pátek 2. srpna 2024

#Recenze Dr. Müller & DMko



AHOJ HOLKY, 
moc vás dneska zdravím z předposledního dne od Jadranského pobřeží. ☀️🌞
Tento článek mám nafocený a připravený celý týden, ale k jeho sepsání se dostávám až nyní. Hrůza, prokrastinace je mou současnou činností. Ale tím vás nebudu zatěžovat, jak jsem marná a nemůžu se k ničemu dostat a udělat. 

Mám tady dva oblíbené produkty za poslední dny. Jeden je d Drogérie Müller, jde přímo o jejich privátku a pak pak o limitku Balea. 

Začnu tím, který je u mě doma delší dobu. Peelingy používám ráda, často, dělají skvělou službu, nyní se mi nejvíce osvědčil, když jsem ze sebe doslova "drhla" samoopalovák Astrid, který byl totálně žlutý, až to nebylo hezké a už vůbec ne přirozené. 

Limitka s vydrou je stále k dostání, je to spíš jarní záležitost. Já za pár korun ulovila tento sprchový peeling. Který je jemný, k pokožce šetrný, přitom velmi účinný a se samoopalovákem si poradil raz dva. Skutečně žlutou barvu z mého těla odstranil hned na druhý pokus, když jsem si jím vydrhla tělo. 

Kdyby konzistence nebyla tak až tekutá a zrníčka jemná, tak bych drhnutí mým stylem asi odnesla lehkým podrážděním pokožky. Opravdu jsem se vydrhla řádně, ale žádnou reakci, žádné začervenání ani podráždění se nekonalo. A to jsem se vážně nešetřila, což úplně nedoporučuji, dle vlastního uvážení, co snesete, co tvá pokožka zvládne. 

Jak jsem již psala, je to jemný peeling, spíš tekutější konzistence, tedy větší spotřeba může nastat. Prakticky nijak nevoní, neirituje kůži, je jemný a moc příjemný. Poradí si se všemi záhyby na těle, ale je i moc fajn a obličej. 👍


Vidíte, gel vpravo, skutečně jemná zrníčka, která se rychle rozpouští. Jelikož pendluji mezi dvěma domácnostmi, a kosmetiku mám dvojmo, tak peeling přímo na obličej nyní vynechávám a používám ten, co mám na tělo a dobře dělám. 
Za mě je to super peeling, za málo peněz, vyloženě mě obal s vydrou nezaujal, na mě je to až příliš dětské, ale produkt, co je uvnitř, je SUPER. Mohu vřele doporučit. 

Druhým SUPER PRODUKTEM je mycí a čistící gel privátní značky CADEA VERA drogérie Müller. Ano, zastoupení této sítě drogérií u nás chybí, jedná se o Německou značku, kterou já osobně jsem několikrát mohla navštívit na dovolené v Chorvatsku. 

Balení v tubě, která obsahuje 150 ml vyjde na 1,95€. Má jemně perleťovou barvu, krásně pění, vůbec nedráždí, skvěle vyčistí a i doodlíčí zbytek makeupu. 

Obsahuje termální vodu a výtažek z Aloe vera. Je určen pro všechny typy pleti vč. té citlivé. 

Cadea Vera je pritáka Dr. Müller, co se týká skin care. Mám zkušenosti ještě s pleťovými maskami, se kterými jsem byla taky velmi spokojená a psala na ně recenze. 


Tento gel nedráždí a nevysušuje pokožku. Používám denně, ráno jako čistění a večer, či odpoledne, jako druhou fázi odlíčení. 
Jemný gel, který ovšem jemně, krásně pudrově voní. Rozhodně si plánuji pořídit další produkty této privátky, abych mohla otestovat. Přímo k tomuto gelu je ještě v nabídce pleťový peeling, který vyjde rovněž na 1,95€. 

Řekla bych, že je to skvělý produkt, na kterém nejvíce oceňuji krásnou vůni a schopnost čištění, bez pocitu vysušené pleti. 

Pokud budeš mít cestu do Německa, Rakouska, nebo tuším, že i na Slovensku tato síť je zastoupená, tak doporučuji se zastavit. 



Holky, a tímto bych tuto dnešní double recenzi zakončila. Z obou produktů jsem oprávněně nadšená a MOC SPOKOJENÁ. Proto mohu vřele jak peeling, tak i wash DOPORUČIT. 

No a jaké oblíbence, v oblasti skin care máš nyní Ty? 
Nebo pokud bys mi mohla dát tip na nějaký produkt, který bych si mohla pořídit v Dr. Müller, budu za něj moc ráda. 

Měj pohodový dnešní den. 

pa E.


Díky za tvou podporu, která je pro mě velkou motivací. Budu ráda, když se zapojíš do výroční soutěže, kterou brzy plánuji. 



6 komentářů:

  1. Eri, to ti ta dovolená utekla... Prokrastinaci neřeš - dovolená je čas určený k nicnedělání :).
    Škoda, že u nás Müller není, vypadá to, že má zajímavé produkty
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, zdravím poslední den z Chorvatska. Dr. Müller je vážně skvělá, zase jsem mohla tady vyzkoušet spousty dalších produktů, budou recenze. Snad by se i vyplatilo zajet k našim sousedům, kde je zastoupen. Měj pohodový víkend. ☺♥

      Vymazat
  2. That scrub sounds wonderful! It is so nice to find good products for a decent price. <3
    the creation of beauty is art.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dr. Müller offers really great products. The Nivea scrub is great, it's nice to use on the face too. Have a nice summer weekend. ☺♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, přiznám se, že peeling by pro mě nebyl, já raději ty hrubé a čisticí gel jsem si zrovna dnes nesla na poličku nový, budu teď zkoušet od Ziajy s okurkou a mátou.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...