úterý 6. srpna 2024

#Shopping2024 XXXll.



AHOJ HOLKY, 
přeji krásný dnešní den a vítám tě o mých nových nákupů. Z nového týdne. 

YERBA MATE dovezená přímo až z Paraguay. Jsem dostala Od DM. 🤗
S kamarádem Petrem Sparťanem, který mimochodem byl taky kdysi v Praraguay (byl na dost vzdálených destinací, jako DM 🤗), jsme jej ochutnali a hnedle jsme zkonstatovali. Čaj je to velmi autentické chuti, dosti zemitý a doslova života budič. 
Tento článek zřejmě uveřejním až po tom, co budeme z Chorvatska doma, ale když jsem byla na Smíchově, tak jsem uskutečnila velmi rychlou akci. 
Usmyslela jsem si, že "nutně potřebuji" nové plavky, které budou ideálně z takového toho žabičkovaného materiálu, co po vzoru devadesátek, nyní frčí. Pamatuji si, že přesně takové měla moje máma. Dvoudílné, tmavě lila barvy a měla je snad osm sezón a to, že jsme každé léto jezdili k moři, někdy i 2x se podařilo. Taky stály tehdá asi 1200Kč (bavíme se o roce 1992). 
Tak, žabičkované to úplně nejsou, ty jsem dole v Teranově nenašla, ale mohla jsem si vybrat formou puzzle dvoje kalhotky, které jsou právě ty, co jsem si představovala. Jsou dosti vykrojené, do mého oblíbeného střihu brazilek. No sedí mi skvěle, jako na mě ušité, jen nevím, jestli seberu odvahu a vezmu si je skutečně na pláž. Tedy dvoje černé kalhotky - jeden kus mě prosím pěkně vyšel na 79,- Kč. 
A pak jsem si ještě za 249,- Kč k tomu vzala růžový vršek, abych tu černou rozbila. Sedí mi skvěle, jen musím přišít horní šňůrku, ale chápu, proč byly ve slevě. 

Celý nákup mě vyšel prosím pěkně na krásných 412,- Kč. (vč. papírové tašky). 

Milá slečna prodavačka se mě ještě ptala, zdali jsem si plavky zkoušela, že bez vyzkoušení nelze plavky vracet. No legrace, já si málokdy cokoli zkouším. 

Odcházela jsem nadmíru spokojená. 
A co jsem ještě dostala a musím to sem zařadit, jsou pravá francouzská mýdla z Marseille, opět poklad od DM. 

Krásně voní, hezky pění a celkově myjí. Pro mě asi top je samozřejmě varianta s vůní Levandule.
S kamarádem Karlem, jsem zašla cca po 1/4 roce na oběd a dostala k tomu ještě navíc pantofle do práce. Protože ty mé, co jsem tam měla byly již dosti použité. 
S Karlem se znám tak 20 let určitě a stále jsme v kontaktu a stále přátelé. 🤗

Pantofle jsou to extra pohodlné a prý taková z nouze cnost. 
Od Hani jsem si konečně vyzvedla balíček s Avonem. 
Holky, tento krém na ruce s vůní melounu je pecka. Na léto naprosto ideální. (Viz recenze z minulého dne ♥).

Objednala jsem si i rtěnku v odstínu Spring Bling, která je krémová a s jemnými třpytečkami. 
Vyloženě letní barvička, sama jsem byla krapet překvapená, jak PINK na mě jsem si objednala. 
Anew krémy mám ráda, jsou skvělé. Tuto variantu s protinolem a niacinamidem jsem neměla a i proto jsem si ho objednala. Jsou dost často ve výhodnějších setech, nebo v nějaké akci. 
Sparťanský hrnek, od táty pro kamaráda Sparťana, který měl své krásné výročí 6ti měsíců střízlivosti. 
No a jelikož táta Sparťana zná, tak jsem ho pro něj speciálně vyžádala. 
Sonnentor - Stermentanz bio černý čaj. Byl dobrý, vyloženě černé čaje nevyhledávám, ale taky se jim nijak nevyhýbám. 
Neodolala jsem výhodnému setu Elmex, já mám prostě tuto variantu moc ráda, taková klasika, která nikdy nezklame. 


Holky a tímto posledním kouskem bych zakončila mé týdenní nákupy. Je neděle, my se akorát vypravujeme a frčíme směr Murter - Chorvatsko a nikdo nás tady dva týdny neuvidí. ♥


Moc děkuji za Tvou podporu a přízeň blogu, bez které bych již dávno neměla motivaci pokračovat. Protože co si budeme, blogy ani vlastně v jistých sférách ani YTB dávno nefrčí. IG, reels a storis. No o tik toku se nebudu ani vyjadřovat, sama jej nemám a příliš o tom nevím. 

A jak jsi na tom Ty se sociálními sítěmi??

papa měj krásný a pohodový dnešní den. 

E. 



5 komentářů:

  1. Eri, já se snažím nerozšiřovat objem sítí, které sleduju. Přece jen je to žrout času. Takže zůstávám u blogu a FB (ten mám primárně kvůli kontaktu se sběrateli, ale občas přidávám i něco ze života). IG sice mám, ale skoro nevyužívám.
    Doufám, že jste v pořádku dorazili zpět do Prahy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Když koukám na tu krabici plnou mýdla, tak myslím, že něco takového bych nebyla schopná spotřebovat ani za pět životů. :D Ale jinak samozřejmě krásné úlovky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že bychom leda mýdlo museli nastrouhat a používat ve velkém 🌞😆. Jinak ano, souhlasím, je toho velká spousta. Přeji krásný a pohodový dnešní den. ♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, moc pěkné kousky, ten plavkový kup se vážně vyplatil. Já letos jedny plavky zlikvidovala, tak v případě nějaké koupací dovolené budu muset zase něco pořídit, ale jinak mi běžně jedny stačí. Co se týče sítí já jsem snad všude a jsem na nich podle toho jak je čas. Blogu, Instagramu a Tik Toku se věnuju pravidelně, zbytek jak je čas chuť atp.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, tak plavky jsem vynosila hodně, střídala jsem čtvery, ale překvapivě mi vykrojené kalhotky velmi sedly a bavily, byly naopak víc pohodlné. ☺♥ Krásný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...