pátek 15. října 2021

Oblíbenci za měsíc září 2021


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný pátek, a vítám Tě u dnešního článku s mými oblíbenci za měsíc září 2021, které jsou velmi různorodě poskládané. Ale naprosto reflektují stav, který jsem zažívala a produkty, po kterých jsem prakticky sahala neustále.



Mažu své tělo denně, po každé sprše a nejčastěji jsem používala tuto tělovou emulzi Balea vegan s avokádovým a jojobovým exktraktem. Lehká, příjemně - jemně parfémovaná, přitom dostatečně hydratační, jen s horší vstřebávací schopností, ale já mám obecně Balea tělové emulze velmi ráda a kupuji pravidelně. Takže za mne Ano. 

Balea maska na nohy papaya love byla výživná, hutnější, moc krásně voněla, vystačila mi tak na 3-4 plnohodnotné použití, no a zvláště se hodila po mých častějších a častějších pokusech běhat. ♥


Tyto botky Niky rennew ze Sportisima, které jsem si pořídila na jaře byly koupí roku. Jsou lehoučké, jako pírko, přitom tak dobře tvarované, polstrované a airodynamické, že při samotné chůzi doslova vybízejí k rychlejší chůzi, k běhu jako stvořené. Alespoň mě se v nich běhá naprosto skvěle. Asi nejlepší investice do bot, za tento rok!! Nosím je samozřejmě nejen na běh, to bych je prakticky vůbec nenosila, protože mé pokusy běhat se sice zvyšují, ale stále to není nic extra. 


Laky Douglas jsou taky parádní. Zvláště pak Stay care gel v tmavěfialové barvě nosím prakticky pořád. Občas ho prostřídám s červeným, ale tento Douglas drží skvěle a hodí se prakticky ke všemu. (používám na lakování nehtů u nohou). 


Pleť čistím denně, pravidelně používám masky, ale také peeling, tak 2x do týdne a tento pánský Balea se mi velmi osvědčil. Vyhovují mi jeho jemná, přitom velice funkční abrazivní částečky a skvěle vyčistí a nevysuší tolik, jen pozor na parfemaci, ta nemusí sednout každému. 

Suchý šampon je nezbytností, tento Soft Cotton krásně voní, vlasům dodá objem a proces mytí mi o min. jeden den prodlouží. Super produkt. 

Odličovačem č. jedna byl tento dvoufázový Astrid, který jsem právě dopotřebovala. Nyní mám jiný, který čekal na své vyzkoušení, ale neváhala bych a do Astridu bych šla znovu a ráda, dělal dobrou službu. 

Poslední měsíce jsou nějak více hektické, rychleji ubíhají, děje se toho snad víc, než stíhám pobírat a možná i proto častěji vyhledávám své kamarády a společenství AA. 
Také jsem začala více se interně "angažovat" v rámci naší skupiny Anděl. 


Jak říká Kenny, jsem čistokrevná depešačka, no a to je prostě pojem, navíc tomu skutečně tak je. Neposlouchám prakticky nic jiného. Příliš nové trendy v muzice nesleduji, nějak mě to ani neláká, jsem vlastně celkem konzervativní, nejen v hudbě. Mám ráda to své, ověřené a k novým věcem si musím prostě dojít tak trochu sama. 


Make-up jsem samozřejmě používala na denní bázi, do práce prakticky vždy, o víkendu pokud nikam nejdu, tak se nelíčím. Ale nyní používám toto kombo, které jsem kupovala tuším že v Rossmannu v nějaké výhodné akci. Voděodolná verze skvělé řasenky Lash sensational a můj oblíbený Rimmel Match Perfection v odstínu 100 Ivory. Oba produkty mám vyzkoušené a ráda se k nim vracím, protože mé pleti a mým potřebám max. vyhovují a dělají mi skvělou službu. 

Myslím si, že jsem obsáhla snad všechny sféry svých oblíbenců, alespoň tak, aby článek nebyl nekonečný. 

No a jakými produkty jsi se nejraději/nejčastěji obklopovala Ty?


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A



4 komentáře:

  1. Zaujala mne tělová emulze s avokádem od Balea, ale mazadel pár doma ještě mám, takže tu zatím kupovat určitě nebudu. Ale potěšila mne pozitivní zkušenost se suchým šamponem od Balea - nějaký suchý šampon si budu muset v nejbližší době pořídit, tak mám inspirace.
    Já v poslední době byla hodně spokojená s regeneračním sérem od YR.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáno, jj Balea suché šampony kupuji pravidelně a jsem s nimi spojená. ☺ Mazadlo mám nové z Lidlu a je velmi hutné a výživné, takže velká spokojenost, ale taky ho střídám. Prima víkend přeji.

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    moc pěkní oblíbenci, já jsem ty za září ještě nestihla sepsat, snad o víkendu...Znám jen makeup a řasenku v klasické verzi, ale oba jsou to oblíbené produkty i u mě. Měla jsem je už několikrát.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Hani a děkuji. Také se o víkendu chystám na nějaké články. Pěkný den přeji. 😉

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon The Tranquility ritual face mask with Dead Sea Minerals

  AHOJ HOLKY,  přeji krásný den. Vítám tě u recenze na mou novou masku z mé oblíbené řady Avon Plane Spa - s minerály z Mrtvého moře - THE T...