čtvrtek 1. srpna 2024

#Shopping2024 XXXI.




AHOJ HOLKY, 

moc vás vítám u dnešních nákupů a posílám velký a slunný 🌞 pozdrav z Jadranského pobřeží. 

 Začnu kytičkou pro kolegyni, které jsme s panem ředitelem společně přáli. 
Už stárnu a dělají se mi pomalu, ale bohužel jistě chloupky i na bradě. No a toto je moje premiéra. Voskové epilační pásky, nakonec jsem vybrala ty od Balea, přímo určené na obličej. 
Balení obsahuje 20ks těchto pásek a čtyři vlhčené, olejové ubrousky na ošetření partií po epilaci. Pásky se dle návodu nahřejí v dlaních, odstraní svrchní páska, kdy máte v rukách dva epilační proužky. Krásně mi to vystačilo na mou premiéru. 


Tím myslím epilaci spodní části brady, a klasicky horního rtu. Asi ještě budu muset techniku dopilovat, ale výsledek na sebe nenechal dlouho čekat. První použití a první nadšení. Ale plánuji udělat samostatnou recenzi. 
V OC Krakov jsem zaběhla do DMka a vzala nám Balea med sprcháč, který je moc fajn a je skutečně jemný a určený pro citlivou pokožku. 
Pak jsem popadla Sun dance samoopalovací - bronzující tělové mléko, které mi vyhovuje. Ale musí se decentně, jinak budete oranžoví, a takový efekt nechceme. 🙃☀️
V Bille jsme vzali skutečně jen pár drobností. Rozhodla jsem se vyzkoušet předpřipravené Lasagne Bolognese, které hodnotím jako mnohem horší, nežli ty z Alberta. 
DM oblíbená Mozzarella a Zottarella + Zorba na gril, ten zase vyzkouším ráda já. (ale původně jsem ho brala pro DM na řecký salát, jako Fetu). 

Proteinové krekry jsme vzali pro naši milou kolegyni Míšu, která takovéto zdravé pochutiny má tuze ráda. 

V místní malé "Sapě" jsem si vzala vše ve slevě - rajčatové pesto, to jsem hned spotřebovala, sušená rajčata mám v lednici, Plum Sauce - je meruňková sladká omáčka, která se hodí např. na závitky. 

Víkendový nákup na Rohlíku, meloun, citron, třešně a hrušky. 


Melounek byl sice malý, ale krásně šťavnatý a vychlazený byl luxusní. 


Nealko pivka, ústřičná omáčka, tak tu mám z Rohlíku ozkoušenou a proto jsem ji brala i sem do Tróji. 

Můj milovaný sýr Wakame, kefír, nějaké šunky a má páteční rychlo večeře. 

Rohlíkův báječný Holandský řízek, který jsem hodila jen do trouby a k tomu rozpéct si rohlíky, které jsem měla z předešlého dne. 
Ale po pravdě jsem to dojídala ještě v sobotu večer, když se trochu ochladilo. 


Tak moje milé, a tímto bych ukončila mé týdenní nákupy, kdy jsem vlastně celý týden trávila u DM v Tróji. 

A co jsi si pořídila Ty? Taky více méně potraviny, či nějaké malé & velké radosti? 



Moc ti děkuji za přízeň a podporu mého blogu, který slaví deset let. Budu moc ráda, když se zapojíš do mé soutěže. 

Krásný a pohodový dnešní den ti přeji. 

papa E. 

4 komentáře:

  1. Eri, ta kytka je moc hezká - zajímavá kombinace barev i květin.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eri, pěkné nákupy. Moje poslední novinky jsou spíše darované - kamarádky třídila skříň čili mám nějaké nové kousky v této kategorii a pak jsem v rámci loučení v práci dostala kytičku, orchidej, malovaný hrníček a drátěný zápich do kytky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi, to je od kolegyň, či kolegů moc milé. Hlavně abys byla spokojená a našla naplnění v nové práci, to ti moc přeji. ☺

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...