sobota 6. července 2024

#recenze - běžná skin care ☀️


AHOJ HOLKY, 
přeji krásný, druhý sváteční, červencový den. Bojuji od rána se silnou alergií, za chvíli se chystám do Penny a pak na manikúru.  Ovšem právě nyní jsem dopsala tuto recenzi, kterou jsem nazvala SKIN CARE, ale přitom druhý produkt je z HAIR CARE. 😇☀️

Balea - čistící krém = mycí krém, ideální pro double cleans. Používám ráno a i večer. Moc příjemná krémová textura, není mastná, neucpává póry, hezky vyčistí a zjemní pokožku. 

Nedráždí, nevysušuje, nijak moji plet neirituje, neštípe v očích, ale na odličování nepoužívám. 

Tato růžová řada je určena pro suchou a citlivou pokožku. Krém má sněhobílou barvu, středně hutnou konzistenci. Dobře se nanáší na obličej a snadno se s ním pracuje. 

Hezky rozpouští make-up a pudrové produkty na tváře. 
Obsahuje mandlový olej, proto nevysušuje pokožku, obsahuje vitamín E, který o pokožku pečuje a zaručí hydrataci. Dál obsahuje vilín a extrakt ze žlutého melounu. 

Hezky vyčistí, osvěží a připraví mou pleť každé ráno na další následnou péči. 
Balení je pěkné, nové logo se povedlo. Cena velmi nízká a přijatelná. Nedráždivé složení je vhodné i pro citlivou pleť. Nevysuší, pokožku zanechá jemnou a čistou. 
Není to vyloženě pečující produkt, který by obsahoval spousty aktivních látek, ale na běžné ranní čištění, nebo i dočištění při odličování, je to moc fajn produkt. 

Ano, používám s vodou samozřejmě, nanáším na navlhčený obličej a krouživými pohyby roztírám. Nutno dodat, poté smyji a opláchnu vlažnou vodou.

S tímto produktem JSEM VELMI SPOKOJENÁ, URČITĚ MOHU DOPORUČIT A NEMÁM DŮVOD SI JEJ ZNOVU NEPOŘÍDIT. Jakmile budu potřebovat nový čistič, wash na krémové textuře, určitě se na něj zaměřím. 
Only Bio je polská značka, která mi přišla v dubnu na testování, což poctivě dělám. Tohoto SÉRA NA PODPORU RŮSTU VLASŮ mám sotva poslední 1/4. 
Tuto emulzi, nebo spíš vodičku ve spreji s praktickou a stále plně funkční střičkou mám na nočním stolku vedle postele a dle doporučení se snažím před spaním nanést - aplikovat ke kořínkům a lehce masírovat do pokožky. 
Ne, nezamastí ani nijak nezatíží kořínky vlasů. To bylo první, co mě napadlo, když jsem četla popisek. Jedná se o čirou tekutinu, která se snadno a lehce nanáší. Rychle se vstřebá a nijak pokožku hlavy ani kořínky vlasů nezatíží. 
Naprosto skvostně voní, stejně tak luxusně, jako olejíček, který dávám naopak do délek. 

Produkty značky Only Bio se dají pořídit v Rossmannu a tato růstová emulze vyjde na 139,- Kč. 
Jestli bych si ji pořídila znovu, ROZHODNĚ ANO. 

PROČ, protože za poslední dva měsíce mi vlasy skutečně povyrostly jak do délek, ale také započaly se rodit baby vlásky. 

Tento PRODUKT MI VÁŽNĚ PRO PODPORU RŮSTU VLASŮ FUNGUJE. NEČEKALA JSEM TO, ALE VLASY ROSTOU DO DÉLKY, JSOU NA DOTYK KVALITNĚJŠÍ A MNOHEM RADĚJI SE JICH DOTÝKÁM, PROTOŽE JSOU TAKOVÉ VYHLAZENĚJŠÍ, jemnější a moc příjemné, přitom pevné. TOLIK SE MI NELÁMOU. 
No a ta vůně je naprosto FANTASTICKÁ, alespoň tedy pro mě, luxusní vlasová péče je to, pro domácí použití za naprosto dostupné ceny. 
APLIKUJI CCA 2x až 3x do týdne, vždy před spaním. 

Zaznamenala jsi značku Only Bio v Rossmennu, nebo v nějaké reklamě? Láká tě ji vyzkoušet? 

Moc ti děkuji za přízeň a podporu mého blogu, které si velmi vážím a je již desátým rokem pro mě důležitá. 
Děkuji za tak báječnou komunitu, kterou zde okolo sebe máme a vytváříme. 

Pohodový dnešní den přeji. 

pa E.

4 komentáře:

  1. Eri, ani jeden produkt neznám. Čistící krémy nepoužívám, naopak prostředky na podporu růstu vlasů ano, ale neznám. Na mne má příliš křiklavý obal, takže by asi nebyl první, po kterém bych sáhla...
    Hezký den a díky za recenze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, obal je velmi výrazný, ale ta vůně a opravdu mi vlasy poporostly, až nyní hledám kadeřnictví, jen na zastřižení. Min. před dovolenou si nechci dávat melíry. Milá moje, krásný začátek nového týdne přeji. ☺

      Vymazat
  2. Eri, neznám a do Ros. nechodím.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...