neděle 11. srpna 2024

#Recenze - Balea sensitive suchý šampon

 

AHOJ HOLKY, 

moc vás vítám u velmi krátké recenze. Zároveň přeji ☀️🌞, hezkou neděli. Jak jí budeš trávit?

Já určitě doma, neboť jsem tak trochu sick a trápí mě nateklý krk s náběhem na angínu. 😓

Obecně začnu asi tak, že suché šampóny Balea mi vyhovují, po delší době mi nějaký došel, tak jsem potřebovala tady v Tróji doplnit zásoby, co kdybych jej potřebovala, že jo. Zákon schválnosti, znáte to však. 
Prostě jsem zašla do nedalekého DM a vybrala si variantu SENSITIVE, které neznám. Nejsem si jistá, zdali je to novinka, nebo jen jsem tak dlouho sucháč v drégérii nekupovala, že jsem jej naprosto přehlédla. 

Zaujal mě název, sensitive by měl být bez parfemace, což také je. Balení moc hezké, takové decentní a stylové. Moc se mi líbí. Kombinace zlaté a šedo - modré mi přijde velmi harmonická. 
Šampon má klasickou automatickou střičku, v balení jej je standardně 200ml. Mě vydrží dlouho. Rozestřik je naprosto vyhovující, ano, pokud ho aplikujete tak neumětelecky jako já, tak máte trochu bílého prášku u hlavy, ale lze snadno vyčesat, alespoň tedy z mých blonďatějších vlasů. 

Mé vlasy nesou značné nedostatky, začaly se mi lámat a mám velké odrosty melírů, ale chystám se až na podzim. Nemá smysl si odbarvovat vlasy v létě, kdy mi u moře vyšisují. 


Vyhovuje mi po všech stranách, nijak nevoní, čili se zbytečně nepřebíjí s parfémem, udělá objem, mycí cyklus zachrání min. o jeden den a o to mi jde. Nepoužívám jen ani při natáčení vlasů, což je dost možná škoda, prý lépe pak drží, ale snažím se ho používat skutečně, jen dle potřeby. 

Navíc, když jsme byli s DM v drogérce, tak konstatoval, suchý šamnpo, hmm takový "sajrajt" na vlasy. Oni chlapi obecně nemají takové pochopení a hlavně zápal do kosmetiky, jako my. 

Ráda říkám v legraci, ale vlastně to myslím i trochu vážně, že jsem moc ráda, když DM tráví v koupelně méně času, nežli já. Tím samozřejmě myslím různé skin a body care. 



Závěrem asi tolik, nejsem náročná na suché šampóny, to je pravda, ale tento Balea mi rozhodně vyhovuje víc, než např. ten z Action. 


A po jakých produktech saháš ty, když si potřebuješ prodloužit proces mytí, nebo prostě jen nemáš čas, či refreshnout účes?

Moc děkuji za tvou přízeň a podporu blogu, která je pro mě nejen velmi důležitou motivací, ale také podporou. 
Díky za tak skvělou komunitu, kterou zde máme. 

Nyní už jen popřeji krásný a pohodový dnešní den. 

papa E. 


6 komentářů:

  1. Eri, používám obvykle Baleu pro tmavé vlasy, teď jsem si koupila Batiste. Ale už jsem ho dlouho nepoužila - v létě si spíš vlasy umyju, protože zas rychle uschnou. Po suchém šamponu sahám spíš v zimě.
    Ať je ti brzo OK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, nyní se i mytím vlasů ochladím a osvěžím, naprosto souhlasím. Zvládněme ty vedra, co nás příští týden čekají, zvláště pak v Praze je to nesnesitelné. Díky moc a přeji prima večer. ☺♥

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, ono skutečně suchý šampon není pro vlasovou pokožku úplně ideální čili se DM úplně nemýlil. Já mám teď načatou Isanu a je výborná, Balea mi tolik nesedne, obecně mám nejradši Batiste, ale ta Isana bude super levnější variantou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, ano, Isanu mám taky někde načatou a je super. Ty z Action vážně nestojí za nic. Už abych zase měla melíry. Krásný nedělní večer přeji. ☺♥

      Vymazat
  3. Já vlasům moc "nedávám". Během roku používám vlasovou kosmetiku Lush a po moři jim dopřávám hydratační kůru.
    Doufám, že tě nemoc nakonec nepoložila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, po moři jsem si taky pořídila hydratační a regenerační řadu, než zajdu snad brzy na doplnění melírků. Evi, užívej prázdnin a léta. ♥☺ Děkuji, je to lepší, včera jsem tak trochu přišla pro změnu o hlas. 🙈

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...