pátek 5. července 2024

#Recenze miluji vůní Levandule

AHOJ HOLKY, 
tak tímto jsem si jen "ověřila", jak moc MILUJI VŮNI LEVANDULE, ale tu autentickou vůni, žádné náhražky. Toto je super produkt, který je sice určený primárně na chodidla, ale dělá dobrou službu i po těla a na duši. Levandule má na mě velmi blahodárný vliv a až antidepresivní účinek. 

Jinak přeji krásný pátek, hezký sváteční den a užij si prodloužený víkend. 🌞
Ale zpět k tomuto naprosto skvělému produktu. Yves Rocher prostě peelingy umí, to jednoznačně mohu potvrdit. V minulosti jsem si jejich limitky kupovala pravidelně a moc ráda. Tím v minulosti myslím, dobu před Covidem, kdy jejich ceny byly ještě pro mě "oki". Nyní už mi přijdou přemrštěné, proto nekupuji. 

Foot peeling s přenádhernou a hlavně autentickou vůni jsem dostala, za což moc a moc děkuji. 
Peeling je v tubě, která na to jak je maličkatá, obsahuje pouze 50ml produktu, tak je na ní příliš mnoho textu, ale jinak je vlastně hezký. 

Balení plně funkční. Barva gelového peelingu s jemnými abrazivními zrníčky je barvou třtiňového cukru, ale voní pouze a skvěle po Levanduli. Nic sladkého, nic výrazného, pouze svěží a až pro mě podmanivá vůně. 

No a samotný účinek, tak ten koresponduje s vůní. Naprosto skvělý. Středně gelová konzistence se skvěle nanáší, nikam nestéká, hezky přilne k pokožce. No a jemné, přitom plně "výkoné" částečky, krásně obrousí pokožku těla, schváleně píši těla, jelikož kromě chodidel a unavených nohou jsem tento malý Levandulový "zázrak" zkoušela a testovala na celém těle, by se prakticky dalo říct. 

Pokožku nijak nedráždí, zanechá ji jemnou, hebkou, hladkou. Zároveň nevysušuje, ale také nezamastí. Samozřejmě, že mi to nedalo - znáte mě 😇, a malé množství jsem nanesla i na obličej a velká spokojenost. Vyloženě na obličej nepoužívám pravidelně, hýčkám si tím tělo a hlavně unavené nožky, to je prostě naprosté bájo. Nechávat pečovat o sebe tou přenádhernou vůní. 
Jak je napsáno a obale, obsahuje přírodní složky, neobsahuje parabeny. Doporučená četnost používání je 1x2 do týdne, což vlastně splňuji naprosto. 
Obsahuje např. bio levandulový pudr, pudr z meruňkových jader  - zřejmě proto ta barvička, esenciální oleje, které zaručí, že pokožka je jemná a nevysušená. 

Tento peeling by se měl stále prodávat v běžné nabídce. Cena se pohybuje okolo 200,- Kč. 
Peeling má mít i vyhlazující účinky a napomoci od pocitu únavy a těžkých nohou, což mohu jednoznačně potvrdit, že dělá. 

Peeling spadá do řady péče o nohy, kde najdete další tři produkty, kdy na mě hned vyskočila výhodná nabídka, nad kterou trochu se přiznám i uvažuji. Proč, protože už dlouho si chci pořídit jejich naprosto fantastický MALINOVÝ OCET NA VLASY. 
Ještě jednou moc děkuji za fantastický dárek, který mě nejen potěšil, ale dělá mi obrovskou službu a radost. Hned se více do vany - sprchy těším, jen bych uvítala větší balení. 
Jak vidíš, tak z produktu jsem NADŠENÁ, a to naprosto právem. Ráda přináším pozitivní recenze, tato samými klady jen "srší". 

Tak a tímto bych tuto recenzi uzavřela. Jaké jsou Tvé oblíbené produkty o značky Yves Roche? Miluješ taky tak levanduli, jako já?

Moc děkuji za tvou podporu a přízeň blogu. Díky za skvělou komunitu, kterou jsi součástí a která je hnacím motorem, pro mé setrvání zde. 

Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den. 

pa E. 

6 komentářů:

  1. What a fantastic product! I love the smell of lavender as well, so this sounds like a real winner!
    the creation of beauty is art.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Have a great weekend, first of all. ♥ Yes, it's a great, authentic scent. I'll definitely be getting it again.

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, já mám od Yvesu nejraději jejich vlasovku, tam se ta cena dá ještě snést, ale jinak naprosto zastávám stejný názor, ceny už jsou přemrštěné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dřív jsem hojně kupovala jejich limitky, sprcháče, peelingy, tělové krémy a hydratační masku, ta byla báječná. Přijde mi, že jednak se trochu "pomátli" s cenami a také receptura a složení, není v takové kvalitě, jak bývávalo, proto si ani tu masku neplánuji pořídit. Sabi, krásně si užij dovolenou a šťastný let přeji. ♥

      Vymazat
  3. Eri, tak mám pocit, že ceny YR už jsou přemrštěné, byť s každým nákupem dostanu i dárečky. Ale raději bych méně dárečků (stačily by mi vzorky, nemusí to být celé balení) a rozumné ceny. Já tam nakupuju, když mám narozeniny a díky tomu slevový kupon a občas po Novém roce, když mívají výprodej. Ten peeling na nohy jsem tam ani nezaznamenala. Jinak od YR mám oblíbenou toaletku a pak krém na ruce s arnikou a stejně jako Sabča, občas sáhnu po vlasovce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, vím, že míváš větší nákupy, s dárkem, který je milý, ale ty ceny jsou vážně pro mě až moc, na to jaká to je "kvalita". Peeling byl doslova "božský", ale kdybych jej nedostala, asi bych si jej nevšimla a rozhodně nepořídila. Však byl úžasný. Krásné pondělí přeji. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Autogramiáda v Globe book store & cofe

AHOJ HOLKY,  přeji krásné pondělí, a vítám vás u takového trochu speciálního článku.  Byli jsme na autogramiádě básnické sbírky DM kamará...