sobota 27. července 2024

#Shopping2024 XXX.


 AHOJ HOLKY, 
v prvé řadě přeji krásnou sobotu, posílám velký pozdra z našeho šestého dne z Chorvatska. 🌞🍉

moc vás vítám u dnešního článku, kterým jsou další nákupy & dárek & výhra na IG. 

Malé balení, které mě ovšem na prodlouženém víkendu v Peci pod Sněžkou, kde jsme byli s DM zachránilo. Zapomněla jsem si doma tělový krém, no a máslo Cien se mi nechtělo tahat. V místní sámošce to byla bída s nouzí, ani Niveu neměli. Tak jsem od hotelové služby dostala Loccitane s vůní Verbeny. No řekni, co více jsem si v tu chvíli mohla přát. ♥
Na IG jsem vyhrála od Sanctuary Spa dvě sady cestovních verzí, kde je vše, co si dokážete na dovolené představit. Sprchový gel, dokonce i pěna do koupele, tělové mléko, peeling, krém na ruce. No paráda. Rovnou jsem si jednu taštičku zabalila s sebou na Murter. 
Na víkendík jsem si udělala nákup v Penny, kdy jsem naložila batoh a tašku, ještě, že ho mám hned za barákem. 
Ochucené keférové mléko, je mé oblíbené v podání příchutě meruňky. Kešu jádra naturel, mléčné produkty =  sýry nesměly chybět. A pak jsem se nechala zlákat polotovarem spring rolls, které v horkovzdušné fritéze nejsou vůbec zlé. Ještě jsem cestou k pokladně přihodila mraženou asijskou směs. 
Co mi vykouzlilo úsměv na rtech byly batátové hranolky v akci. Měla jsem vzít dvoje, ale to mi nějak předem nedošlo. Opět připravuji v horkovzdušné fritéze. Tortilové placky, okurka za deset korun a dvě avokáda, která mají v Penny velmi dobré kvality a za super ceny. 
Mysli na zdraví od Emco je taková stálice. Z jejich "modré" řady jedny makarony, rajčatový protlak v tubě - velmi dobrý, pořídím výhledově znovu a mé milované cukrářské piškoty. 
Z kosmetiky jen odličovací tampónky a ToDay fialový šampon na objem, který mám velmi ráda a je super. 


Úplně bych zapomněla, mám nový batoh na NTB stejné značky tentokrát. Velký, má spousty praktických kapes, je dobře polstrovaný. Pořízeno na Alze za cca 950,- Kč, což mi přijde naprosto fajn cena. 
Ještě pár věcí z Rohlíku zde mám, většinu už jsem mezi tím stihla uklidit a rozmístit. 
Je to sice trochu osobnější produkt, ale používáme jej každá, nebo spousty z nás ano, tím myslím SLIPOVÉ VLOŽKY. Za mě naprosto nepostradatelná záležitost, ne že bych trpěla na nějaké ženské obtíže, záněty, nebo si potřebovala chránit prádlo, to nikoli, naštěstí ani jedno nepotřebuji. Ale je mi to prostě příjemné a chci chránit sebe, zvláště pak, když každý den jezdím MHD. A tyto sednou na jakýkoli střih spodních kalhotek, tanga, brazilky a samozřejmě klasické. Což je mega praktické a v létě nutné. Kupuji různé druhy, vždy když je v akci. 
Za sebe mohu říct, ŽE JE TO BÁJEČNÝ POMOCNÍK A DENNÍ CHLEBA. 

Vyzkoušela jsem si vzít i jednu kuličku - antiperspirant Isana Invisible 5v1 za cca 35,- Kč, ale příliš nadějí do něj nevkládám. Usuzuji z mé zkušenosti s kuličkovým deodorantem Balea, ten byl naprosto příšerný. 
2x Prokudent sprej na osvěžení. Parádní a velmi praktická záležitost. 
Okurky - nakládačky přímo miluji a v létě je jejich sezóna, ale tyto nebyly dobré, nešly téměř umýt a mezi zuby bohužel stále skřípaly zrnka od hlíny. Naopak cukety byly super. Konečně měli skladem i mou oblíbenou Šalotku, Něco málo z ovoce, nektarinky, jablíčka, třešně a kus melounu je v lednici. 

Svíčkovou v sáčku, nekupuji takovéto potraviny. Ovšem byla sleva na 50%, tak to jsem ji hned brala a druhý den si ji uvařila, no ke svíčkové má hodně daleko. 

V DMku to byl skutečně rychlo nákup. Brala jsem jen mýdla na ruce. Kokos a broskvička mi přijde, že je novinkou, není to ani limitka, z čehož mám radost. Nebo jsem si pouze této varianty nevšimla? 
Balea med je moc fajn pro citlivou pokožku. 


Malý & velký nákup na Rohlíku, ale o to důležitější, tako při neděli. 


Brala jsem Izi již po několikáté tyto Liquid Snacky, což jsou tekuté pamlsky, které ona tuze ráda a dokázala si na tom vytvořit i závislost. No a žebrá prostě, nikdy před tím to nedělala. Balení 6ks stojí 60,- Kč. 



Brit písek, který skvěle hrudkuje, nekupujeme žádný jiný. Od koťátka je na něj navyklá a moc nám vyhovuje. Za sebe mohu jen doporučit. 10kg balení vyjde na 145,- Kč. 


A něco málo pro mě. Nealko pivko, Platan byl zrovinka v akci a mě chutná. 

Tak holky moje. Toto byly mé poslední týdenní nákupy. 
Kosmetiky zde příliš není, co bych si vyloženě pořídila, ale snad vás článek alespoň trochu bavil. 
Moc děkuji za tvou pozornost a přízeň blogu. Moc si toho vážím a jakákoli zpětná vazba je pro mě velkou motivací. 

Za chvíli bude další soutěž, k desátému výročí, tak budu moc potěšena, když se zapojíš. 


Krásný a pohodový den ti přeji. 

papa E. 

2 komentáře:

  1. Eri, ty taštičky, co jsi vyhrála vypadají super. Kuličková Isana je podle mne lepší než Balea. Jsem zvědavá, jak to vyhodnotíš ty :). Já ji používám hlavně, když se sprchuju po příchodu z práce a to stačí bez problémů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, vidíš, taštičku jsem si s sebou brala sem do Chorvatska a nakonec jsem jí ani neotevřela a budeme ji darovat jedné milé paní tady. To mě těší, obzvláště. Doma mám ještě druhou. : ))

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...