pátek 12. července 2024

#Recenze - The Body Shop - Ženšenová pleťová maska

 

AHOJ HOLKY, 
moc vás zdravím při dnešní recenzi. Tímto produktem jsem se tak trochu nostalgicky dostala o min. šest let zpět, kdy jsem v kamenném obchodě v OC Nový Smíchov kupovala produkty této britské značky. 
Tuto značku jsem si hodně oblíbila díky mé kamarádce a letité sledovatelce Janičce z Brna, kterou znám z IG. Zná mě od mého začátku blogování a stále jsme v kontaktu. Jelikož prodejna byla jen v Praze, tak mě vždy upozornila na akci 2+1 nebo 2+ 50% sleva na třetí produkt. No a my si obě shodně kupovaly tělová másla. To jsou typické produkty této značky, mají bezpočet vůní, mívají naprosto skvělé limitky. Jenže se z našeho trhu značka jaksi stáhla a kamenná prodejna již v Praze není. Já se ze Smíchova odstěhovala, v Palladiu také již není. 
No a na tuto masku jsem velmi nahodile narazila na e-shopu Elninu a neváhala jsem ani minutu. Když jsem fotila masku, tak jsem se hned koukala, zdali ji ještě nabízí, ale přímo tuto variantu ne. Dá se ovšem pořídit na e-shopech ze zahraničí, ale přesně nevím, jak je to ze clem apod. 

Popis samotného produktu na oficiálním e-shopu:

Tato exfoliační pleťová maska, inspirovaná starodávnými rituály krásy z Dálného východu, je naplněna výtažky z ženšenu z Číny. Tato bylinková pochoutka, hrdinsky pojmenovaná "kořen života", je staletým darem z Orientu. Složení (Komunitní fair trade sezamový olej, Extrakt z kořene ženšenu, Rýžový extrakt)

Maska se používá  dvakrát až třikrát týdně a napomáhá tomu, aby pleť byla projasněná a hladší - jemnější. Doporučená doba působení je cca 10min, dle potřeby 2x až 3x v týdnu 


  • krémová exfoliační pleťová maska
  • Pomáhá revitalizovat a rozjasňovat mdlou pleť
  • Luxusní domácí péče o obličej
  • Obohaceno o výtažky z rýže a ženšenu z Číny a organický sezamový olej z nikaraguy Community Fair Trade
  • Vegetarián
15ml balení mě vyšlo na necelé 200,- Kč. 


Jedná se o luxusní exfoliační masku, která s pletí skutečně pracuje a stahuje viditelně póry, navíc je na obličeji tak moc příjemná. 

Ano, před chvílí jsem masku nanášela a smývala. Maska neskutečně krásně voní, typicky pro The Body Shop. Dokonce bych tuto svou konzistencí přirovnala pleťovým maskám fresh od Lushe. 


Jinak maska je to naprosto skvělá a to nejen svou vůní, ale vyhovuje mi její textura, drobná zrníčka a samozřejmě hlavně výsledek. S mojí pletí dělá to, že ji vyčistí, zbaví případných přebytečných suchých míst s tendencí se olupovat, ale nevysušuje. Dokonce a to se mi stalo 2x po sobě mi krásně "zaléčila" a zmenšila nový rozpukající se pupínek. 
Maska má bílou barvu, krémovou konzistenci. Já ji nanáším štětcem, ale dá se snadno nanést i prsty, kdy pod nimi krásně taje. 

Skutečně bych ji doporučila na projasnění, kdy z mdlé pleti udělá svěžejší a jasnější. Vyčistí, ale nevysuší, díky jojobovému oleji. 
Ženšen je obecně velmi vyhledávaná složka kosmetiky, která blahodárně působí na pleť. 
Maska je v malém kalíšku, který se možná bude dát znovu použít, na nějaké cesty nebo odebrání třeba jiné masky. 

Holky a co vy a značka The Body Shop? Pamatujete dobu, kdy byla u nás dostupná? Znáte jejich produkty, případně kdybyste věděly, kde se dá u nás sehnat, tak budu moc ráda za tip. 

Díky za tvůj čas, který jsi strávila u této recenze. Děkuji moc za tvou přízeň, která je pro můj blog velmi přínosná a které si já osobně velmi vážím. 
No a nyní už ti popřeji krásný dnešní letní ☀️☀️ den. 

papa 



6 komentářů:

  1. Eri, já tuhle značku znám jen z blogů, sama jsem ji nikdy neměla. Asi i proto, že mám raději tělová mléka, tak jsem po máslech nikdy moc nekoukala.

    OdpovědětVymazat
  2. This sounds really fabulous! I always love products from The Body Shop!
    the creation of beauty is art.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Eri, je možné, že to bude brexitem, ostatně ten taky ovlivnil dost třeba oblíbeného Marks&Spencera. Já značku zaznamenala jen na sítích dříve, když právě frčela ta tělová másla, ale na mě byla jaksi příliš drahá.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...