středa 27. prosince 2023

#recenze Běžní OBLÍBENCI II.

AHOJ HOLKY, 
Přeji pěkný pátek a moc vás vítám u dnešní recenze. Takoví malí oblíbenci, docela obyčejné produkty tady mám. 
Nee, jsou to produkty, které jsem ještě nezkoušela a chci se s vámi podělit o mou zkušenost. 

ToDay - gel na holení s Aloe Vera jsem pořídila v Penny, záměrně, abych zjistila, jakou kvalitu má. Cenově se totiž pohybuje stejně, jako Balea a nebo Isana. 
U nás v Penny mají tedy jen dva druhy, tento dámský a potom pánský. 
Cena za balení o 150ml je cca 40,- Kč, což je krásná cena. 
Tyrkysový gel se záhy promění v pěnu, která nestéká nikam, pěkně gel přilne k pokožce, za COŽ DÁVÁM PLUSOVÉ BODY. 
Gel je to příjemný, vůně jemná a nevtíravá. Krásně se s ním oholím, dle běžné potřeby. Nedráždí pokožku, vytvoří příjemnou jemnější pěnu. Za mě OPRAVDU MOC FAJN PRODUKT, KTERÝ MOHU DOPORUČIT. I proto na něj píšu tuto recenzi. 
Garnier maska na vlasy z řady Botanic Therapy - JEMNÁ HYDRATAČNÍ MASK. Tak tu jsem pořídila tuším, že na jaře v DMku za cca 100,- Kč. 
Co mě opět nepotěšilo, je balení bez ochranné fólie, či víčka. 
Maska slibuje, jemnou, ale dostatečnou hydrataci vlasů, již za 1min. No nevím, masku nechávám působit cca 5min pokaždé, jsem na to tak zvyklá. 
Klasicky nanesu do délek, bílou masku, která má ovšem řidší konzistenci. Proto tedy je potřeba rychlejší a šikovnější manipulace, aby více produktu neskončilo ve vaně. To by byla škoda. 
Jinak maska, sama o sobě je DOBRÁ. Vlasy jsou krásně rozčesat, moc příjemně, lehce květinově voní. Vůbec nezatíží vlasy, nezmastí je, a docela i jim dodá potřebný lesk. 
Já bych se bez produktu na vlasy, který slouží jako rozčesávač prostě neobešla. Vlasy by se mi zacuchaly, a to opravdu nechci. 

Závěrem říkám, levný gel na holení z Penny DOPORUČUJI VŠEMI DESETI, Garnier maska je FAJN, ale hutnější konzistence by mi asi vyhovovala více. Ovšem není špatná, dala bych jí 8/10. 



Jaké  máš plány na víkend? Já budu v Praze, nic extra neplánuji, jen zajistit nějakou administrativu okolo AA a procházku s kamarádem. ☺

Moc Děkuji za Tvou pozornost a podporu blogu, který je tu již 9 let. ♥♥♥



6 komentářů:

  1. Eri, koukám, že v Penny mají i zajímavé produkty. Já do obchodů této sítě chodím málo (jsem ovlivněná tím, že naše nejbližší Penny bývalo dost hrozné, jak pokud jde o personál, tak o uspořádání a čistotu), tak sortiment neznám. Kosmetiku jsem tam nekupovala snad nikdy.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký víkend, no já mám Penny přímo u baráku, zase moje předešlá zkušenost z Revoluční, byla dost tristní. ☺

      Vymazat
  2. Hm, teď jsem napsala komentář a on se mi ztratil... :(
    Já v Penny moc nenakupuju (odradil mne kdysi náš nejbližší obchod svým personálem, čistotou i uspořádáním zboží), takže jejich sortiment vlastně neznám, kosmetiku jsem odtud neměla snad žádnou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neztratil, jen se přesunul k autorizaci, přitom ji nemám povinnou, asi se googlu nějak nezdál. ♥♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, já se přiznám, že na mě jsou tyhle Garnier řady vlasovky v 80% případů hrozně těžké a gel na holení Today bych si asi koupila jen kdyby byla nouze, ačkoliv on jako funguje jen tu Baleu a Isanu mám prostě radši. Já dneska dělala takový ten týdenní úklid, špízy s br.kaší a salátem, aby se snědly takové ty zbytky zeleniny, co jsme doma měly. Chystám se nafotit si nějaké věci do článků a pak to sepsat a dát si sprchu. Přítel celý den dělá na baráku, tak večer asi dopadne nějakým filmem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sabi, slušně nabitý program. Já včera taky tak nějak uklízela, vařila a věnovala se domácnosti, dneska procházka a rande s kamarádem. ☺ Vyšlo překrásné počasí.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

DUBEN - APRIL ☘️🪻

AHOJ HOLKY,  vítám vás a rovnou začnu obrazem, který mi nástěnný kalendář ukazuje a tím je NADĚJE. O jak příhodné a symbolické.  ...