pátek 6. září 2019

Oblíbenci za měsíc SRPEN = AUGUST 2019


AHOJ,AHOJ,

Přeji Vám krásný páteční den a mějte prima víkend. 

Moc Vás vítám u dnešního článku u OBLÍBENCŮ ZA MĚSÍC SRPEN - AUGUST 2019. 

Asi Vás příliš nepřekvapím, ale musím říct, že sahám po ozkušených a ověřených produktech, které doma mám a snažím se je tak nějak střídat, dle nálady a počasí, jak se tak říká. ☺☻♥



Bez bronzeru si vlastně už ani líčení nedokážu představit. Tento doslova obří bronzer značky Sephora mám nějakou tu dobu a stále neubývá. Je pro mou pleť a pro moje potřeby moc prima, má dobrou barvu, nepráší, je tak akorát pigmentovaný a na tvářích mi vykouzlí zdravější dojem pleti. Mám ho moc ráda, ale po pravdě po něm sahám docela málo. 


Líčení očí jsem příliš neřešila a o to víc jsem se asi zaměřila na pleť jako takovou a na tváře a lícní kosti, proto tady mám ROZJAŇOVAČ MAČ A TVÁŘENKU BENEFIT ROCKATEUR. 

Oboje je skvělé, rozjasňovač trochu víc práší, než bych si asi představovala, což ostatně vidíte na detailu fotky, ale nijak extra mi to nepřekáží. Tato kombinace mi přijde taková teplá, příjemná a vzájemně se pěkně doplňuje. Benetit prostě tvářenky a obecně pudrové produkty umí, takže asi není třeba pět na ně další chvály. ☺☻



Řasenku jsem volila voděodolnou a to Maybelline Lash Sensational, která má skvělý kartáček, který vyhovuje pro použití horních i spodních řas. Jde dobře a snadno odlíčit - na to, že je to voděodolná a dobře držící řasenka a vydrží skutečně skvěle. Né, že bych se potápěla či dováděla v bazénu, ale přes letní období jsem prostě zvyklá voděodolné produkty používat. Je mi to asi příjemnější. 



Lehký pudrový minerální make-up od Mary Kay jsem používala de facto celé léto a to z toho důvodu, že jindy by mi nestačil, je opravdu lehký, přitom krycí, dá se v pohodě navrstvit nebo v průběhu dne opravit či doplnit a vyhovuje mi jeho rychlá aplikace a celkové nanášení je šup šup. 



I přes to, že mám suchou pleť, tak mám rozšířené póry se sklonem k zanášení - toto mám geneticky dané po mojí mamince, alespoň vím, jak na svou pleť a mám představu, jak bude stárnout s přibývajícími roky. Na čištění se mi velice osvědčil tento pomocník v podobě tonika od značky La Roche-Posay, který skvěle čistí, nedráždí, jen tak lehce poštipkává a skvěle stahuje póry. 


Na suchou pokožku patří v mém případě tělový krém, máslo či nějaká jiná hydratace, tento tělový krém s báječnou a silnou parfemací Dior Addict je naprosto báječný, ale není na každodenní použití, to je mi až příliš vzácný, ale je to klenot. ♥



Kdy jindy nosit světlé barvy a proto jsem vytáhla a nosila i tuto kabelku Calvin Klein, kterou mám z Vinted, čili z druhé ruky, ale je naprosto v pořádku, není příliš nošená, jen jsem si musela zvykat na to, že má jen jeden popruh a to do ruky. 

Je krásná, vše potřebné se do ni krásně vejde a ta světlá elegantní šedá barva je prostě TOP. ☺


No a to jsou moji srpnoví oblíbenci, čili produkty, které jsem používala nejčastěji a vlastně z dekorativky po ničem jiném ani nesáhla. 

A co jste si za poslední prázdninový měsíc oblíbili nejvíce Vy?


Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.



4 komentáře:

  1. Poznám zo zoznamu iba maskaru, ale nie som s ňou spokojná...
    Krásna kabelka a zaujal ma ten rozjasňovač. Ja mám momentálne tekuty od Alverde a je fajn.
    Prajem tiež pekný víkend!
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mac má skvělé produkty, miluji jejich rtěnky - ty jsou prostě ikonické, pak mám make-up, ale ten je sice fajn, ale znám lepší pro mé potřeby a rozjasňovače a tvářenky a bronzery obecně si lidé moc chválí....a já jsem také spokojená....☺♥

      Vymazat
  2. Tu řasenku mám taky ráda, je moje nejoblíbenější.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řasenky od Maybelline prostě umí, asi nejlepší řasenka z drogérie. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...