pátek 9. srpna 2024

#Recenze - Palmolive nové sprchové gely s vylepšeným složením přírodního původu.




AHOJ HOLKY,


moc vás vítám u dnešní rychlé recenze.

Díky TRNDCZ jsem se mohla stát jednou ze 300 ambasadorek a testovat nové SPRCHOVÉ GELY ZNAČKY PALMOLIVE, s vylepšeným složením přírodního původu.

Všechny produkty vč. dárku jsem obdržela přes Zásilkovnu v tomto krásném balení. Vystlané krabičce s logem Palmolive.




Palmolive Naturals Olive & Milk Sprchový krém (250 ml)


Palmolive Naturals Milk Proteins Sprchový krém (250 ml)


Palmolive Naturals Orchid & Milk Sprchový krém (250 ml)


Super a nečekaný DÁREK: Masážní kámen Gua Sha z růženínu, což je můj asi nejoblíbenější minerál. ♥



Na začátku uvedu, že se jedná skutečně o SPRCHVÉ KRÉMY, které jsou velmi jemné, na pokožce příjemné a zanechají ji sametově jemnou, hladkou a hlavně, hydratovanou.

Jsou to opravdu podmanivé tři vůně, obohacené o vitamín E a novým, inovativním složením, přírodního charakteru.


Vůbec nevysušují, ani nijak jinak neiritují pokožku.


Všechny varianty jsem vyzkoušela a proč mám na fotkách v koupelně jen dvě, to je tím, že jak pendluji mezi druhým bytem, tak tam jsem zkoušela olivovou variantu a nestačila ji ani nafotit.


Všechny varianty příjemně voní, jemně, čistě, typická příjemná vlastnost tradičních sprchových gelů Palmolive, co je odjakživa pamatuji.


Naprosto automaticky a přirozeně jsem sáhla po této žínce - houbě do koupele, kterou jsem ve skřínce zcela novou měla. Přitom jí vůbec nepoužívám. Toto spojení je parádní kombinací a dodá mi větší požitek pro samotném sprchování a nebo ideální je při mytí v napuštěné vaně.


Jak vidíte, to jsem praktikovala nejčastěji. Sprchové krémy jsem nepoužila jen já, ale mám zpětnou vazbu, se kterou se ráda podělím.


Sprcháče jsou prý neskutečně příjemně jemné, pečující a díky své bohaté pěně je sprchování o to zábavnější. Velkou pochvalu na všechny varianty mohu sdělit.


Já sama jsem si asi nejvíce oblíbila právě tuto variantu s vůní Orchideje a mléka. Jemná, čistá vůně, bohatá pěna, skvělé krémové složení. Vážně, ideální jak na sprchování, tak do vany.


Za sebe, za nás mohu JEN A JEN DOPORUČIT a pochválit právě tu skvělou a moc příjemnou krémovou konzistenci, která o pokožku pečuje a zanechá ji skutečně hedvábnou a připravenou na další body care.

Nové sprchové krémy jsou navíc obohaceny o rostlinná mléka a vitamín E!




Proto všechny tři varianty mohu VŘELE DOPORUČIT.
Tak co na novinky, které jsou v dostání primárně v drogérii DM říkáš? Zaujala by tě nějaká varianta, nebo jsi již v drogérii zaznamenala?

Moc ti děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, které si velmi vážím. Každý tvůj komentář a zpětná vazba je pro mě motivací. Díky za skvělou bloggerskou komunitu, kterou zde máme.


No a nyní Ti popřeji krásný páteční den, plný pohody a sluníčka. ☀️

PS. já jsem od včerejška trochu sick, ráno jsem si mazala pro StopAngin, Modafen a Traumaplant mast na bolavé svaly. Zřejmě dvoudenní viroza mě po návratu z dovolené a nové klimatizaci v práci dostala. 🙈

6 komentářů:

  1. Wow, these products sound really wonderful! I am so sorry to hear that you've been under the weather. It is so difficult when you get sick after returning home from a vacation. I hope you feel 100% soon!
    the creation of beauty is art.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hi and have a great weekend. Summer limities are my passion. ☺♥ Thank you and have a great evening.

      Vymazat
  2. Eri, tak rychlé uzdravení. Jsem na to podobně - zůstala jsem na víkend doma, protože mne už od čtvrtka bolelo celé tělo, hlava... - taky to přičítám přechodům z chladnějšího prostředí do horka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, ať je ti brzy lépe, ty vedra nám dávají. ☺☺

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, přeji brzké uzdravení. Já jsem v létě nějak jedno nachlazení přechodila a snad ještě dva týdny potom jsem byla úplně zahleněná. Co se Palmolive týče mám od nich ráda sprchový gel s mléčnými proteiny, je poměrně cenově dostupný a v ničem si nezadá s dražším Dovem nebo Niveou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, krémové varianty mám od nich asi nejraději. Děkuji, děkuji. Zrovinka před chvílí jsem se díky YTB dozvěděla, že mé kamarádce se v červenci z nachlazení vyloupl zápal plic a na konci se jí zase vrátil. Chjo. Krásnou neděli přeji. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...