sobota 13. července 2024

#Recenze- další letní ☀️ paráda

AHOJ HOLKY, 
přeji krásnou sobotu 🌞, a moc tě vítám u mé dnešní recenze, kde mám hned duo k holení, které nyní používám. 
Pěnu na holení z letní limitky Isana Fuity Breezee s vůní manga a broskve jsem si pořídila relativně nedávno v kamenné prodejně. Limitky bohužel na Rohlíku nemají. 
Balení je menší, než gely, rozhodně tak dlouho nevydrží a tato pěna oproti Bealee byla mnohem rychleji pryč. Její pěna hrozně rychle mizela a na pokožce příliš nevydržela, tudíž jsem jí musela nanášet větší množství. 
Jinak vůně, obal SUPER, to mě velmi nalákalo a mango je takové vyloženě letní ovoce, alespoň tedy pro mě. Cena za balení 150ml se pohybuje něco okolo 33,- Kč, což je krásné. 
Barva pěny je sněhobílá, vůně krásná, sladká a přitom lehce svěží, nijak výrazná, žádný bolehlav to není. Pěna nevysušuje pokožku, ale ani ji nijak nehydratuje, nemá žádnou olejovou složku. Ovšem ta její výdrž, při nanesené je hnedle pryč a skutečně jsem musela nanášet dvojnásobné množství, co té od Balea, kterou jsem měla posledně. Není to gel, proto ani takovou konzistenci a výdrž neočekávám, ale výdrž a větší spotřeba mě trochu "zklamala". 
Musím zde nyní zmínit a zařadit i holítko, které mám relativně nově Gillette Venus 3 colour. Je to sice takové to "jednorázové" holítko, které já používám opakovaně, prostě do té doby, než mi přestane vyhovovat. Dělám to tak léta a mám to tak zavedené. Jsem naprosto věrná Wilkinson, ale poslední mi tolik nevyhovoval, jako dřív, proto jsem sáhla po koupi tohoto troj balení. 
Omluvte ten otrhaný obal, ale dvě holítka jsem již vyndala a používám je. Musím říct, že jsem NESKUTEČNĚ MILE PŘEKVAPENÁ  a tento Venus 3 mi vyhovuje DALEKO VÍCE A LÉPE SE MI S NÍM HOLÍ, nežli s Wilkinsonem. Hlavice je naprosto skvělá, je menší a lépe padne do všech částí, které potřebuji. Břity ostré, vůbec nepodráždí a ještě ani jednou jsem se ním neřízla - což je mou nešikovností, ale i tak. Vyhovuje mi více, proto určitě příště si pořídím znovu toto troj balení. Kupovala jsem tuším na Rohlíku za cca 109,- Kč za balení, což mi přijde naprosto super cena. 

Závěrem tedy asi tolik, že pěna má krásnou vůní a moc líbivý obal, letní limitka se Isaně povedla. Určitě se podívám po dalších variantách, ale také po gelu, který má lepší výdrž. Jen výdrž pěny mohu trochu vytknout. 

No a Gilete Venus 3 colour je za mě velkým překvapením, kdy rozhodně příště pořídím znovu, jelikož jsem s holítkem mega spokojená. 

A jaké techniky používáš Ty? Jací jsou tví oblíbenci? A co říkáš na Isana letní limitku? 

Moc děkuji za tvou zpětnou vazbu, která je pro mě velmi důležitá. Díky za tvou přízeň tomuto blogu, který je zde letos již desátým rokem, proto bude na konci prázdnin další soutěž. 

No a nyní už ti přeji pohodový víkend. 🌞

PS. nám ode dneška týden neteče teplá voda, tak jsem z toho jaksi rozladěná. 😓

papa E. 

2 komentáře:

  1. Ahoj Eri, já roky používala od Baley Fairytale holítko a do něj jsem si kupovala jen hlavice, nicméně po poslední změně designu mi přestalo vyhovovat, hlavice už nevydrží ani polovinu toho co dřív. Hodně mi sedí Venus s výměnnými hlavicemi, ale odrazuje mě ta cena. Wilkinsony jednorázové mám teď taky v zásobách, tak uvidím co mě přesvědčí více. Co se pěn a gelů týče preferuju stále Baleu, ty jejich pěny jsou teď taky super oproti tomu co bývaly, bývaly dost podobné těm Isana a i gely mi od Baley přijdou takové bohatší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, mě nyní přijde asi nejhutnější Isana men gel. Zatím jsem si žádné nové holítko nevybrala, ale Venus je šíleně předražený. Krásný večer kočko přeji. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...