neděle 7. července 2024

#recenze - KARMA - Tesori d Oriente


AHOJ HOLKY, 
v prvé řadě přeji krásnou neděli. 
Moc vás vítám u dnešní recenze. Sprcháče značky Tesori d Oriente se mi doma díky dárkům a výhodným nákupům nějak nahromadily a tak je postupně zkouším. 

Tentokrát jsem v poličce se zásobami random vybrala tuto fialovou variantu, která se jmenuje KARMA, jak příznačné označení. Hezký obal, typický pro tuto italskou kosmetickou značku typické, orientální. 
Balení mi přijde asi hezčí, než samotná vůně. Sprcháč má čirou barvu, hezky pění, šetrně myje, nevysušuje. Vůni jsem asi čekala více podmanivou a dominantnější. Není špatná, ale taková celkem průměrná. Cítím jen citrusové tóny, cedrové dřevo, ale bergamont bohužel necítím, což je škoda, jelikož to jsou přesně vůně, které mám tuze ráda a které vyhledávám. 

Popis výrobku


Tesori Oriente sprchový gel s parfémem Karma - 250ml - á 80,- Kč.

Sprchový gel "Karma" od Tesori d'Oriente zanechává pokožku sametově hebkou a hýčká smysly pozitivní vůní. Řada Karma je inspirována starodávnou hinduistickou tradicí a oslavuje sílu laskavosti, pozitivní charisma a navozuje dobrou náladu. Aromatický sprchový krém šíří skvělou vůni s povzbuzujícím akordem citronu a bergamotu, květinovým aroma květu nashi a uklidňujícími tóny cedrového dřeva. Vůně zprostředkovává příjemný pocit štěstí a pohody.

Italský sprchový gel, který je ve skvělém obale s možností zavěsení ve sprše či koupelně. Sprchové gely značky Tesori vynikají svou dokonale kombinovanou kompozicí pafémů, které na pokožce dlouho vydrží a zároveň ji hydratují. Značka Tesori došla až tak daleko, že je možné si vybrat tuhé mýdlo na ruce, sprchový gel i aviváž od jedné vůně.

Většina vůní od firmy Tesori je inspirovaná Orientem a proto se toto slovo vyskytuje i v názvu značky.
Jinak balení je praktické, velké, docela dlouho vystačí, dá se sehnat na různých e.shopech a nebo i v DMku. Mě nejvíc asi vyhovuje modrá řada ajurveda. V zásobě mám ještě jeden sprchový gel a dvě aviváže. 👍

 Máš sama nějaké oblíbené vůně Tesori d Oriente? Zkoušela jsi i jiné produkty?

Sprcháč mi vyhovuje, značce určitě zůstanu dál věrná, jsem ráda, že jsem mohla znovu vyzkoušet novou vůni. Karma je super název, kdyby pro mé potřeby byla více výraznější, vyhovovalo by mi to asi více, ovšem co člověk, to priority. 

Moc děkuji za tvou přízeň a podporu mého blogu, která je pro mě důležitá a které si velmi vážím. 
Děkuji rovněž za zpětnou vazbu pomocí komentáře. 

No a nyní už ti popřeji krásný a pohodový dnešní den. 

pa E. 

6 komentářů:

  1. Eri, já měla z této řady sprcháč Forest ritual a nebyl špatný.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eri, od Tesori jedu spíš občasně aviváže, tam mi intenzita vůní nevadí, jinak je na to na mě trochu příliš silné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, jsou silné, ale zkouším postupně všechny varianty, abych se stejně nakonec vrátila ke své oblíbené modré variantě. Jj aviváže také nějaké mám. : )

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...