gym Beamu mohu říct, jen samé kladné zkušenosti. Zatím si znovu pořizovat nebudu, ale VELKÁ SPOKOJENOST. 100%. 
  • DodyMass - Magnesium Ditrate 200mg - pořízeno OPAKOVANĚ v Actionu. Naprosto DOSTAČUJÍCÍ zdroj hořčíku, pro mé potřeby. Mé snad osmé balení v řadě. Rozhodně si koupím znovu, alespoň důvod, navštívit Action. 👍 Poměr & cena & výkon = ZA MĚ PROSTĚ SUPER. 100%.
  • Ziaja - pleťový krém z Hebe s vitamínem C byl VÁŽNĚ MOC SUPER. Lehce na pleti občas poštipkával, což pro mě byla známka toho, že něco dělá. Byl celkem lehký, na pleti příjemný  A URČITĚ BYCH SI JEJ POŘÍDILA ZNOVU. 100%


  • Isana - sprej na vlasy pro podporu mořských vln. Byl ze ZAČÁTKU MOC FAJN, jenže ke konci mi příliš cuchal vlasy, že to bylo až nepříjemné. Mám doma ještě jedno balení, a taky mám v plánu si nechat vlasy trochu zkrátit, tak uvidím, jestli mi zase začne vyhovovat. URČITĚ ANO, protože ze začátku jsem byla velmi nadšená. PROTO MOJE HODNOCENÍ JE 90%. 

  • Isana - čistící pleťová voda s osvěžující okurkou a Aloe vera. Byla super, tady u Jadranu jsem ji dopotřebovala celkem rychle, taky proto jsem si ji s sebou brala. Určitě to nebyla super pečující skin care, ale výhledově bych si ji klidně pořídila znovu. ANO, ZA MĚ JE TO 85%. 
  • TodaDay - šampon z Penny, pro poškozené a lámavé vlasy NAPROSTO SKVĚLE MYL A PĚNIL. Nedráždil pokožku, udělal mi celkem slušnou hřívu. ZA MĚ JE TO KVALITOU A VÝSLEDKEM MOŽNÁ LEPŠÍ PRODUKT, NEŽ MÁ BALEA A ISANA. 100% ROZHODNĚ DOPORUČUJI A POŘÍDILA JSEM SI DALŠÍ. 
  • Bubble - velký sprchový gel z Actionu, krásně sladko&svěže voněl. Trochu vysušoval, ale JINAK MĚ BAVIL. Mají i jiné varianty, které ráda vyzkouším. 85%. ANO. 

  • Gold Luck - peelingová gelová maska byla MOC PŘÍJEMNÁ. Docela delší dobu zasychala, ale měla hutnější konzistenci a ta se mi dobře nanáší. Vypadala na pleti moc hezky a byla příjemná. Dostala jsem ji od Hani, takže úplně nevím, kde přesně jí pořídila. Ovšem já s ní byla spokojená. 


  • Avon - gel na intimní hygienu jsem měla docela po delší době a byl SKVĚLÝ. Určitě si plánuji pořídit znovu. ANO 100%
  • Isana - 2 fázový olejový odličovač očního okolí NEBYL NIC MOC. Ze začátku mi celkem i vyhovoval, ale potom mě začal dráždit oči a štípat. Dopotřebovala jsem spíš na odlíčení rtů a obočí, ale znovu bych si NEPOŘÍDILA. NE 45%
  • Kolagenové polštářky pod oči z Hebe jsou vyrobeny z jemné textilie.  Byly fajn vlastně, ale ty hydrogelové mám raději. Znovu si je nepořídím, jelikož mám zásobu jiných. Mé hodnocení je 80%

  • PROKUDENT ústní, osvěžující sprej z Rossmanna byl moc fajn. Určitě doporučuji, mám další balení. ANO - doporučuji, 100%
  • AVA - pleťový krém s kolagenem byl příliš mnoho hutný a hůř se vstřebával,  spíš vyzkouším jiný,  produkt od této značky. Protože značka AVA mě zajímá, má dobrá doporučení a recenze. 
  • Čistící gel s ceramidy a kys. salicylovou z Actionu byl NAPROSTO PARÁDNÍ. Určitě mohu doporučit a výhledově bych si pořídila znovu. Psala jsem samostatnou recenzi. Pro mé hodnocení je 95%. 

