sobota 28. prosince 2019

Spotřebováno za měsíc listopad = november 2019


AHOJ,AHOJ,

Přeji Vám krásný víkend tohoto roku, a vítám Vás u dnešního článku se SPOTŘEBOVANÝMI produkty za měsíc LISTOPAD 2019. Zimní počasí je neoddělitelně tady a to pro mě znamená větší péči o své tělo a pokožku obecně. 

Vrhneme se tedy na to a začnu u vlasové kosmetiky. 

  • Šampon Cien s výtažky z ovoce a vitamínů nebyl vůbec špatný, ba naopak. Šampon dobře myl, pěkně pěnil, bylo ho 500 ml, vlasy nevysušoval a pro mě to byla skvělá alternativa běžného šamponu z drogérie. ZA MĚ SPOKOJENOST A MOHU DOPORUČIT. 
  • Suchý šampon jsem v poslední době začala používat čím dál častěji a měla jsem doma tento Batiste - original. Bílé skvrny mi ve vlasech dělal, ale to je také mojí nešikovností, na druhou stranu se skvrny daly dobře vyčesat a pro mé melírované vlasy to není "žádná tragédie". Skvěle mi prodloužil "mycí cyklus" klidně i o 2 dny a celkově jsem s ním byla MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ. 

  • Balea sprchové gely jsou celkově velice fajn. Asi nejvíce mě na nich lákají hravé obaly, které mě baví. Toto byly limitované edice z letošního léta - podzimu, které krásně voněly po svěžím ovoci, dobře pěnily a celkově HODNOTÍM KLADNĚ. 



Hydratace pokožky je pro mě pojem troufám si říct TOP 3. Má suchá pokožka si zvláště v chladných a sychravých dnech říká o výživu. 
  • Balea body lotion Magical team z nedávné limitované edice bylo moc FAJN. Nebylo ničím sice výjimečné, byla to běžná tělová emulze, na kterou jsem od značky Balea zvyklá, ale mě jejich tělové emulze, které si kupuji pravidelně a nejvíce mě lákají jejich různorodé vůně a limitky. EMULZI MOHU URČITĚ A RÁDA DOPORUČIT. 
  • Balea tělový krém s 24h účinkem ve mě jednak vzbudil velkou nostalgickou náladu a to mě hodně bavilo. Krém sám o sobě byl hutnější, příjemně se nanášel, skvěle hydratoval, horší to bylo se vstřebávacím procesem, ale celkově vzato JSEM BYLA MOC SPOKOJENÁ. 



  • Avon planet spa je moje nejoblíbenější řada svého druhu. Tělový peeling s výtažky z Mrtvého moře byl OPRAVDU PARÁDNÍ. Měl skvělý abrazivní účinek, fantasticky voněl - vůně mi připomínala pobyt v kosmetickém salonu nebo lázních. 
  • Loccitane - neznám lepší krémy na ruce, než od této značky. Maličké = praktické balení do každé kabelky, které ovšem se nedá běžně sehnat, ale o to větší radost mi přinášejí. Tento krém byl s vůní třešňového květu, která byla příjemná, konzistence lehčí, ale hydratace nepokulhává. ZA MĚ PROSTĚ TOP, TOP, TOP HAND CREAM. ♥
  • Balea - balzámek na rty z letní limitky s vůní exotické papay  byl MOC PRIMA. Balzámek krásně voněl, dobře hydratoval a tyto tyčinky na rty si ráda kupuji opakovaně. 


  • Benefit - denní hydratační krém = TOTAL MOISTURE  a oční krém = ITS POTENT. Oba krémy byly SKVĚLÉ. Hydratační krém jsem již měla v plném balení a vím, že mojí pleti a mým potřebám plně vyhovuje. O očním krému jsem toho slyšela spousty a chtěla jsem se přesvědčit na vlastní kůži. Já jsem obecně vzato hrozný lajdák s péčí o oční okolí, takže největší úspěch vnímám to, že se přiměji k pravidelnému používání produktu k tomu určenému. Oční krém byl hutný, příjemný, nedráždivý a oční okolí zanechal jemné, hebké a projasněné. ZA MĚ ROZHODNĚ ANO - OBA PRODUKTY MI VELICE VYHOVOVALY. 


  • Mám tady i dva zástupce z řad dekorativní kosmetiky: opět značky Benefit a jejich Bad gal Bang řasenka byla SKVĚLÁ, ÚŽASNÁ a mě vykouzlila úžasný a smyslný pohled. Řasy mám poměrně dlouhé i husté, jen jsou díky své světlé barvě téměř neviditelné. Tato řasenka byla zprvu trochu tekutější, ale mě to žádné potíže nečinilo, naopak díky své konzistenci mi vydržela skutečně dlouho a rozhodně jsem S NÍ BYLY VELICE SPOKOJENÁ. 
  • Nars - mini verze rtěnky s krémovou konzistencí a lehkým shimmerem byla moc fajn. Ráda jsem jí používala, když jsem netoužila po výrazných rtech a také mi vydržela velice dlouho. Díky mému neopatrnému zacházení se mi ovšem zlomila a proto i ten zbyteček již dávám pryč. ANO RTĚNKA NARS BYLA PRO MĚ MOC FAJN. 


