středa 18. května 2022

#Shopping&GiftTimeRamdon No. 26

AHOJ,AHOJ,
přeji krásnou středu, a vítám Tě u dnešního článku s mými nákupy, kde se ještě tedy vyskytly nějaké dárky, k mým narozeninám. ... což jsem již zmínila v předešlém článku, či sdílela na IG. Čili se omlouvám, za menší zpoždění s vydáním článku...👀🙏😇
Dárky rovnou začnu. Sice přišly trochu "opožděně", ale zato větší překvapení to pro mne bylo. 
Tuto nádheru mi M. připravil = vyskládal na postel a já ji objevila po příchodu z prvního dne v nové práci. 

No uznejte, lépe to načasovat nemohl, to je prostě celý on. Byla jsem v šoku a tak překvapená, plná radosti a chvílemi až dojetí. 
Vzorečky třech vůní se rozhodně hodí, Valentino a Miss Dior znám a obě mi velmi voní. Ovšem Victor Rolf značka, je pro mne neznámá. Vůně je dosti sladká a neoslovila mne. 
M. mám rád značku Giorgio Armani, sám si jiné vůně prakticky nekupuje. Již jednou k narozeninám (tuším, že to bylo 2019) jsem od něj dostala dámský Armani Code, který byl fajn, jelikož jsem jej znala od své kamarádky a bývalé známé Helči. Ovšem klasická verze parfému Sí mne osobně neoslovila, když jsem ji zkoušela na Chodově. 
Nevzpomínám si, že bych se o této červené verzi zmínila, ale na základě chválení a doporučení Šmajdy vím, že je to jiná vůně, která je prý parfém povznáší a dělá jej "lepší". 
Ano, mohu potvrdit, parfém mě překvapil a to mile. Voní příjemně, sladko - kořeněně, přitom tak noblesně. Rozhodně toto je vůně, která mi sedla hned na první dobrou a tímto setem s tělovým krémem a parfémem v mini verzi 7ml se M. naprosto trefil. Wau, páni, tleskám. 👌🖤
Ovšem Chanel je Chanel a jak já s oblibou a svým specifickým humorem, "když máš na sobě Chanel, netřeba oblečení". 
Chanel Gabrielle si tímto mohu odškrtnout ze svého aktualizovaného WishListu. 
Páni, M. se vyznamenal, jednak mě poslouchá, prý že si nic nepamatuje...🙈, ten má paměť, jako slon a navíc také čte můj blog. Co je víc. No z dárku jsem přímo nadšená. 
Tato vůně je lehce žensky rafinovaná a sofistikovaná, nejedná se přitom o žádnou mainstreamovou záležitost. To rozhodně ne. 
Květinovo - kořeněná, středně těžká vůně, která podtrhne ženskost a zavine do jakési pomyslné pohody a sebejistoty. V této vůni se cítím krásně, žensky, jemně, přitom silně a cítím ji krásně celý den. 
Mě pak tak nějak cestou tramvají došlo, že mí "osudoví muži" mi jako překvapení, právě dárkem k narozeninám darovali parfém Chanel, můj oblíbený. 
M. tímto zabodoval na plné čáře. 🖤👏
No a jelikož jsem mu darovala Xiaomi náramek na monitorování spánku, který ovšem vyžadoval instalaci speciální App, nabízející další funkce, tak M. sám od sebe přišel s myšlenkou, nápadem, že si pořídíme ještě "chytrou" váhu. 
Neuplynul týden, a váha je doma. Dokonce se nám ji podařilo rychle zprovoznit a nyní o nás ví prakticky úplně všechno. 🙃

Do Rossmanna jsem na doporučení Sabči a krom toho mi do oka padl tento noční suchý šampon. 
Minimálně mne zaujalo výrazné balení, které mne i zároveň přesvědčilo, si ho pořídit. Protože suchý šampon se nikdy neztratí. 

A pro tento produkt jsem do Rossmannu zavítala. Gel/pěna na holení Isana z jejich limitky Lovely Dreams, kterou Sabča doporučovala. 
Mne při čtení recenze tak nějak došlo, že jsem snad nikdy od Isany pěnu na holení neměla a opět mě zaujal obal. 
Na nový pracovní stůl byl potřeba i nový - čistý stolní kalendář, na které já jsem prostě zvyklá. 
Kupovat ho začátkem dubna je trochu zvláštní, ale v Levných Knihách jej měli za 29,- Kč. Sice příliš na výběr nebylo, ale použít se dá. 

A zjistila jsem, že mi doma došla Modrá Indulona, k mému překvapení jsem žádnou další v zásobě neměla, takže jsem si hned druhý den pro ni jela. Ale něco mi asi uniklo, protože jsem nezaregistrovala, že by stála až 70,- Kč. Páni, to je slušné zdražení...., inflace se někde vyšplhala hodně vysoko....

Ovšem, Modrá Indulona mi stojí za každou svou korunu, čili jsem si jednu v Tescu za 63,- Kč pořídila. 

