čtvrtek 11. července 2024

#Recenze - sprcháč Balea & šampon pro mastné vlasy

 

AHOJ HOLKY, 
přeji krásný dnešní den 🌞. 

Moc vás vítám u dnešní recenze. Poslední dobou, když jsem doma, tím myslím sama a mám čas jen ve své režii, tak jsem hrozně pohodlná a prokrastinací bych se mohla živit. Např. tento příspěvek píšu po týdnu, co mám připravené fotky. Hrůza, stydím se, ale nějak jsem hrozně zpohodlněla. 

No ale abych už začala, Balea - SOFT CREME SPRCHOVÝ GEL, jsme pořizovali s tím, tedy já, že bude jemný a vhodný pro citlivou pokožku. No ne že by ji nějak podráždil, to ne, ale je VELMI, OPRAVDU VELMI PARFEMOVANÝ, až mě samotné to celkem až je na obtíž. 

Je to skutečně krémový sprchofý gel, který nevysušuje, krásně napění, to je vše báječné. No ale ta vůně, ta přehltí snad veškeré klady tohoto sprchového gelu. Příště tedy rozhodně budu pozornější a budu lépe číst popisky. 
Tento produkt je určen pro suchou a namáhanou pokožku, což splňuje. Jak jsem již zmínila, tak nevysušuje a krásně napění, víc jej používám jako pěnu do koupele, když si i nyní v létě chci dopřát relax a trochu pomoct od napětí a uvolnit ztuhlé svaly. Na to mi vždy koupel pomohla. 
Balení je pěkné, 300ml vyjde na krásných 30,- Kč, což je více než příznivá cena. Recenze, co jsem se nyní koukala má z 88% hodnocení 5/5. Vůně dokonce je hodnocena jako příjemná. No asi co člověk, to požadavek a názor. 

DM mi produkt tak nějak vrátil, že čekal, že bude čirý a jemný, tak jsem jej hned ozkoušela a ta vůně mě omámila. 
Technologie MIcro-Balm dopřává výživu a skvělý pocit po celý den. Příliš tento produkt nemohu doporučit, jelikož mě nemile překvapil. Jemný skutečně není a vůně nám vyloženě až "vadí". 
Příště se spíš zaměřím na jiné produkty. 

Třeba tyto mě oslovují a jsou určeny ryze pro citlivou pokožku, zvláště pak řada MED a nebo Alverde na mě působí věrohodně. Máš zkušenost s těmito produkty?

A ještě poslední poznámka, Martinka z YTB Beautylife doporučuje dokonce na atopickou pokožku tento dětský produkt. Má zaručeně ozkoušeno na dceři, se kterou v době jejích největších potíží, jezdívaly pravidelně do lázní na 3 týdny. 

SUBRINA šampon na mastné vlasy jsme pořídili v Drogerii Dr. Müller, když jsme byli v Chorvatsku. No a jelikož s ním byl DM tak moc spokojený, braly jsme hned další dva. Jeden zbyl i na mě, nyní ho právě používám. Mám dost odrostlé melíry, tento rok jsem byla jen jednou a mám v plánu na ně jít až na podzim, jelikož mi v létě vyšisují a nemusím je mít tak přesušené. 

No ale jak mám velké odrosty, více se mi vlasy nyní mastí, navíc tím teplem, si musím mít vlasy prakticky denně. Protože při vedru se nejrychleji zpotím ve vlasech a to prakticky okamžitě. 

Tento šampon má dokonce i český popisek, co jsem zjistila. Krásně bylinkově voní, měla by tam být nejvíce zastoupena šalvěj. 400ml balení nás vyšlo na cca 5-6 €. No ale když jsem googlila, tak se Subrina produkty dají pořídit i tady u nás, na speciálních kadeřnických e-shopech. Balení ovšem vyjde nejlépe od 190,- Kč. Takže je jasné, až budeme o prázdniny znovu na Murteru, tak bereme vícero balení. Nebo si zajet jen tak do Rakouska např, kde drogérii dr. Müller mají. 
Šampon udělá skutečně hodně pěny, a to husté, příjemné. Stačí jej nanést málo, aby si jím člověk umyl celou hlavu vč. délek a ty já mám nyní až pod lopatky.  A navíc co tedy spíš pozoruji na DM, šampon udělá hezky lesklé vlasy. Což mi přijde super. DM si jej chválí. Nedráždí, hezky a snadno umyje a navíc ta bylinková vůně budí takovou větší důvěru, nežli např. Balea převoněný sprchový gel. 

Zde je popis produktu z našeho e-shopu:
Produkty z řady Subrina Recept obsahují přírodní substance společně s moderními aktivními složkami, díky čemuž efektivně bojují proti běžným vlasovým problémům. Šampon pro mastné vlasy důkladně čistí vlasové vlákno i pokožku hlavy. Obsahuje výtažky šalvěje, které ovlivňují tvorbu kožního mazu a redukují tak mastnotu vlasů a pokožky hlavy. Zanechává zklidněnou a osvěženou pokožku. ANO, VŠE MOHU POTVRDIT, navíc dodá krásný lesk vlasům, což já zvláště oceňuji. 

Balení: 400 ml

Technologie a aktivní látky:
Šalvěj - ovlivňuje tvorbu kožního mazu a pocení, čímž redukuje mastnotu vlasů a pokožky hlavy; pokožku hlavy zklidňuje, osvěžuje a působí protizánětlivě.

Vlastnosti: - VŠECHNY MOHU POTVRDIT, ŽE ŠAMPON MÁ A VÝSLEDNÝ EFEKT JE SUPER
- šampon pro mastné vlasy
- čistí vlasové vlákno i pokožku hlavy
- kombinace přírodní substance a moderních aktivních složek
- redukuje tvorbu kožního mazu
- zanechává zklidněnou a svěží pokožku hlavy
- dermatologicky testováno

  • Subrina šampon ROZHODNĚ ANO, pořídíme znovu a vícero balení, aby nám delší dobu vystačil. 

  • Balea krémový sprchový gel - za nás oba NE, nepotřebujeme znovu, vadí nám přehnaná parfemace. Dopotřebovávám velmi pomalu, jako pěnu do vany. 
A co ty říkáš na značku Subrina, znáš ji, máš s ní nějakou zkušenost? Doporučí mi další produkty? Např. na podporu růstu vlasů, pomoc při vypadávání, tak to jsou přesně ty, které mě zaujaly. 

Moc Ti děkuji za podporu a přízeň mého blogu, které si jednak velmi vážím a každý komentář, jakákoli zpětná vazba je pro mě důležitá. 


Přeji Ti hezké čtvrteční odpoledne a pokud plánuješ prodloužený víkend např. tak si ho moc užij.  

papa E.

4 komentáře:

  1. Eriko, díky za seznámení s pro mne neznámou značkou Subrina.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eri, z řady Balea MED jsem zkoušela sprcháč a tělové mléko s ureou, že bych si z toho sedala na zadek to ne, ale s vůní na tom jsou rozhodně lépe, mají velmi jemnou téměř neznatelnou krémovou. Co se týče Subriny tak mně vůbec nevyhovuje na vlasovou pokožku, strašně mě svědí hlava a mastí se mi vlasy minimálně teda po nějaké té jejich základní řadě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balea Med jsem začala používat, nebo spíš zkoušet před cca 9ti lety a byla moc fajn, nyní jsem se k ní tak nějak společně s DM vrátila. Zrovinka před chvílí jsem donesla nové balení. Měj prima večer. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...