pondělí 12. srpna 2024

#Recenze - dovolenková kosmetika ll . část ☀️


AHOJ HOLKY, 
moc vás vítám u dnešní dvojité recenze, celkem běžných produktů, které jsem si s sebou brala na dovolenou do Chorvatska, kde jsme byli na přelomu července a srpna, kde právě tento článek sepisuji. 🌞🍉


Tělový krém a deodorant, v mém případě tedy antiperspirant jsou mou denní potřebou a nutností. Ostatně myslím si, že nás bude víc, pro které jsou tyto produkty nezbytností. Ale postupně. 

Kuličkové deodoranty nevyhledávám, mám mnohem raději ty ve spreji, ale jenže mám nyní dva, tak jsem si řekla, že zkusím kuličkovou variantu, ale ANTIPERSPIRANTU, nikoli deodorantu, který mi vyhovuje mnohem, mnohem více. 
Když jsem tuto kuličku u nás v DMku pořizovala, tak jsem vycházela z toho, že kdysi jsem na doporučení Stáni (jedná se o rok cca 2019) koupila antiperstpirant ve skle black&white značky Nivea a TUZE MI VYHOVOVAL. 

Ani u této REXONY tomu není jinak. 

Co se týká samotné značky Rexona, tak vlastně nemohu říct, že bych vyzkoušela nějaký produkt, který by mi neseld. Jak už antiperspirant, či deodorant. Vždy parádní a spolehlivé, což je nejvíc a kvůli tomu si je pořizuji, byly a do dneška i jsou. 

Antiperspirant má přesně padnoucí plastovou kuličku do podpaždí, samotný produkt příjemně - jemně voní, vůně mě tedy extra mile překvapila. Asi jsem ani žádnou nečekala, určitě jsem v DMku nezkoušela a neotevírala produkt, to není mým stylem. 

Kulička rychle zasychá, čehož jsem se nejvíce obávala, ale v tom vůbec žádný problém není. Slibuje ochranu až 48h, ale to jsem skutečně nezkoušela, sotva bych řekla tak 20h. Mohu garantovat a potvrdit sama za sebe, že 10-12h spolehlivě funguje. 
Pokožku nedráždí, ani po holení, tedy mě ne. Kulička stojí cca 65-80,- Kč. 
Používám ji min. měsíc a stále ji tam více jak polovinu mám, ale použiji ráno, přes den se v práci přestříknu sprejem. Pokud jsem doma a mám ji po ruce, ráda po ni samozřejmě sáhnu. 
Čili tedy, REXONA - KULIČKOVÝ ANTI PERSPIRANT JE plně spolehlivý produkt, který mi vyhovuje. Vůní, rychlo-vstřebatelností a výdrží. Fleky na černém oblečení mi trochu sem tam udělá, ale to je spíš mou neobratností, nežli samotným produktem. JOO, SUPER PRODUKT, který si rozhodně plánuji pořídit ZNOVU. 

A jaký je tvůj postoj ke kuličkovým deodorantům - antiperspirantům? Pokud máš nějakého oblíbence, budu moc ráda za tip a doporučení. 

Balea - Balea tělové mléko kokos & bambucké máslo s vůní jasmínu a kokosu,. Vůně je to moc a moc příjemná a vyvážená, řekla bych. Jasmín harmonicky vyvažuje sladký kokos. Vyloženě ve mě evokuje léto, dovolenou a to přímo až exotickou. 

Toto tělové mléko je velké, balení obsahuje 400ml, konzistence je krapet tekutější, než bych čekala, nebo snesla. Po nanesení chvíli trvá nežli zaschne, ale nijak nelepší a neirituje pokožku. Ani po holení mi nevadí jej nanést na celé tělo. 

Díky zastoupení bambuckého másla je docela slušná míra hydratace. Barva je sněhobílá a balení vyjde dlouhodobě na 45,- Kč, což je parádní cena. Tělový krém je ve stálé nabídce, čili jsem seženete pernamentně. 

Jestli bych tento mohla doporučit, ANO SPÍŠ  MOHLA, PROTOŽE MĚ ZE ZAČÁTKU VYHOVOVAL. Svou příjemnou a nevtíravou vůní vč. dostatečné schopnosti hydratovat pokožku. Co bych vylepšila je hutnější konzistence a schopnost vstřebávání se do pokožky. A to byl přesně důvod, proč mi v průběhu pobytu u moře "stačit". Byl na mou vysluněnou a sušší pokožku "poslabší". 

Tělový krém, který jsem nakonec v Chorvatsku nechávala a nebrala si jej pět s sebou do Prahy, i když jsem spotřebovala max. 1/5, si nyní znovu pořizovat nebudu. Ovšem ráda se podívám po jiných variantách, co Balea nabízí. 

Čili, kuličkový antiperspirant ode mě získává rozhodně 100%, kdež to tělový krém řekněme tak 80%. 


Moc děkuji za pozornost a sledování mého blogu, které si velmi vážím a která je pro mě důležitá. Jakákoli zpětná vazba je pro mě další motivací. 
Rovněž velmi děkuji za tuto skvělou komunitu, kterou zde máme. 

No a nyní už ti popřeji, krásný a pohodové pondělí, přečkejme tropické teploty. 🤗 

pa E. 🌞

7 komentářů:

  1. Eriko, já jsem rozhodně tým "kulička" :). Mám ráda tu Niveu Black&white, co jsi zmiňovala, občas si koupím Garnier a na přemáznutí doma si kupuju Isanu. Měla jsem i Baleu, ta se mi moc neosvědčila (ale je už to dlouho, takže se to mohlo změnit) a na chatě mám Cien, to je takový průměr.
    Už ses "vyhrabala" z té virózy"?
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký den milá Stáňo, Garnier kuličky jsem taky viděla, že si holky kupují a to opakovaně. Díky za tip, zkusím pořídit - výhledově. Děkuji, viroza snad odezněla, včera v práci jsem pro změnu přišla o hlas 🙈. Měj krásné letní dny. 🌞

      Vymazat
  2. Těším se na nějakou chorvatskou reportáž))))
    Kuličky nepoužívám. Mám raději krystal. Ten na mě funguje.
    Přeji krásné dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, Evi ten jsem měla kdysi dávno asi před sedmi lety a nějak mi nefungoval.
      Joo, mám dva články z Chorvatska. ♥
      Měj krásné letní dny. 🌞

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, kuličky nepoužívám, jsem tým sprej vždy a všude. Co se týče tělového mléka já si minulý měsíc koupila s ureou, ale přijde na něj řada až dodělám nově načatou Neutrogenu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neutrogenu jsme doplácali společně s DM, ta je super i na dětské zadečky. Tato Balea prostě byla slabá. Nyní po návratu se mi velmi hodí rozpoužívané tělové máslo Cien. ☺♥ Krásný den přeji.

      Vymazat
  4. Ahoj Eri,
    používam iba tuhý antiperspirant, všetko ostatné na mňa nefunguje :) A telové mlieko mám z privátky v Nemecku a má neskutočnú pomarančovú vôňu...
    Pááá

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...