středa 7. srpna 2024

#Recenze pleťové masky z Drogérie Müller


AHOJ HOLKY, 
moc vás vítám u dnešní recenze. Drogérii Müller jsem vyzkoušela letos poprvé, ale hned jsem si spousty produktů, zvláště pak jejich privátní značky ve skin care velmi oblíbila. 


Tyto obě dvě masky jsem si pořídila při své první dovolené v Chorvatsku, letos v květnu. Všechny masky jsem brala po dvou, čili jsem měla možnost je vyzkoušet pro mě dostatečně, abych vám mohla sdělit svůj názor. 

Jdeme tady na to. Čistící, černá slupovací maska, která má navíc peelingový efekt. Slupovací - gelové masky mám ráda, i přes ten diskomfort, že jsou hůře sundavat. Tato šla sloupnout velmi dobře, dokonce jsem chvílemi měla až pocit, že dalším její benefitem je epilace nežádoucích chloupků na obličeji. 
Masku jsem použila celkem 6x a vždy velká spokojenost. Dokonce 2x přesně v den, kdy se mi udělaly dva pupínky na nose, krásně je zatáhla, vyčistila a druhý den byly o poznání menší. 👍

Maska vyjde na 1€. 

Maska obsahuje čistící BHA a AHA kyseliny plus hojivý a protizánětlivý Zinek. 
Je určena na problematickou a mladistvou pleť. 

Za mě tedy velká SPOKOJENOST, proto si ji rozhodně pořídím znovu. 

Jak jsem již psala, nebo jak jistě víte, tak tato síť není zastoupená u nás v Čechách, ale pokud máte možnost, určitě se v ní zastavte, vážně to stojí za to. 
Mají dosti jiný sortiment, např. v sekci dekorativní kosmetiky, ale pak i parfémů a potravin, či doplňků stravy. Navíc, personál je oblečen ve stylu stevardek, velmi elegantně. Vždy milé a upravené luxusně vypadající mladé slečny až dámy, jsou samozřejmostí. Servis je neuvěřitelný. To jsem ještě na této drogérkové úrovni nikde nesetkala. 
Druhá maska je vitamínová a projasňující. To, že voní a i chutná po pomerančích, je naprostá realita. 

Má světle oranžovou barvu, středně hutnou konzistenci s jemnými krystalky, které při nanášení trochu tají mezi prsty. A když jsem si masku nanášela, i třebas štětcem, tak MÁ LEHCE HŘEJIVÝ ÚČINEK. To naprosto miluji u kosmetiky. Určitě i proto mi tak moc vyhovuje a nutně si ji pořídit znovu. 

Maska krásně zbaví pokožku suchých místeček a nežádoucí vrstvy. Maska voní po sladkých pomerančích, ale i sladce chutná, což jsem zjistila vlastně omylem, když jsem ji smývala. 

Má skutečně lehce projasňující účinek, na pleti je MEGA PŘÍJEMNÁ, snadno se nanáší, rychle se smývá a pokožku zanechá jemnou, hebkou a vláčnou. 

Pokožku nedráždí, je vhodná pro všechny typy pleti a obsahuje krom vitamínového komplexu i pomerančový pečující olej. 


Obě tyto masky JSOU NAPROSTO SUPER, a to hlavně pro své SKUTEČNÉ ÚČINKY A VLASTNOSTI. 
Kdo má rád peelingové masky a zahřívací, tak je to rozhodně šálek jeho kávy. 

Jak jsem psala, masky jsem si natolik oblíbila, že jsem si je znovu na dovolené pořídila. 

A jak jsi na tom s maskami přes léto nyní ty? Zkoušíš ráda nové?

Přeji krásný a pohodový dnešní den.

pa E.

Moc ti děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, které si velmi vážím. Každý tvůj komentář a zpětná vazba je pro mě motivací. Díky za skvělou bloggerskou komunitu, kterou zde máme.



4 komentáře:

  1. Eri, ta pomerančový scurb mne zaujal. Slupovací masky v poslední době nějak moc nemusím.

    OdpovědětVymazat
  2. I really like different kinds of masks. I would love to try these. I haven't seen them before. Great review :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hi, thank you very much. I hope you have a great weekend. I caught some kind of virus, so I ordered the Ziaja goat mask with my purchase, on the recommendation of a YTB and it's totally awesome. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...