  • Balea - sůl do koupele s vůní vodního melounu byla moc fajn. Pěkně obarvila vodu, vytvořila i jemné bublinky, krásně ovocně voněla - A JÁ JSEM S NÍ CELKOVĚ BYLA SPOKOJENÁ. 
  • Ebelin - vatové odličovací tamponky jsou skvělé, jemné, šetrné, netrhají se, dobře absorbují tekutinu, cenově dostupné a pořizuji si je pravidelně, ZA MĚ ANO. 
  • Cien - pleťová maska anti age, byla MOC PRIMA. Krásně hydratovala díky své hustší konzistenci a mojí pokožce DĚLALA DOBROU SLUŽBU - DOPORUČUJI. 


  • Dostáváme se pomalu do takové té běžné "domácké" spotřeby. Cien - mýdlo na ruce v praktickém sáčku mě překvapilo hned 2x. Jednak svou úžasnou sladkou vůní mandlí a pak také cenou = 20,- Kč za 1 l balení.... ☺. Od té doby se toto mýdlo stalo mým nejoblíbenější a kdykoliv ho v Lidlu zahlédnu a potřebuji ho, neváhám a pořídím si ho znovu. ZA MĚ VELKÉ ANO A MILÉ PŘEKVAPENÍ


  • Sidolux - toto byla moje druhá nebo snad třetí varianta a mě osobně vůně Marsejké mýdlo příliš nesedlo, ale rozhodně mám v plánu si pořídit nějakou další variantu. SIDOLUX ANO, ale tato vůně za mě NE
  • Zubní - ústní voda Donto dent byla fajn, tato varianta antibakteriální mi vyhovuje asi nejvíce. ANO - doporučuji. 


  • Tesco modrá aviváž na prádlo - Soft & fresh sky fantasy mě velice mile překvapila, voněla naprosto parádně a přirovnala bych ji k mému oblíbenému modrému Softlanu - ROZHODNĚ DOPORUČUJI
  • Olivový olej z Lidlu - skvělý, lahodný a kvalitní, ZA MĚ VELKÁ SPOKOJENOST. 


  • Purina - One dual nature - granulky pro Izi kupuji pravidelně, snažím se střídat buď tuto značku a nebo ještě mám oblíbenou zn. Brit. Tyto byly nějaké "inovativní" - trochu na mě působily jako Nature - bio produkt a výsledek byl takový, že si je Izinka oblíbila stejným způsobem a to je znak toho, že je pořídím znovu. ANO MOHU DOPORUČIT. 


  • Camembert = tento z Penny marketu je ten nejlepší, nejchutnější a pro mě je to TOPKA, kupuji stále dokola. 
  • Poslední dobou jsem se naučila kupovat různé "paštiky" a tato Manadlová z Lidlu mi docela hodně vyhovuje. 
  • Bylinkový čaj z Dmka nebyl špatný, ale slibované účinky na tělo i mysl jsem nezaznamenala, jen bych ráda upozornila, aby jste si prostudovali složení, mohou obsahovat různé alergeny. 
  • Slunečnicová semínka s jemným závanem chilli opět z Lidlu mi opravdu hodně chutnají a dají skvěle zakomponovat třeba i do různých salátů. 


A co by to bylo za spotřebovance, kdyby v zimním - podzimním období nebyly zastoupeny vosky či nějaké svíčky. 
Tento podzim - zimu jsem začala pálit vosky nějak později, proto se tady objevují až nyní. Zásobu mám ještě z letošního roku. ☺

  • YC - Summer Scoop - byla jemná, ovocná a trochu sladká vůně, kterou jsem si dopřávala spíše přes den, a tak trochu jsem si tím navozovala "letní" atmosféru, která je bohužel dávno pryč. 
  • YC - Rhubarb Crumble - miluji kořeněné a orientální vůně, nebo vůně sladkých dezertů, to prostě pro mě neodmyslitelně k tomuto počasí patří. Sladká, těžší vůně skvěle provoněla větší prostory a dlouho vydržela. ♥
OBA VOSKY MOHU VŘELE DOPORUČIT. 



Tak, toť moji listopadoví spotřebovanci. 

No a jaké produkty jste za poslední dobu spotřebovali Vy?



Moc Vám děkuji za přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 

6 komentářů:

  1. Zalíbilo se mi to mýdlo na ruce. Velké balení za málo peněz. Asi se budu muset podívat na tu jejich kosmetiku, jak někdy zabloudím do Lidlu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od té doby, co jsem vyzkoušela toto mandlové Cien mýdlo na ruce, nechci jiné ☺♥.

      Vymazat
  2. Tekutá mýdla kupuji většinou v DMku, ale tohle nevypadá taky špatně, hlavně cena je super. S posledním balení odličovacích tamponů z DMka jsem byla dost nespokojená - při vytahování ze sáčku se rozdělovaly, což mi lezlo na nervy... Možná to bylá vadná šarže, zkusím je vzít ještě na milost.
    Hezké poslední dny roku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také přeji krásný předposlední den v tomto roce. Já si vatové tamponky přendavám do takového košíčku, ale když se trhají nebo rozdělují, tak jsem z toho také nemile překvapena..... Zrovna jsem pořídila v Lidlu mýdlo na ruce v XXL akci s vůní kokosu, škoda jen, že to přes rýmu necítím...., ale opět super výhodná akce a jistě i vůně. ☺

      Vymazat
  3. Děkuji za zhodnocení těchto výrobků. Přiznám se, že některé neznám, ale ráda se po nich poohlédnu.
    Přeji hezký večer. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ☺ Já děkuji za komentář a určitě něco vyzkoušej, dle svých preferencí.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...