úterý 20. června 2023

#Recenze - Kapka orientu - Tesori dOriente

 

AHOJ, AHOJ,
přeji krásné úterý. Moc Tě vítám u dnešní recenze. Dala jsem si na čas, pravda s tímto sprcháčem, který jsem dostala od Sabči. 
Tesori D Oriente je značka, kterou příliš neznám a měla jsem právě možnost vyzkoušet jí jen díky Sabče. Sama jsem si žádné produkty nepořídila, ale co jsem vyzkoušela, tak mi náramně vonělo a i do vlastností vyhovovalo. Snad jsem kupovala na základě mé kladné zkušenosti sprchové gely, jako dárek. 

Prvně jsem tyto produkty, tedy tím myslím tuto značku zaznamenala v Německu, když jsem tam s našima před lety byla na velkém nákupu. 

Tento sprchový gel OLIO DOCCIA má velmi výraznou vůni, orientálního typu. Je těžší, ale při samotném sprchování a k závěru se její intenzita zjemní a cítím až lehké a šťavnaté citrusy, což mě jednak překvapilo a mile potěšilo. 

Mě těžké a výrazné vůně nevadí, nebolí mě z nich kupodivu hlava, mám je velmi ráda a dávám přednost výraznějším parfémům. Tento sprcháč je zajímavý, tak bych jej asi popsala já. Není špatný, to vůbec ne, není to ale top produkt, který bych si nutně potřebovala pořídit znovu. 
Značku Tesori d Oriente můžete nyní sehnat celkem snadno, buď to v DMku jsem ji viděla, pak mohu odkázat na jistotu kluků z DrogerieZDE, a nebo na jiných e-shopech. 
Balení je přezdobné, typické pro arabský svět. Mě příliš neoslovilo, ale je výrazné, což je zase marketingově dobré, si myslím. Konzistence je gelová, barva čirá. Gel má středně - spíš méně hustější texturu, dobře pění a okamžitě po otevření lahvičky se intenzivně rozvoní. 
Co mohu určitě vyzdvihnout je právě dávkování, které je praktické v systému press. 200 ml lahvička se pohybuje okolo 100-130,- Kč. Na výběr je celá řada vůní, ale i produktů. Můžete se podívat např. nově po pracích prostředích, avivážích, po tělové produkty a produkty do sprchy. 
Tento gel ráda dopotřebuji, ale první variantu, kterou jsem měla - ZDE, mi nějak sedla více. 

A co ty, znáš tuto značku? Máš nějaké ozkoušené produkty, které Ti vyhovují?

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥


Můžeš mě sledovat třeba i na  INSTAGRAMU a FB.

 


4 komentáře:

  1. Ahoj Eri, já mám od Tesori nejradši asi aviváže, v kosmetice jsou na mě ty jejich vůně trošku moc.

    OdpovědětVymazat
  2. Já myslím mám od této značky v zásobách sprcháč z Glanc boxu, ale ještě jsem se k němu nepropracovala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná lepší na zimu, síla - intenzita je značná. Krásný den přeji. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Hebe produkty III.

AHOJ HOLKY,  přeji krásný dnešní den. Moc zdravím od Jadranu. 🌞Nová dvojitá recenze produktů z Hebe e-shopu je zde.  Začnu pleťovou maskou ...