Příště budu lépe sledovat akce v Lidlu, kdy ji mívají v Retro edici a nebo vím, že jsem ji jednou - loni na jaře výhodně pořídila v třebíčském Kauflandu. 

Sáčkový čaj s příchutí citronu a zázvoru pro ty okamžiky, kdy se mi nechce připravovat sypaný čaj. 

Arašídy v křupavém těstíčku jsem ještě výhodně sehnala a chutnaly mi, plus jsem k nim vzala jednu kořenící směs na pečené maso od Knorru. 


Ale co mne hodně zaujalo v Levných Potravinách, je tato MLETÁ KÁVA původem z Itálie. 250g bylo zlevněno o 50% a mělo by jít o směr Arabiky  a Robusty. Vyzkoušíme, uvidíme, zatím jsme nezkoušeli, jelikož máme káv otevřených celkem dost a mohly by také "vyčichnout", což není žádoucí. 


V Tescu jsem úplně náhodou zahlédla tuto skleničku, která je vyrobena v Polsku, o objemu 370ml a vyšla na 30Kč. 


Byla snad ve čtyřech různých provedení, ale já si vybrala tuto s vážkami a kytičkami. Je to naprosto zbytečnost, další nádoba na pití, jako bychom jich měli málo, ale mě se tuze líbila. 


No ty jo, byla jsem rozzářená, jak malé dítě. No a abych těch roztomilostí a infantilností nebylo málo, tak jsem našla box papírových kapesníků, s tímto zvířecím motivem. 🤗

Měla jsem cestu na Smíchov, tak jsem se stavěla v Sephoře, ovšem již podruhé se mi stalo, že slečna byla neochotná, sotva odpověděla na mou otázku, vlastně jsem si poradila s výběrem sama. Nevím, asi jsem ji obtěžovala. 

Nicméně mne to neodradilo od toho pořídit si toto SÉRUM S VITAMINEM C OD ZNAČKY THE INKEY LIST, kterou jsem chtěla vyzkoušet. 


Vybrala jsem si Vitamin C, jelikož mi mé stávající od The Ordiny dochází a mám ho přesně rok.  Projasnění, dodání svěžesti je přesně to, co má pleť nyní potřebuje a co jsem chtěla. Proč The Inkey List, obsahuje aktivní látky a doporučovali jste mi ho na blogu. 

280kč toto balení = 30 ml, ovšem na e-shopu je k dostání za 230,- Kč, čemuž nerozumím. 

oficiální popis produktu:

Vitamín C je účinná složka pro rozjasnění pleti a výkonný multifunkční antioxidant. Zmírňuje viditelnost hyperpigmentace, zlepšuje mdlý vzhled pleti a redukuje jemné linie.

JAK PŮSOBÍ:
The INKEY List Rozjasňující sérum s vitamínem C, které obsahuje 30 % čisté kyseliny L-askorbové, pomáhá rozjasňovat vzhled pleti a zaměřuje se na projevy stárnutí. Navíc pomáhá chránit pleť před volnými radikály a znečištěním. Používejte nejlépe ráno. Bohatá krémová textura má okamžitý vyhlazující efekt, takže se skvěle hodí jako podklad pod make-up.



Římské baby salátky, jeden energy drink, maličkatá plechovka limči...., to vše z Levných potravin. 

Toustový chleba z Delmartu za 20,- je skvělý a sýr s bílou plísní, který je určený k rozpečení, ale chutná dobře i jen tak, nebo já si ho tentokrát dala do toustů. 

V Pepcu jsem sháněla nástěnné hodiny, ty neměly, ale objevila jsem tam toto balení MINI-RUČNÍČKŮ. Asi je znáte, tuším že o nich mluvila Šmajda. V balení jsou tři kusy a stojí neuvěřitelných 25,- Kč. 


Vzala jsem si i skřipečky, které již mám ozkoušené a jsou naprosto super, jedno mýdlo do práce a zrcátko za 50,- Kč jsem tam nemohla nechat. 


Ručníčky jsou super, již jsem je vyprala a ty stávající, které již nejdou vyprat (leda asi vyvařit, což dělat nebudu), vyřadím a zužitkuji na drobný úklid. 

Páni, toto bylo mé nákupy, nebo a úžasné dárky, které jsem dostala od M. 🖤

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



5 komentářů:

  1. Eri, pobavila jsi mne těmi kapesníčky a malovanou skleničkou. Taky si občas něco koupím, protože mne zaujme obal nebo dekor :). A taky mám váhu spárovanou s hodinkami. Jen to mám stažené do PC a ne do mobilu (protože na PC na to líp vidím :D)
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, aha, jde to do PC, to jsem nevěděla. Já se prakticky nevážím. Sklenička je taková jarní : )). Krásný den přeji.

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    krásne darčeky si dostala, vidieť, že ich niekto vyberal s láskou...
    Veľmi ma zaujala tá váha, aký je to prosím model?
    A tie vreckovky sú super, aj ja by som si ich hneď kúpila :-)))
    Maj sa krásne, pá

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné dárky, z těch bych měla také radost!

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...