  • Avon - čistící pleťová maska z minerály z Mrtvého moře z mé oblíbené řady Planet Spa. Právě jsem vymáčkla poslední množství na nanesení a sedím tady s ní a nechávám ji působit. Maska je moc příjemná, hezky voní a nevysušuje, což je velmi komfortní, přitom dobře čistí. Určitě mohu doporučit a pořídila bych si znovu. Celkově řada Planet spa patří mezi  mé nejoblíbenější. 95%. 
Sanitol - náhradní dávka mýdla na ruce. Asi nejpoužívanější tady v Bohnicích, kde nyní trávím většinu času. 

  • Isana - malá pěna na holení, no po pravdě byla hned pryč. Nijak zvlášť výjimečná mi nepřišla, ale nebyla špatná. Nohy po ní byly hezky hladké. Ale již mám doma velké balení Isana letní limitky, na které se těším. ANO - FAJN PĚNA, třeba na cestování. 90%
  • Balea - pleťová maska z letní limitované edice. Měla jsem hned dvě, psala jsem i recenzi. Maska byla taková běžná, asi jako ostatní s hydratační schopností. Voněla malinkato po třešních, ale nic výrazného. Nanášela se dobře, do pleti se vpila. Balení mě vyšlo na 4x, což je u mě běžné. Balení krásné, ANO MOHU DOPORUČIT. Nečekej žádné velké liftingové změny, ale pro domácí relax a do doplnění hydratace je fajn. 95%
  • Tesori d Oriente - shodně jsem sladila aviváž se sprchovým gelem, což je samozřejmě náhoda. Aviváž mi asi vyhovovala více. Tento sprchový gel byl krásně hydratační, dobře pokožku umyl a napěnil. Vůně je za mě asi nejslabší, co jsem od Tesori zkoušela, můj favorit to nebude. A taky mi přišlo, že jsem sprchový gel měla do týdne pryč, hrozně rychle mizel. Asi bych si přímo tuto variantu Byzantium nevybrala, ale jinak byl MOC PRIMA. 90%
  • Balea - pěna na holení z letní limitky mi příliš dlouho nevydržela, až jsem byla trochu zaskočená. Berry Blossom měl krásnou růžovou barvu, hezkou pěnu, lehkou vůni a nožky po něm byly krásně hladké a moc příjemně jemné. URČITĚ SI POŘÍDÍM DALŠÍ PODOBNÝ PRODUKT, 100%

 Tak tato statistika za měsíc červen byla tedy slušná, to přiznávám, jak se mi to v průběhu měsíce začínalo postupně sbíhat, tak jsem byla zaskočená. Tímto jsme u konce spotřebovaných produktů za měsíc červen 2024. 

A jak jsi na to byla se spotřebou Ty? 😇😉☀️



Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň blogu, který je tady již desátým rokem. Proto plánuji menší soutěže. Budu ráda, když se zapojíte.

Přeji krásný a pohodový dnešní den, a jelikož umírám vedrem, tak mažu na pláž. 🌞🫶

pa E.

6 komentářů:

  1. Eri, já už kupodivu článek o spotřebovaných kosmetických produktech na blogu mám (jinak ho většinou taky píšu až těsně před koncem měsíce ;-)). V červnu jsem se dostala na docela slušných 11 kousků. Z toho, co jsi spotřebovala ty, nemám vyzkoušeno myslím nic.
    Hezký den a užívej si dovolenou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, vím četla jsem. ☺ A mí spotřebovanci za červenec na tom nejsou "lépe", zase plno produktů se mi sešlo. Krásné letní dny do Prahy přeji, a děkuji. ♥

      Vymazat
  2. I know the brand Isana, Ziaja, Sanytol and Avon but I haven't had the opportunity to try the products you write about. Great, very inspiring post.

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím k moři)))) u nás jen klasika-mýdla, pasty, šampóny, krémy, laky na vlasy a opalovací a poopalovací péče)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, taky už jsem za ten týden vypotřebovala jeden opalovací krém téměř sama, Panthenol a klasika sprcháč se šamponem. ☺ Hezký den přeji. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...