čtvrtek 26. července 2018

Ochrana před sluníčkem - aneb opalovací přípravky



AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního letního článečku u dnešních opalovacích tipů. Máme léto a spousta lidí má prázdniny nebo dovolenou, kterou tráví u vody, u moře, u bazénu a je potřeba se chránit před sluníčkem. Dnes Vám představím moje tipy na ochranu před slunečním zářením, které doma mám a které doma mám a které používáme. 


Bioderma Photoderm Bronz SPF 30 jsem kupovala v loňském roce a jsem s tímto produktem nadmíru spokojená. Krásně ochrání před spálením a přitom se opálíte a jdete krásně dohněda. Navíc není mastný, krásně voní, tak jemně, nepálí a dobře se vsakuje do pokožky a dá se použít i na obličej a co je také prima má praktickou střičku. Kupovala jsem ho v lékárně, ale cenu už si nepamatuji. 


Produkt na opalování Sun Block Milk water resistant s SPF 35 jsem kupovala na dovolené v Turecku a nebyl špatný, skoro jsem ho dopotřebovala, jen mi byla nepříjemná parfemace a na obličeji mě pálil, ale na tělo byl fajn a šla jsem hned dohněda. Cenu si také nepamatuji a netuším, jestli se dá sehnat i jinde. 


Malinkaté balení Hydratačního mléka na opalování s SPF 10 od Astridu jsem dostala od svého otce a je prima na tamní klima, třeba když jsem byla u vody, u bazénu nebo u našich na zahradě tak jsem se s ním mazala a stačilo mi to a nespálila jsem se a s produktem jsem byla spokojená. 


Na obličej v létě nejčastěji používám tento produkt od značky Bioderma určený na obličej Photoderm Max SPF 50 + Cellular Bioprotection, který je zabarvený a mám ho v odstínu Light. 

Krém je velice příjemný, krásně jemně voní, dobře chrání, malinkato obličej zabarví a skvěle ho chrání a také mi vyhovuje lehká a dobře se vsakující konzistence. 

Opět koupíte v lékárně, ale cenu Vám neřeknu, dostala jsem ho od kamarádky. 


Na rty v létě používám balzámek na rty s ochranným faktorem Sun Dance z Dmka s SPF 50, který stojí pár korun a jsem s ním velice spokojená, protože rty dobře ochrání a hydratuje je. 


A jak se před sluníčkem chráníte Vy, jaké produkty jsou Vašimi oblíbenci?

Budu moc ráda za Váš tip.



Užívejte léto a sluníčko.

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...