úterý 9. července 2024

#Recenze Isana&Balea


AHOJ HOLKY, 
přeji krásný dnešní den a moc tě vítám u mé dvojité recenze. Opět to jsou produkty z drogérie, běžné denní potřeby. 

Jak jinak to mohlo dopadnout, že mě tato krásná letní limitka Balea nechá netečnou. Ne nikoli, navíc jsem do Bohnic nějaký ten šampon potřebovala. 

Tropical Delight šampon pro každodenní použití pro barvené vlasy. Udělá velkou pěnu z malého množství čirého gelu. 

Nedráždí pokožku, hezky umyje a moc příjemně voní. Ale to balení, to je prostě top strop. ♥

Já sice barvené vlasy nemám, ale myje dobře a jsem s ním spokojená. Poslední dobou mi přijde, že se mi kvalita vlasů a tak nějak i struktura zlepšila, nevím čím to je, ale i dost možná vodou, který tak v poměru 50&50 střídám. 
Protože střídám i vlasové produkty. Šampon neobsahuje silikony ani parabeny. Má příjemnou svěží - letní vůni. 
Abych se vrátila ke svým vlasům, tak jsou hebounké, na dotek zdravější. Přitom potřebuji ostříhat, min. 5cm musí dolů. Beru pravidelně a dlouhodobě vitamíny, což se samozřejmě také může promítnout, tedy doufám. 
Šampon o objemu 300ml vyjde na 30,- Kč. Jsem s ním celkově spokojená, asi tedy nejvíc s překrásnou lahvičkou a pak schopností rychle vytvořit bohatou pěnu. 

Isana Men Pěna na holení Gydro, 300ml balení nyní v Rossmannu vyjde na 37,- Kč. Já kupovala na Rohlíku něco málo okolo 45,- Kč. 
Hned na začátek bych řekla, že se nejedná o PĚNU, ALE NÝBRŽ VYDATNÝ A HUTNĚJŠÍ GEL na holení. I v popisku to mají nesprávně a mohlo by to působit zavádějícím dojmem. 
Má tyrkysově modrou barvu, celkem výraznou pánskou vůni, která mě osobně sedí a vůbec mi nepřekáží. Ba naopak. 

Tento produkt jsem si pořídila na Rohlíku, jelikož měli varianty dánské a men Sensitive nedostupné. 
Zprvu jsem si říkala, jestli vůbec produkt vypotřebuji. 

Protože mé oko a dušička prahla po nějaké krásné letní limitce, viz Balea šampon nahoře. Nebylo nic k dostání, gel jsem potřebovala, proto jsem tak trochu z "nouze" vzala tento . HOLKY JE TO SKVĚLÝ GEL, za pár korun, opravdu hodně muziky. 

Samotný gel je skutečně skvěle hutný, na pokožce těla krásně drží, přilne a nikam nestéká a neutéká. JE TO PARÁDNÍ POMOCNÍK PŘI HOLENÍ. Nedráždí pokožku, jako vůbec, holení je snadné a rychlé. Stačí ho nanést tak polovinu běžné dávky, oproti dámským gelům & pěnách, proto i dlouho vydrží a je fin. výhodnější. 
Pokožku nedráždí, nevysušuje a JÁ JSEM PROSTĚ NADŠENÁ. Určitě si znovu další produkt z řady ISANA MEN na holení POŘÍDÍM. 



Komu by vyloženě nevadila pánská vůně, tak směle do toho holky. 👍



A jaké máš zkušenosti Ty s pánskými produkty? 

Moc ti děkuji za přízeň tomuto blogu, díky za čas, který jsi u tohoto článku strávila. Vážím si tvé podpory a z každého komentáře mám velkou radost. 

Měj pohodový a klidný dnešní den, ať už tě v těch avizovaných teplotách 30C plus, čeká cokoli. 
Mě po obědě hodinová cesta přes Prahu, za svou obvodní lékařkou, kde jsem, já vostuda nebyla 3roky. 🙈

pa E.

6 komentářů:

  1. Eri, pánské produkty si cíleně nekupuju, ale občas doma zlikviduji něco, co dostal manžel a nechce to používat, hlavně sprcháče (on je hrozná konzerva a používá v podstatě jen jeden druh od Addidasu).
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eri, šampon vypadá moc hezky :) Já se přiznám, že po pánských produktech úplně nesahám, kdysi hodně dávno mi seděl pánský šampon od Syossu, ale to už je léta páně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem po něm vlastně sáhla tak trochu jako " z nouze cnost", ale je super, krásně hutný a dlouho vydrží. Doufám, že jsi si dovolenou náležitě užila. : ))

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...