neděle 4. srpna 2024

#Recenze - letní malina a meloun 🍉



AHOJ HOLKY, 
moc vás vítám u dnešní dvojité, doslova letní recenze. 🌞🍉

Dneska to bude o malinovém šampónu z Hebe a melounovém krémíku z Avonu. 

Šampón s vůni maliny, ale skutečné, šťavnaté, sladké, která mě připomněla hned les, kde rostou lesní jahůdky. Jsem si zamilovala hned, jak jsem jej prvně vyzkoušela. Holky, skvěle funguje i při odstávce teplé vody, tedy pouze studená, a nebo ještě více ledovější tekla a přes to kvalita umytí mých vlasů, byla nerozpoznatelná, tedy skvělá. 


Velké 400ml balení jsem na Hebe pořídila asi za 100,- Kč na základě doporučení Silvy z YTB. Tak dlouho mi něco nevonělo, hlavně jde o ten moment, kdy se mi vždy vybaví les, procházka, lesní maliny & jahody a takový menší návrat do dětství. 


Gel neštípe, má čirou barvu, skvěle pění, k pokožce je šetrný. Určený pro poškozené a ulámané vlasy, tedy přesně pro mě. ♥
Holky, ta vůně je podmanivá a naprosto si mě získala. Chci se na Hebe podívat, zdali nemají ze stejné řady i jiné stejně voňavé produkty. 


Vlasy jsou lesklejší a krásně voní, zdali jsou posílené a chráněné úplně potvrdit nemohu. Ale kvůli té překrásné vůni bych si šampón ROZHODNĚ POŘÍDILA ZNOVU. 

Tedy pokud budeš nakupovat na Hebe, určitě doporučuji juknout na tuto Sielanka řadu. 
Tato vůně malinového šampónu a Isana sprcháč (s vůní orchideí - fialový) jsem vůněmi tohoto léta, alespoň tedy pro mě. Protože si mě naprosto získaly. ♥♥♥

Od Hani jsem si krom jiného vzala i tuto letní záležitost. Krémy na ruce od Avonu mám velmi ráda, kupuji pravidelně a nejvíce oceňuji vysokou míru hydrataci a rychlé vstřebávání. Obsahují glycerin, což je složka velmi žádoucí. 

Krém slibuje až 24h hydrataci, což je prakticky nemožné u mě vyzkoušet, protože si stále myji ruce. Tento krém jsem hned vyzkoušela doma a tak moc mi sednul, že jsem ho hned brala s sebou na dovolenou. 

Krém má sněhově bílou barvu, překrásně svěže voní a vyloženě evokuje léto, dovolenou, pohodičku a relax. 
Na to, jak vysokou míru hydratace má, tak není hutný, nezanechává žádný mastný film a rychle se vstřebává. Tedy je ideální jako parťák do kanceláře. 

Navíc krémy na ruce z řady Avon CARE se dají pořídit za pár korun, v poměru cena & výkon. Jsou dostupné stálé varianty, nebo např. sezónní, jako např. tento melounový. 

Obal se mi také líbí, tuba je praktická, skladná, hodí se do každé kabelky, batohu, nebo i jako multifunkční krém. Používám občas i na celé tělo, jak moc je mi příjemný. 

Za mě jsou to DVA SUPER LETNÍ PRODUKTY, které nyní velmi ráda a často používám. 

A jaké letní oblíbence máš Ty?? 🌞

Měj pohodový dnešní den. 
🌞🫶
Já na dopoledne ještě mažu na pláž a pak rychle pobalit a vyrážíme směr Praha. Vůbec se mi tedy po pravdě nechce. 

pa E.


Díky za tvou podporu, která je pro mě velkou motivací. Budu ráda, když se zapojíš do výroční soutěže, kterou brzy plánuji. 


4 komentáře:

  1. Ahoj Eri, krém na ruce máme doma zrovna načatý, resp. přítel ho má na nočním stolku. Šampon ovšem také nevypadá vůbec marně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, zrovinka včera jsem oba produkty večer řádně použila, no a po krémíku se jen zaprášilo. ☺

      Vymazat
  2. Eri, oba produkty vypadají zajímavě. Pohodovou cestu do Čech

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...